Παιδια εχετε ακουσει τη φωνη του πιτσιρικα στην ελληνικη μεταγλωτιση?
Μιλαμε εχω παθει σοκ....
Printable View
Παιδια εχετε ακουσει τη φωνη του πιτσιρικα στην ελληνικη μεταγλωτιση?
Μιλαμε εχω παθει σοκ....
Αυτο για τα βελη φυσικα και το παρατηρησα αλλα φυσικα και πολυ καλα εκαναν ωστε να μην γινει μπελας ο γιος καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου και να μην εχεις εννοια το που βρισκεται ποια ειναι η θεση του αν θα βρει στοχο αν θα μπλεχτει στα ποδια σου κλπ. Οχι μακρια απο αυτα. Θεωρω οτι εκαναν πολυ καλα με οτι εχει σχεση με τον companion.
Οσο για το αλλο, φυσικα και εχω παθει αρνητικο σοκ...!
Αν και, σαφώς, το λέω αστειευόμενος, δεν είμαι και εντελώς άνετος με αυτο. Πχ, προχτές που έπαιζα, τα βέλη κυριολεκτικά πέρναγαν μέσα απο την είσοδο ενός βουνού και έβρισκαν στόχο μέσα σε ενα τούνελ. Οκ... Αντιλαμβάνομαι το "ποιητική αδεία" του θέματος, αλλα θα προτιμούσα σε μια τέτοια περίπτωση, να σου έλεγε "Δε γινεται απο εδώ" και να εφερνες τον εχθρό σε πιο κοντινή ή κατάλληλη θέση. Θα ήταν πιο στρατηγικό. Βέβαια είμαι αρκετά νωρίς στο παιχνιδι για να ξέρω τι μάχες ακολουθούν και, ίσως, αυτο να ειναι μη εφαρμόσιμο, αλλα, οκ, θα μου άρεσε να το έβλεπα...
In other news, είμαι εκστασιασμένος με το παιχνιδι!!!!!
Εν το μεταξύ, κάθε μέρα που ανοίγω το ps4 να παίξω, έχει και ένα νέο god of war update.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Παυλο θα ηταν εντελως εναντιον του fun factor του παιχνιδιου αυτο το πραγμα, μπορει να μας ικανοποιουσε οπτικα στην αρχη, πολυ γρηγορα θα κουραζε να πρεπει να περιμενεις συνεχεια να ερθει πιο κοντα ο μικρος η να ευθυγραμμιστει κτλ.
Οπως επισης γινεται και τηλεμεταφορα του παιδιου καθε φορα που σκαρφαλωνει ο Kratos η ανεβαινει σε lift, το παιδι εμφανιζεται πισω σου η στην πλατη σου κι ας ειναι ενα χιλιομετρο μακρια. Βεβαια αυτο δεν φαινεται γιατι η προοπτικη δεν σου επιτρεπει να το δεις.
Και στο last of us ειχαμε αναλογα με την ΑΙ της Ellie που ερχοταν σε σενα οταν ησουν καπου απο πισω αλλα οι αντιπαλοι δεν την εβλεπαν.
Σαφώς και το καταλαβαινω αυτο, απλα το αναφέρω σα κάτι που θα ήθελα να γινεται, χωρίς να χαλα τη διασκέδαση. Αλλα οκ...
Τωρα κάτι αλλο... Ρε παιδιά, ειλικρινά πείτε μου, μπορείτε να θυμάστε οοοολα αυτα που μαθαίνει ο Κράτος και να τα εφαρμόζετε κιόλας;;;; Διότι εγώ δύσκολα θυμάμαι 2-3 κινήσεις... :P
Δεν ξέρω τι παίζει πιο μετά αλλά μέχρι το σημείο που είμαι, level 3 abilities, οι κινήσεις έχουν πολύ λογική και είναι εύκολο να τις χρησιμοποιείς.
Πχ υπάρχουν απλά και heavy attacks, κρατώντας πατημένο το κουμπί τους τα κανείς charge, όποτε έχεις charged simple attack και charged heavy attack.
R1 simple attack
R2 heavy attack
Hold R1 - charged simple attack
Hold R2 - charged heavy attack
Αυτές οι βασικές κινήσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με το αν κρατάς το ax ή αν είσαι σε rage mode.
Μετά τα ίδια υπάρχουν σε παραλλαγές ranged πατώντας το l2 δηλαδή τα κανείς ranged
L2 R1 - ranged simple attack
L2 hold R1 - ranged charged attack
Ίδιες παραλλαγές με τα runes, πατώντας το l1
L1 R1 - runic simple attack
L1 R2 - runic heavy attack
Τέλος υπάρχουν και οι αντίστοιχες παραλλαγές αφού όμως τρέχεις και προς έναν εχθρό. Τρέχεις προς αυτόν και πατάς R1 ή R2 ανάλογα αν θες simple ή heavy attack.
Αυτό που κάνω εγώ είναι ότι προσπαθώ να μάθω μια κίνηση και μετά ξεκλειδώνω όλες τις παραλλαγές της (σε melee, rage, ranged mode) για να είναι όλες διαθέσιμες και να μην μπερδεύομαι πάνω στην μάχη.
Και εγώ δεν έχω κάποιο θέμα έως τώρα. Καμία φορά μπορεί να μπερδευτώ και να κάνω rune attack χωρίς να έχω στα χέρια μου το Leviathan.
Εχθές τελείωσα και το 7ο main quest. Έχω παίξει 22 ώρες έτσι όπως το υπολογίζω και πραγματικά δεν έχω βαρεθεί ούτε δευτερόλεπτο. Ακόμα και τα side quests είναι καλοδουλεμένα και δένουν ωραία με το lore του game.
Πραγματικά αν το παιχνίδι συνεχίσει έτσι μάλλον θα μιλάμε για το καλύτερο game της γενιάς μέχρι τώρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ανοίγω το ps4 και βλέπω νέο update να κατεβαίνει... lol
μα τι γίνεται; Το παιχνίδι εμένα μου παίζει άψογα. Γιατί τόσα πολλά;
Επίσης το QA της Sony έχει πάρει φωτιά με την Sony Santa Monica να τους στέλνει ένα version κάθε μέρα.
Επεσε στα 94 το score του god of war στο metacritic επειδη ενα site ειπε να την δει cowboy και να του βαλει 7.5/10 και το δικαιολογει απο κατω λεγοντας οτι τα περισσοτερα sites υπερβαλουν με τις βαθμολογιες τους.
The issue as I see it is that game reviews, historically, skew very high. Score inflation is a big problem, because not only does it mean that people start to perceive only 9/10 as βacceptableβ scores, at the same time, it means that almost nobody ever uses 1,2,3,4,5,6,7. And when people (like us) do go below 8, the comments go ballistic and we get hate rained down upon us from people who can’t process that a game can still be good while NOT being a 9/10.
https://gamecritics.com/mike-suskie/god-of-war-2018-review/
Και ενω εως ενα σημειο συμφωνω απολυτα με το παραπανω που περιγραφει γιατι εως ενα βαθμο περιγραφει τον κοσμο του σημερα(αρκετους απο αυτους)πως αντιλαμβανονται τα παιχνιδια μεσω metacritic και βαθμολογιων,ε δεν γινεται ρε μεγαλε να μου βαζεις το god of war στο ιδιο τσουβαλι με το Metal Gear Survive που του βαλατε σαν site 7/10 ή στο Attack on titan ή στο Sword art online.
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό απλά....σε όλα του. Production values στο θεό, υπέροχο νέο σύστημα μάχης, μουσική, μάχες, side guests, η κάμερα που σε ακολουθεί παντού. Σκέτη απόλαυση, ειλικρινά δεν θέλω να παίζω πολλές ώρες κάθε μέρα, θέλω να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται το υπέροχο αυτό ταξίδι.
Και μπορεί σε κάποιους να ξενίζει ή να φαίνονται περίεργα τα τόσα πολλά updates, εγώ θα πω μπράβο στην SM για την υποστήριξη που δίνει στο παιχνίδι και τους παίκτες. Και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που δεν έχει κάποιο πρόβλημα, προσωπικά δεν έχω δει κάτι αυτές τις μέρες αν εξαιρέσω μόνο το ps4 pro μου που σε στιγμές νομίζω ότι θα απογειωθεί με το θόρυβο που κάνει ο ανεμιστηρας:P
Πρώτη φορά που παίζω τεσσερισήμισι ώρες ακατάπαυστα... Δεν γίνεται αυτό. Δεν προλαβαίνω να φορτίσω χειριστήριο...
Αν είναι δυνατόν. Έχω καταστραφεί...
Δε ξέρω για σας, αλλά έχω φάει Σκαλωμα με το χάρτη και τα αντικείμενα που πρέπει να μαζέψεις! Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Δε μπορεις να τα πάρεις όλα και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται με τα επίπεδα παίρνει ώρα...
Ίσως είμαι αρχή και δε κατάλαβα τι παίζει ακόμη..!
Public το ξανα έβαλε οποιον θέλει την collectors
http://www.public.gr/product/gaming/...prod8952166pp/
Για οποιον εχει αγορασει τη βασικη εκδοση του παιχνιδιου μπορει να αγορασει μεσα στο παιχνιδι αυτα που δινει η day1 ή η collectors edition εκδοση?
Μιλαω για τα ψηφιακα που δινουν αυτες οι εκδοσεις οχι τα αγαλματακια κ.τ.λ.
Γιατι οταν κανω load καποιο save που εχω κανει δεν με βγαζει ακριβως στο σημειο που εχω κανει save αλλα καπου κοντα?
Ναι μεν σαν την τρεχων αποστολη ειναι αυτη που ειχα μεινει στο save αλλα το σημειο που κανει load τον χαρακτηρα μου δεν ειναι αυτο το οποιο εκανα και το save.
Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο?
Καπου διαβασα οτι δεν μπορεις να διαλεξεις αγγλικο μενου με ελληνικη γλωσσα.
Απλα αυτο δεν ισχυει μια χαρα μπορεις να διαλεξεις τα παντα στο παιχνιδι απλα οχι στο μενου που βγαζεις ενω παιζεις το παιχνιδι και παντας options και τριγωνο αλλα απο το αρχικο μενου του παιχνιδιου.
Εχει τυχει σε κανεναν στο ps4pro σε 4k resolution mode να του κολλαει - λαγκαρει τρελλα ο μοχλος σε μερικα σημεια στο παιχνιδι?
Λαγκαρει δηλαδη οτι εντολες εχω δωσει στο μοχλο τις κανει με εμφανη καθυστερηση.
Αυτο το κανει σε πολυ λιγα σημεια του παιχνιδιου οχι σε ολο το παιχνιδι και μονο οταν το εχω στο 4k resolution mode οχι στο perfomance mode 1080p.
Το τελείωσα κι εγώ. Θα πω κάποια πράγματα συνοπτικά και χωρίς spoiler και θα μιλήσω παραπάνω μέσα στο spoiler (εννοείται δεν το ανοίγετε αν δεν τερματίσετε το παιχνίδι).
Οι χαρακτήρες όλοι μα όλοι ένας κι ένας. Απίστευτα καλογραμμένοι και φοβεροί οι διάλογοι μεταξύ τους.
Απίστευτα τα τοπία. Από άποψη γραφικών το καλύτερο παιχνίδι του ps4 μέχρι στιγμής.
Η μουσική έδενε τρομερά με τις σκηνές.
Έβγαινε χιούμορ με ωραίο τρόπο (όχι δηλαδή αστειάκια όλη την ώρα).
Η ιστορία πολύ καλή και έχει στοιχεία διαφορετικά σε σχέση με το τι θα περιμέναμε από κάτι με μάχες και όλα αυτά.
Η μυθολογία εντάσσεται με πολύ ωραίο τρόπο και πιο πιστό τώρα, στα παιχνίδια που ήταν στην Ελλάδα ήταν λίγο ότι να 'ναι ή λίγο περίεργα τα μυθολογικά στοιχεία (όχι πάντα, κάποιες φορές).
Πάμε τώρα στο spoiler.
Spoiler!
Ερώτηση. Δεν είναι τόσο πολύ spoiler απλά για μια περιοχή θέλω να μάθω πως ανοίγει.Spoiler!
Ξέρει κανεις; Θέλει κάποιο rune.
Edit: Το βρήκα
Θα τρελαθώ. Έτσι όπως έπαιζα κόπηκε το Ίντερνετ και έχασα ότι αρμορ φορούσα! Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά; Κανένα bug μήπως; Το Ίντερνετ ακόμα δεν έχει επανέλθει για να το τσεκάρω. Έχω τρελαθεί!!
Ειχε κανεις κανενα προβλημα με το ps4pro αν το εχει σε 4k tv και σε 4k resolution mode με σκαλωματακια - λαγκ δηλαδη να χειριζεσαι το μοχλο και οτι κανετε να το κανει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα.
Αυτο βεββαια μου το εκανε μερικες φορες και στο perfomane mode και μου φαινετε πολυ περιεργο γιατι με το horizon zero dawn complete edition σε 4k resolution mode δεν μου εκανε ουτε ενα σκαλωμα - λαγκ γι' αυτο μου φαινετε πολυ περιεργο.
Μολις το τελειωσα.
Και τωρα τι?
Attachment 10816
Παντως εκ των υστερων νομιζω οτι στα επομενα GoW πρεπει να αναπτυξουν μια λιγο πιο open world λογικη. Ειναι κριμα να χαραμιζεται τοσο ομορφο παιχνιδι σε γραμμικα μονοπατια.
Δεν χρειαζεται να ειναι το open world του witcher,ας ειναι λιγο πιο μαζεμενο - στυλ Horizon
Έχω παίξει πάρα πολλές ώρες και μάλλον είμαι ακόμη στην μέση; Τέλειο
Μόλις δηλαδή
Spoiler!
Η αλήθεια είναι ότι το πάω με την ησυχία μου ενώ κάνω και αρκετό exploring
Είναι εθιστικό το άτιμο πάντως, ενώ έχει και πολύ χιούμορ που σκάει εκεί που δεν το περιμένεις