Δε νομίζω να σου είπανε εδώ στο forum ότι έχει global servers το PES 2009... Όλοι ξέρουν ότι πέρσι δεν είχε και λογικά ούτε φέτος θα έχει...
Εγω παιδια ειχα κανει παράγγειλα το Gears Of War 2 Limited και τους εστειλα email γιατι τοσο καιρο δεν ειχε γινει shipped. Και μου απανησανε (πολυ γρηγορα θα ελεγα) οτι απλα το ξεχασανε :p LoL Και οτι θα γινει shipped μεσα στα επομενα λεπτα. Μετα μου στελνει email παλι και μου λεει οτι δε μπορει να χρεωσει τη καρτα μου :p Κοιταξα αν εχει λεφτα και ειχε κανονικα λεφτα μεσα. Εστειλα και του ειπα οτι ειναι ολα οκ αλλα επειδη κουραστηκα ακυρωσα τη παραγγελία και δε το πηρα καθολου :p
κανονικα σημερα θα εχουν το headset, αντε να δουμε ποτε θα μου γινει shipped,φ αν τωρα εχουμε 10:00 εκει ειναι 03:00 , ευελπιστω καποιοα καθαριστρια που θα ανοιξει το μαγαζι να δει τη παραγγελια μου και να μου κανει τη χαρη .:rofl::rofl:
paides to magazi eine fovero panta kanei 6 meres na mou skasei stin porta opws kai twra me to resistance 2
mou irthan little big planet kai resistance 2 xoris kathisteriseis...
Μου εκαναν Ship Το LittleBIGPlanet τις 31/10 και ακομα να μου ερθει:(
Desperate , πηγα στο ταχυδρομειο ηδη 2 φορες....
Δεν ξερω....Τι συμβαινει....Για να δουμε αυριο....
Ελπιζω....
steile mail mipws xeroun ekeinoi
Subscribed ti simenei to alaxane apo progresing! prepei na exoun elipsi de dikiologote allios sto LBP
epitelous...
VIDEOGAMESPLUS.CA
------------------------------------------------------
Order Number: 115526
Detailed Invoice: htt
Date Ordered: Friday 31 October, 2008
Your order has been updated to the following status.
New status: Shipped
...
μια χαρα παμε, μολις σημερα και εμενα μου εγινε το headset shipped.
prepi nanevika oi times ligo e to call twra kani apo 43 sta 48
Pedia egw ekana preorder to PES 2009 kai eitan na erthei stis 11 extes tous estila email kai akoma na me apantisoun to status mou leei Processing kai to exo plirosei me paypal gmt ti na kanw re sis?Email den mou stilane akoma?
na se po den me enoxlei an skeftis oti to peira me ta metaforika 37 kai sta european tha to vro 55 kala einai kai apo ekei apla den mou to stilane filos akoma!!!! KAI ANISIXO!!!!!
lol καμια σχεση απλα το εν λογω μαγαζι λογω της αυξημενης ζητησης ανεβασε τις τιμες ,
αν ητανε σε καθε σκαμπανεβασμα ισοτιμιων να ανεβοκατεβαινουνε τοσο δυσαναλογα οι τιμες ζητω που καηκαμε
το Gameplus εχει τις καλυτερες τιμες επειδη ειναι στο καναδα και δεν εχει εγχωρια καταναλωση πολυ , οσο μεγαλυτερη ζητηση (ανεβαινουνε οι τιμες παραδειγμα play)
μην ξεχναμε τα Internetika μαγαζια ακομα και τα δικα μας ειναι φτηνοτερα επειδη δεν ψωνιζει πολυ κοσμος απο κει και ριχνουν τις τιμες να τους προσελκυσουν .
Filos telika stis 10 to vradi dikia mas ora egine shipped.Kai oso gia to allo tha prospathiso na kano trampa me ena filo pou den pezei meso internet opote ola cool :)
πόσες μέρες κάνει να στείλει ένα παιχνίδι;
an sou leei processing tote simainei oti perimenoun kopies gia na sou dwsoun kiolas
Ξεχασα να πω οτι εγινε shipped στις 7/11. Αρχιζω να ανυσηχω γαμωτο.
a kala ise an den skasei simera tote deytera giati savatokyriaka ta elta nomizw den douleyoun,tsekare kai mia to gramatokivwtio giati tin teleytaia fora xwrese kai mou to xosane ekei
Ρε μην τον αγχώνετε άδικα... Γιατί, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είναι στανταρ οι μέρες. Μπορεί στην περιοχή του να του αργήσει 1-2 μέρες παραπάνω.
Απλά μέσα στην βδομάδα που έρχεται να το περιμένεις...
Ο μέσος όρος από την στιγμή που γίνεται shipped είναι 7 μέρες. Καμιά φορά κάνει 4-5 μέρες και άλλες μπορεί να κάνει 8-9 μέρες ανάλογα με τα ΕΛΤΑ και την περιοχή.
Για να ενημερώνεστε για ότι νεότερο αφορά το πότε παραλαμβάνουν νέες κυκλοφορίες, πότε θα ξαναπαραλάβουν παιχνίδια τα οποία είναι backorder και πολλά άλλα μπορείτε να επισκεφτείτε το blog του VGP.ca.
Φανταστική κίνηση. Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία. Έτσι θα ξέρουμε τι γίνεται και με τις παραγγελίες μας! +ρεπ
?????? ??????? ?? ???? ??????? ?? ??? ???????? ?? VG ??? ??????? ?? ????? ?? 45-46 ? ????????? ??? ??????? PAL
(??? ???? ?? ????? ?? ?? ??:blush:)
________
MAZDA L PLATFORM PICTURE
Για Ελλάδα λες; Πες το...
re argise ayti ti fora................oyte simera tpt!
??? ???? ?????? ??? ?? VG ??????? ?? ??? ????????
________
Medical marijuana