θα συμφωνησω μαζι σου, απο την στιγμη π εχει μεγαλο multi δεν με χαλαει το single. αλλωστε οι περισσοτεροι ποια αγοραζουμε ενα fps για να παιζουμε online με τους φιλους μας. εκει ειναι ο χαβαλες της υποθεσης.
Printable View
kai eprepe na mas to peis esu?????apo tin arxi kserame oti i ekdosi gia tis konsoles tha itan katoteri...kai to exoume pei xiliades fores ton logo...auto den allazei omos to uperoxo online tou...den xriazete na to leme kathe fora pia....exei ginei kourastiko.... den mas xalas kamia zaxarenia...matia exoume kai vlepoume...apla exei kantantisei kourastiko.....kai ego theoro to kz2 k 3 pou anafereis gelio paixnidi me xalia online kai mono kalo ta grafika...kai i 5 wres tou single einai polles gia emena me auto to xalia story pou exei.....den to ekana omos thema pouthena kai pote......giati se kapoious aresei to single tou kz.....i DICE mporei na leei oti thelei ..ton titlo tis diafimizei kai proothei..dikaiomatis kai m@l@kia tis mazi.....
oso gia tin simperifora sorry an to pires etsi .. alla an den exete na peite re paidia tipota allo ektos apo to ti xalia grafika exei..kalutera min peite tipota...
Aπο που κι ως που εχεις αποκτησει το δικαιωμα εδω μεσα εσυ -και μαλιστα με αυτην τηναθλια συμπεριφορα λες και με ξερεις απο πρωτο χερι- να βαζεις φιμωτρο σε αποψεις που δεν συμφωνεις και δεν σου αρεσουν? Ποιος εισαι δηλαδη? Θα φοβομαστε μηπως να γραψουμε και την αποψη μας επειδη μπορει να μην αρεσει ή να κουραζει το GRZEUS? Μηπως εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου? Μηπως εκνευριζεσαι πολυ ευκολα? Να τα κοιταξεις αυτα τα πραγματα οπως και την συμπεριφορα σου.
Το αστειο ειναι που αφου γραφεις ενα ακομα ποστ σε ακρως επιθετικο υφος στο τελος μου πετας κι ενα "σορρυ αν το πηρες ετσι"... λες και ηταν δυσκολο να παρεξηγησει κανεις το υφος με το οποιο μιλας. Λες και οποιοσδηποτε αλλος θα θεωρουσε φυσιολογικη μια τετοια συμπεριφορα.
Newsflash. Εδω ειναι φορουμ. Κι εδω ο καθενας μπορει να λεει αυτο που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ οπως το γουσταρει αρκει να μην προσβαλλει κανεναν και να μην χυδαιολογει. Εχουμε δει πολλα παιχνιδια που κυκλοφορουν και στο PC και στις κονσολες και οι διαφορες δεν ηταν τοσο χαωδης οσο εδω. Ή τουλαχιστον τις καλυπταν με ωραιο τροπο. Κανεις λες και εχω θαψει το παιχνιδι, μα εχω μιλησει μονο για τον τεχνικο τομεα και απο το τοσο δα θεματακι-κολλημα μου το εχεις κανει τοοοοοοοοσο εσυ. Οταν η DICE λεει κατι το οποιο μετα φαινεται οτι δεν υποστηριζει εγω θα βγω και θα τους κραξω. Οπως εκραξα το Kazunori για το GT5, οπως εκραξα την Squarenix την οποια λατρευα, οπως θεωρω εγω οτι ειναι δικαιο να ειμαι απογοητευμενος απο αυτα που μου υποσχεθηκαν. Σκεψου και το εξης...με το να παραπονιονται καποιοι "περιεργοι" οπως εγω, αυτο ισως οδηγησει τους developers στο να προσπαθησουν να βελτιωσουν τα πραγματα, απο το να ακουνε συνεχεια καλα λογια και να μην ασχολουνται καν να βελτιωσουν κατι.
Εγω λοιπον θα γραφω την αποψη μου, κοσμιο, με ενα ταδε επιπεδο οσο θελω και οσο ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Εσυ αν θες να μιλας μαζι μου και να διαφωνεις -που δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με διαφορετικες αποψεις οταν ειναι κοσμιες παντα, φροντισε να φτιαξεις την συμπεριφορα σου και να εκφραζεσαι καλυτερα. Το φορουμ ειναι για να γινεται ανταλλαγη αποψεων, διαφορετικων στις περισσοτερες περιπτωσεις, παντα ομως κοσμια με σεβασμο στα αλλα μελη.
Παρουσίαση του Battlefield 3
http://www.sport-fm.gr/article/496745
Το πιο σημαντικό νέο είναι στην τελευταία παράγραφο! :a040:
Quote:
- Players in co-op will take the role of soldiers that are not tied to any one particular branch of the Armed Forces.
- After clearing a co-op mission with your friend, your total combined score will be displayed via Battlelog
- Missions are designed to be shorter than single player missions, so you can easily do multiple rounds to try and beat your friends’ high score.
- Difficulty is 'high'.
- Co-op missions contain randomized elements to keep every playthrough fresh.
- There are a number of weapons that you can unlock in co-op for use in regular multiplayer modes.
- Unlocks are based on your combined scores accumulated throughout the co-op campaign.
- The Battlefield 3 open beta hits PS3 in September
πολλα καλα νεα αλλα το τελευταιο το καλυτερο με διαφορα...αν δεν κανω λαθος και το bad company 2 πρωτα σε ps3 δοθηκε beta και μετα καποιο καιρο στα υπολοιπα.
Αυτη τη στιγμη το μοναδικο( ισως και το uncharted 3) παιχνιδι που περιμενω σαν τρελος .
Υπαρχουν νεα για το αν θα υποστηριζει το move?
Δεν θα υποστηρίζει Move...Παιδια ειναι απλή λογικη...Ειναι σπάνιο Multiplatform game να υποστιρίζει move...Συνηθως τα exclusives το κανουν αυτό με 2-3 εξεραίσεις...
Κοντά 6 ώρες περιπου το single.......άντε κατι παραπάνω στο hard.
http://feeds.ign.com/~r/ignfeeds/all...1191797p1.html
Σε λιγο στα στρατιωτικα fps θα βαζουν ΜΟΝΟ multiplayer ελεος...
6 ωρες?oχι οτι στα FPS με νοιαζει το campaign αλλα γιατι μόνο τοσο...Υπάρχει καποιο συκγεκριμενο στορυ στο BF3 γιατι κρίνοντας ΜΟΝΟ απο οτι εχουμε δει θα λεγα πώς το single player είναι αποστολές και τίποτα αλλο χωρίς καποιο σεναριο...
ke katholou single player apostoles na ixe to sigkekrimeno den tha me piraze.. to bad company 2 to single player tou den tha to epeza pote an den ixe hackaristi to psn :P
pantos simfono me tis dilosis tis dice pu elegan oti para 12 ores anousiou mpam mpoum kalitera 6 ores ekpliktiku single player (vevea to idaniko tha itan 12+ ores kalou single alla pane aytoi oi keroi.. )
^^ Η παρενθεση σου πιστευω τα λεει ολα και ειναι μια καλη απαντηση στο θεμα που εθεσε η Dice. Σιγουρα απο 12 ωρες βαρετου μπαμ μπουμ κι εγω προτιμω τις εξι χορταστικες ωρες. Ομως θα μπορουσαν να εκαναν 12 ωρες ενδιαφερον single player. Ενιγουεη για τους περισσοτερους δεν εχουν καμμια αξια τετοια πραγματα πλεον σε αυτα τα παιχνιδια, οποτε βαδιζουμε και πορευομαστε οπως εχουμε επιλεξει. Κι ας ελπισουμε να μην πεσει ποτε το PSN ξανα! :P
Θέλω να προπαραγγείλω την αμερικανική έκδοση του battlefield 3 γιατί ο λογαριασμός μου είναι αμερικανικός. Ξέρει κανένας κανένα μαγαζί που να στέλνει ελλάδα απο Αμερική;
αυτο ;)
Ευχαριστώ φίλε μου ......+rep
Να 'σαι καλα :a068:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kD1iK9ZFAWc"]Battlefield 3 Physical Warfare Pack Gameplay Trailer - YouTube[/ame]