^ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ???????
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Printable View
^ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ???????
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=K9hJMxw126A"]YouTube - ‪Elder Scrolls V: Skyrim Gameplay‬‏[/ame]
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....φαινεται τραγικά τελειο....ΤΟΠ
ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Nικολα +rep και σου χροσταω 2ο,απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO. :)
Καλά είδα και εγώ το video!Το game είναι απλά απίστευτο!Δεν είχα την τύχη να παίξω το IV άλλα από ότι έχω δει πρέπει να είναι και εκείνο πολύ ωραίο RPG.
Πραγματικά απίστευτα γραφικά...
Πολυ πολυ καλες οι μαχες με τους δρακους σε ανυποπτο χρονο! Και η μουσικη εδειχνε ανταξια του Oblivion! :D
Game of the f@cking millennium.
Θα χασουμε την ζωη μας παλι με δαυτο.
Day 1 buy μετα απο πολυ καιρο και καμμια 10αρια games που αγορασα αφου επεσε η τιμη τους
Το παιχνιδι εχει επισημα την προσοχη μου! Δρακοι ftw!
Γιαυτό το παιχνίδι, θα δώσω και τα extra 20 ευρώ για να το αγοράσω απο ελλάδα πριν την ημερομηνια κυκλοφοριας! :P
^Ταυτιστηκα.
Υ.Γ. Εκτος αν κανω κανε pre-order καμια limited. :D
Kριμα παντως που δεν ανακοινωσαν καμια Συλλεκτικη στην E3...
Φοβερή παιχνιδάρα, το μοναδικό παιχνιδι που περιμενω φετος πραγματικά ΑΛΛΑ σιγα μην παω να παρω συλλεκτικες ή να πληρωσω κ οσο οσο....μεχρι ενος σημειου δλδ...
Απο το βιντεακι παραπάνω εκτος απο την τελειοτητα με τους δρακους, που επιτελους σενα RPG έχουμε δρακους (στο 99% μιλανε απλα για δρακους ή ο τελικος κακός είναι δρακος και μολις τον συναντησεις είναι ανθρωπος αλλά εχει παρατσουκλι δρακος χαχα), έχει φοβερο κλιμα.Κ ειδικα στο σημειο, εκει, με την μαγεια που στελνει την ενεργεια απο το ενα χερι στο αλλο είναι επικο. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν θα εχει mods sto ps3 και φανταζομαι στο pc θα θέλει τουμπανιστάν...απο περιεργεια ξερει κανεις αν ανακοινωσανε τις απαιτησεις????
Είναι μια λύση και αυτή, αλλά κατά 99% στο ps3 θα το πάρω, να μην μπλέκω με αναβαθμίσεις κτλπ :P
Aν θυμάμαι καλά, όταν είχε βγει το oblivion πριν 5 χρόνια, υπήρχε συλλεκτική που είχε μέσα replica του νομίσματος του παιχνιδιού και ένα artbook. Σιγουρα λοιπόν θα βγει collector's , απλά εύχομαι να είναι γεμάτη με καλούδια :D Aσυζητητή, πάει για αγορά η collector's day 1!!! Τέτοια games βγαινουν καθε 4-5 χρόνια ..
επειδή για κάποιο λόγο δεν έχω παίξει κανένα oblivion, είναι κλασικά RPG με leveling system, loot κλπ ?
Εννοειται PS3 ρε παιδια.. Η αναβαθμιση θα κοστισει οσο 2 PS3..