ας τα αφησουμε αυτα ρε παιδια και ας κοιταξουμε το μελλον , που παμε , πρεπει να μπουν καποτε βασεις , κομμενες ολες οι επιχορηγησεις σε ομαδες Α και Β εθνικη και στηρηξη του ερασιτεχνικου πωταθληματος , ατιμε ΟΠΑΠ
Printable View
ας τα αφησουμε αυτα ρε παιδια και ας κοιταξουμε το μελλον , που παμε , πρεπει να μπουν καποτε βασεις , κομμενες ολες οι επιχορηγησεις σε ομαδες Α και Β εθνικη και στηρηξη του ερασιτεχνικου πωταθληματος , ατιμε ΟΠΑΠ
ακομα για τα στημενα μιλατε?γυρω γυρω το πηγαινατε και τελικα να μην πω τι του κανατε του μαρινακη,τελιωσε αυτη η ιστορια αντε ασχολειθητε με τον σισσε που σας χαιρετα και τους παιχταραδες που θα παρετε και αφηστε την παραγκα.
Πέφτω από τα σύννεφα!!!
http://www.sentragoal.gr/article.asp...ubid=128707673
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=r3k2BDBV3Ho&feature=player_embedded"]YouTube - ‪Ξ ΞΟΞ*ΞΌΞ·Ο ΞικολαΟΞ΄Ξ·Ο ΟΟΞΏ ΞΞΏΟ ΟΞ― ΟΞ·Ο Ξ*Ξ±Ξ½Ξ΄ΟΟΞ±Ο‬‏[/ame]
troll mode on
Την "αδικημένη"...Βarca υποστηρίζεις, είπαμε?Ooook!:bravo-009:
troll mode off
Ρε, ο "Ολυμπιακός και το Αιγάλεω..." και σας πιάνει η ευθιξία?
Σε ευχαριστω, η Barca ειναι ιδιαιτερο club.
Desmond στο ειπα και στο ξαναλεω, πηγαινε δες ολα τα παιχνιδια και τις φασεις αμα θες της Barca τα τελευταια χρονια και πες μου μετα αν εχει αδικηθει ή ευνοηθει.. Εγω πιστευω πως ουτε εχει ευνοηθει ιδιαιτερα ουτε εχει αδικηθει. Αν εχεις θεμα εσυ με την Barca (πως και δεν την ειπες puta?) ειναι δικο σου κτημα. Με τον Ολυμπιακο δεν τραβαω κανενα ζορι, ουτε με τους τιτλους, ας τους αφαιρουσαν και ολους απο το γαυρο αν αυτο θα εκανε καλο στο πρωταθλημα και θα ελυνε το προβλημα, συμπαθω καποια ομαδα επειδη κατι μου βγαζει και αυτο δεν ειναι οι τιτλοι της. Εξ αλλου οταν αρχισα εγω να συμπαθω τον Ολυμπιακο ειχε αρκετα χρονια να παρει πρωταθλημα. Το να τα μηδενιζουμε ολα ομως (οχι τους τιτλους) δεν ειναι λυση.
Πραγματικα αδυνατω να καταλαβω που βρισκεις το παραλογο...
Στον αγωνιστικο χωρο με βαση την εικονα την ομαδας σου(συμφωνα με αυτο που βλεπαμε και μονο),σιγουρα αξιζες καποια απο τα πρωταθληματα.Στην πραγματικοτητα ομως κανενα ,γιατι απο το 2008 επρεπε να παιζεις σε αλλη κατηγορια με (-) βαθμους και οταν επιστρεψεις να μην εχεις ξανα παραγκα1,2,1002.Οποτε ναι δεν αξιζες κανενα απο αυτα που ακολουθησαν στην πραγματικοτητα.
Τοσο εξωπραγματικα παραλογο ειναι αυτο που λεω?
Καταρχην δε μου αρεσε να βαζω πρωτο ενικο για τις ομαδες. Δεν ειναι μπηχτη ουτε ειρωνια, απλα ετσι το νιωθω. Εχεις δικιο μεν υπο καποιες προυποθεσεις για καποια πρωταθληματα αλλα αυτο ειναι πολυ υποθετικο. Γιατι εχει πολλες παραμετρους. Αλλα απεχει πιστευω απο το να λεμε οτι δεν αξιζε κανενα. Οπως επισης και πιο παλια υπηρχαν κι αλλες ραδιουργιες και τοτε ο Ολυμπιακος δεν επαιρνε πρωταθληματα.
Κατεστραμενος αεκτζης ειμαι και διαβαζωντας το forum ενα εχω να πω: ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ! (και φυσικα ομαδα χωρις γηπεδο και χωρις προεδρο καλυτερα να μη μιλαει καθολου!)
Μετα απο 40 χρονια αεκτζης εχω βαλει πλεον μυαλο και δε δικαιολογω με τιποτα την ομαδα μου.
Συμφωνω οτι εχει πολλες παραμετρους,οπως πχ τα δεδομενα χρηματα του C.L απο την πρωτη θεση.
Αποψη μου ειναι,δεν ειπα οτι πρεπει να συμφωνησεις.
Ενταξει επαναλαμβανομαι,αλλα οι τοτε και καλα ''ραδιουργιες'' εδιναν ενα πρωταθλημα οπου μπορουσε να το παρει ακομα και οι Λαρισα.Εδιναν τα καλυτερα χρονια της ιστοριας του Ελληνικου πρωταθληματος και ο πρωταθλητης δεν ειχε στη τσεπη 20-30εκ για την επομενη χρονια.
Δεν εχει καμια επαφη το τοτε με το τωρα.Μακαρι να ηταν οπως τοτε το πρωταθλημα μας σημερα.Με τις ομαδες να εχουν μ.ο διαρκειας τα 2/3 του καθε γηπεδου...
Τότε, όσο έχω ακούσει γιατί δεν τα έχω ζήσει, γινόντουσαν κανονικά σφαξίματα. Πέναλτυ έξω από την περιοχή και τέτοια. Αλλά τότε δεν υπήρχαν τα "ΜΜΕ"....
Aν μου δωσεις τον αγωνα σε βιντεο θα σου πω.Με γαυροαρθρα δεν προκειται να ασχοληθω.
Ετσι και αλλιως ειμαι 100% βεβαιος οτι υπηρξαν αρθρα που θεωρουσαν πως ο ΟΣΦΠ αδικηθηκε στο Καραισκακη φετος.
ΥΓ.Απο τον πρωταθλητη σιγουρα δεν ειναι.Απο κανα Γαβαθιωτη πολυ πιθανο..
Ναι εκείνη η ομάδα που σε πήρε μέσα έξω εκείνη τη χρονιά και που ήταν η γρηγορότερη στην ελλάδα.Και που τερμάτισες 20 βαθμούς πίσω.Αλλά εσύ στον παπουτσέλη.........και στον κασναφέρη.Γιατί στο γήπεδο από ότι θυμάμαι επειδή δεν μπορούσατε να παίξετε το ρίχνατε στις κόκκινες
Επιστροφή στο τόπικ.
Είδε κανείς το κουτί της πανδώρας χθες?
Αν και δεν ειδα τον αγωνα(Θα προτιμουσα να εβλεπα τις συγκεκριμενες φασεις),θεωρω(γνωμη μου δλδ) οτι εκεινη την εποχη ,επειδη ακριβως δεν υπηρχε το τεραστιο κινητρο των χρηματων της πρωτης θεσης,αλλα και του στοιχηματος,πιθανον η οποια ευνοια υπηρχε θα ειχε να κανει με τις οπαδικες προτιμησεις των διαιτητων κτλ.
Το 97 λες η το 98?Quote:
Ναι εκείνη η ομάδα που σε πήρε μέσα έξω εκείνη τη χρονιά και που ήταν η γρηγορότερη στην ελλάδα.
Σιγα την ομαδα που ειχατε το 97...
Και μη μου λες γρηγοροτερη,γιατι οποτε ειχε ελεγχο ντοπινγκ πρωι,ειχατε προπονηση απογευμα..
Καλημερα,τα μαθατε?? Ξεκινησε η εξυγιανση του ελληνικου αθλητισμου!!! Διαβαστε:Επετραπει η εξοδος απο τη χωρα του Βαγγελη Μαρινακη και του Αβρααμ Παπαδοπουλου!!!Σιγα μην αφηνε ο Μαρινακης να χασει την προετοιμασια του ο ποδοσφαιριστης του,τοσα λεφτα του δινει εξαλλου!!!
Ο Γιαννης Μπουρουσης ειναι `καθαρος`(δε το περιμενα με τιποτα)!! Και μαλιστα ειναι ετοιμος και για την εθνικη!!
Απο τους 80+,μονο 3-4 ειναι φυλακη(πολλους λεω?)..
Και το χειμωνα θα τους χειροκροταμε στα γηπεδα ξανα και ξανα και ξανα....
Πουτανα ελλαδα,μονο εσυ...
Οπως τα λες ακριβως φιλε...οπως τα λες ακριβως...ξεφτυλα εθνος γιναμε...
Ετσι τους καναμε απλη φαγουρα και αερα στα π@π@ρι@ τους
Hθελα και Nova...
Δεν εχω καμια ορεξη ουτε για φιλικα ουτε για τπτ και δεν βλεπω να αλλαζει κατι για φετος.
Λογικα μολις τελειωσει το συμβολαιο θα κοπει(Εκτος αν κανουν αρκετη μειωση στη συνδρομη).
20-30 εχει μονο απ τους ομιλους του C.L.Και ο Αδαμιδης να τα ειχε σιγουρα,θα εβαζε ανετα.
Ναι HD εναν αγωνα...
Τρομερο.:p
Το νοβα δεν ειναι κακο,απλα ειναι ακριβο για αυτα που προσφερει.Μπαλα δεν νομιζω οτι υπαρχει και μεγαλη ορεξη να δει ο κοσμος.Μονο για τα υπολοιπα καναλια..
Εγω εχω ξενερωσει απο περυσι που πηρε το connex το Ισπανικο και ιταλικο πρωταθλημα..Απο εκει και περα τρελαινομαι για ντοκιμαντερ..
Παντως η τιμολογιακή πολιτκη τους ειναι απαραδεκτη μιας και μιλαμε για συνεχόμενες επαναλήψεις καθημερινα!
Ε βεβαια.Και εγω δεν τρελαινομαι για Αγγλικο.
Τα ντοκιμαντερ ειναι πολυ καλα οντως,καθομαι και βλεπω συχνα και το καλο ειναι οτι τα HD καναλια που προσθεσαν εχουν δικο τους υλικο.Eιναι ουσιαστικα νεα καναλια.
κάθησα σήμερα να διαβάσω το νημάτιο και... τι να πω βρε παιδιά...?
κάποιοι από εσάς μπαγάσηδες έχετε χ(ι)ούμορ!! και δεν σας το είχα...
βέβαια, βαρέθηκα απίστευτα την κουβέντα. και αυτό γιατί έχετε -για κάποιο λόγο- παραβλέψει (γαύροι και βάζελοι) ότι την περασμένη χρονιά η πιο σωστά καταρτισμένη ομάδα (συγκριτικά με τον συναγωνισμό) με άμυνα-χαφ-επίθεση και το βασικότερο ΠΛΑΝΟ μέσα στο γήπεδο την είχε ο ολυμπιακός. και όποιος δεν το είδε αυτό, σόρυ αλλά δεν ξέρει μπάλλα.
αλλά ξέχασα...
φταίει ο μπέος (καλά είναι εκεί που είναι) που ο βάζελος -δυστυχώς για μένα και το εννοώ- εκτός σισέ σερνότανε αγωνιστικά.
φταίει ο ψωμιάδης (να πάει να κάνει παρέα στον μπέο) που το δίδυμο μιραλάς-τζεμπούρ έβαζε γκολ.
να υπάρξει εξυγίανση στο ποδόσφαιρο, ναι.
μόνο που μετά την εξυγίανση θα βγαίνουν και πάλι οι βάζελοι να κλαίγονται. και αυτό γιατί δεν θα μπορούν να ασχοληθούν με τα του οίκου τους καθώς η ομάδα τους αγωνιστικά και μόνο δεν θα βλέπεται όπως δεν βλεπόταν και φέτος.
Ειπαμε..Για ολα φταει ο Ολυμπιακος..
Κατσε να δεις στη νεα σεζον η διαφορα θα ειναι ακομα ποιο μεγαλη!
Aυτο ειναι fact.
2 παραγκες,15 χρονια,καμια τριμωρια,ξεκαθαρη αλλοιωση ιστοριας των Ελληνικου ποδοσφαιρικου πρωταθληματος.
Μονο καποιοι(θελω να πιστευω οχι ολοι) οπαδοι του ΟΣΦΠ δεν βλεπουν το προβλημα.''Ολα ειναι φυσιολογικα.Προχωραμε κανονικα''.
Οι οπαδοι του ΠΑΟ κραζουν της διοικηση τους που αφηνε τον καθε μητροπουλογκαγκατσομπεο να κανει οτι γουσταρει.
Την πρωτη χρονια που εκανε ενα διαλειμμα η παραγκα,πηρε πρωταθλημα ο Μιτου και ο Αντριτς...
Νομιζω οτι μπορουμε να εχουμε μια εικονα,για το ποσο διαφορετικα θα μπορουσαν να ειναι τα προηγουμενα χρονια..
YΓ.Φιλε ntsmrtz,δεν ειναι χιουμορ το γεγονος οτι ειχαμε 2 παραγκες και καμια τιμωρια.Θλιψη προκαλει,οχι γελιο.
Και όταν μάλιστα ο πρόεδρος της Φενέρ είναι φυλακή για τις ίδες κατηγορίες για τα στημένα στην Τουρκία. Άμεσα.
Και της Φενέρ ε? όχι της ανκαραγκιουτσού.
εκεί που εγώ επικεντρώνομαι -δε ξέρω, ίσως να είναι λάθος, ίσως όχι- είναι το καθαρά αγωνιστικό.
θα μου πεις το thread είναι για τα στημένα. οκ, έχεις δίκιο.
αυτό όμως που πιστεύω είναι ότι η αγωνιστική εικόνα μίας ομάδας -και εν προκειμένω του ολυμπιακού και του παο- δεν έχει καμία σχέση με τα στημένα!
οι γαύροι δεν κερδίσανε επειδή τους ευνόησε η διαιτησία.
οι βάζελοι δεν χάσανε επειδή τους αδίκησε η διαιτησία. (εκτός του οφσαιντ στο ντερμπυ)
εκείνο που έγινε είναι ότι κάποιες "δεύτερες" ομάδες κανονίζανε τα ματς μεταξύ τους.
ναι είναι κατακριτέο. δεν καθόρισε όμως σε καμία περίπτωση τις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. μπορεί να καθόρισε από την 6η έως την 15η που λέει ο λόγος.
τα στημένα είναι μία ωραία και αληθοφανής δικαιολογία να απαξιώνεις το πρωτάθλημα, ιδίως όταν δεν το έχεις πάρει. δεν μπορείς όμως να παραβλέπεις την αγωνιστική εικόνα του παο και να θεωρείς ότι το έχασες το πρωτάθλημα λόγω παράγκας, ιδίως όταν αυτή η παράγκα δεν έχει να κάνει με τις πρώτες θέσεις.
βγήκα εκτός θέματος, σόρυ, αν είναι να ξαναγράψω θα πάω στο νήμα του γαύρου.
τώρα όσον αφορά την τιμωρία, έχεις δίκιο (όπως και σε προηγούμενο ποστ σου περι συνδρομητικού). να τιμωρηθούν και να διωχθούν.
Και πριν απο τα 15 χρονια ποιος ειχε την παραγκα τοτε που ο Ολυμπιακος
ειχε να παρει πρωταθλημα 10 χρονια..Η τοτε δεν υπηρχε παραγκα?
Και μια που μιλαμε για νομους..Ο Φιλιππιδης ακομα δεν εχει τιμωρηθει για τον ξυλοδαρμο του ευθημιαδη..γιατι αραγε?
Οπως επισης εκρεμει και οι υποθεση με τους κοριους στο γηπεδο τις Λ.Αλεξανδρας αληθεια τι εγιναν ολα αυτα..?
Ο Ολυμπιακος φταiει για ολα..
:warning2:
Eπειδη εχω ξαναγραψει την αποψη μου.
Quote:
Originally Posted by PDS
Και γι αυτο εχω γραψει την αποψη μου αλλα βαριεμαι να ψαξω.Οποτε τα ξαναγραφω:pQuote:
Originally Posted by Red
αν υπαρχει παραγκα μονο οταν ο ΟΣΦΠ δεν σηκωνει το πρωταθλημα παω πασο.
H περιοδο της και καλα παραγκας του ΠΑΟ ηταν η καλυτερη περιοδος του Ελληνικου πρωταθληματος,με ομαδες οπως ο ΠΑΟΚ ,αλλα ακομα και η Λαρισα να σηκωνουν κουπες.
Μακαρι να ξαναγυριζαμε σε αυτα τα χρονια με τα γεματα γηπεδα και τον ανταγωνισμο(εξω απο τα ''ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεο να νικανε και ολοι αλλοι να πανε να...).
YΓ.Eγω πραγματικα απορω,πως μπαινουμε στην διαδικασια να μιλαμε για εμφανισεις μεσα στο γηπεδο,οταν οι ισορροπίες ειχαν αλλαξει για πλακα απο το 2008 και μετα λογο παραγκας 1 και 2.
Καμία σχέση οι κατηγορίες με αυτές εδώ.Σε αυτόν αποδόθηκαν 7 κατηγορίες για δωροδοκία με στοιχεία .Σε άλλον έταξε μεταγραφή για να φάει γκολ,σε άλλον σπίτι,σε άλλον αυτοκίνητο,σε άλλη ομάδα να κάτσει να φάει 6 γκολ.Και η Φενέρ μέχρι στιγμής δεν έχει τιμωρηθεί κάτι που φυσικά θα έπρεπε να γίνει γιατί εδώ υπάρχει δωροδοκία κατ εξακολούθηση
Ενταξει ειναι αληθεια οτι ο Μαρινακης δεν αφησε τοσα στοιχεια.Ηταν καλος.
Μπορει για την δικαιοσυνη να μην αρκουν(και παλι αμφιβαλλω),αλλα για τον απλο λογικο φιλαθλο-οπαδο φτανουν και παραφτανουν για να βγαλει τα συμπερασματα του.
Απο κει και περα εξαρταται απο το τι θελει ο καθενας.Αν ο μεσος οπαδος του ΟΣΦΠ ειναι ικανοποιημενος απλα με το να την γλυτωσει η ομαδα του,ολα καλα.
Εγώ δωροδοκία με τα στοιχεία που έχουν βγει δεν έχω δει.Εσύ μπορεί να έχεις δει.Το αν εμπλέκεται σε ορισμό διαιτητών ίσως, εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ΟΛΟΙ ήθελαν τον δικό τους διαιτητή.Τώρα αν κάθε διαιτητής ήταν στημένος ΠΑΝΤΑ πάει μακριά η βαλίτσα