Στημενο ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!Ποσα κιλα μπουγατσα με κιμα τους εταξες??? :a050::a036: :bravo-009:
:banplease: κε Οδυσσεα....
Printable View
Στημενο ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!Ποσα κιλα μπουγατσα με κιμα τους εταξες??? :a050::a036: :bravo-009:
:banplease: κε Οδυσσεα....
Thanks, man, και σε σένα καλή δύναμη γιατί βοηθάς ίσως περισσότερο απ'όλους εδώ μέσα.
Καλύτερα θα ήταν να το σταματήσουμε γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθεί ο συγκεκριμένος συμφορουμίτης,
βέβαια πλάκα κάνουμε αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει, ίσως γιατί είναι καινούριο μέλος και δεν έχει αντιληφθεί το παρείστικο ύφος του φόρουμ μας.
Κώστα αν σε χαλάει το BF4 πούλα το, έχω βαρεθεί τη γκρίνια σου κάθε μέρα στο party Chat. :a050:
μπραβο ρε Οδυσσεα
FITS................ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
http://prasinanea.gr/paraskinio/arti...titled%2B4.jpg To ειχε ανακοινωσει ο Slay πως θα εφερνε δυνατο ονομα στο χωρο των moderators. Τοσο πια πολυ βεβαια κανεις δεν το περιμενε!
Ένα από τα πιο αξιολογα μελη του forum παντα ευγενικος και διαθεσιμος να λυσει οποια απορια εχει οποιοδηποτε μελος της κοινοτητας. Σοφη επιλογή.
Μπραβο φιλε Οδυσσεα.
Για λιγο μπερδευτηκα και νομιζα οτι μπηκα στο funny thread με τοσο γελιο που εριξα, παντα τετοια να εχουμε.
Υ.Γ. μπορει να εχω και αλλη μια σημαντικη ανακοινωση να κανω σε λιγες ημερες :whistle:
θα κανεις τον fits moderator...οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι
δεν κρατιεμαι θα το πω,η ανακοινωση αφορα εμενα και θα γινω βοηθος mod του οδυσσεα.:makefun::a010:
http://cdn.memegenerator.net/instanc...x/43901701.jpg
Everything is going according to plan...
Spoiler!
Congrats Οδυσσέα και απο μένα! Keep up the good work!!!!
Eχασα επεισοδια!
Αντε καλη αρχη Oδυσσεα!!!:D:D
Ωπ, πράσινος και ο Οδυσσέας!
Congrats, καλό κουράγιο!! :D
μπραβο στον οδυσσεα. θεωρω πως αξιζε να εχει θεση στην ομαδα των mods.
Αποστόλη όσο μπορώ σε διαβάζω γιατί δραστηριοποιείσαι σε άλλο φόρουμ,
βάζε κι εδώ αν μπορείς (κι αυτό βοήθεια είναι) τα ψαγμένα σου νέα ειδικά για τα ποδοσφαιράκια.
Τhanks Δημήτρη.
Απλά για αρχή Βαγγέλη δυσκολεύομαι με το πράσινο χρωματάκι σε αντίθεση με σένα που είσαι βαμμένος πράσινος. :a050:
Τhanks, τα είπα παραπάνω για την πρασινίλα. :P
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ηλία, να'σαι καλά. :yes:
Ωωω!Μπράβο και σιδεροκέφαλος!
Δεν μπορώ να πω πως παραξενεύτηκα. Απο τα πιο σοβαρά μέλη του φόρουμ;)
Ο Οδυσσέας έγινε μοντ ο γαύρος κέρδισε την united ... What's next? xbone παιχνιδι στα 1080p ;
Δεν μπορώ να το κάνω quote από το κινητό ζητώ συγγνώμη αλλά ορίστε και η απάντηση στην ερώτηση σου Οδυσσέα. Πριν από χρόνια (προτού παντρευτώ) μαζευόμασταν με συναδέλφους σε ένα ίντερνετ καφέ μετά το σχολασμα και παίζαμε Cod 1 και αργότερα Cod 2 όταν βγήκε. Κάποια μέρα που άργησα να τελειώσω από τη δουλειά και πήγα τελευταίος να τους βρω, σκεπτόμενος να τους κάνω λίγο πλάκα, κάθισα κάπου που δεν μπορούσαν να με δουν και μπήκα στο παιχνίδι με άλλο nickname ( Axilleas ). Από το γέλιο εκείνης της ημέρας και επειδή μου θυμίζει εκείνη την εποχή που μαζευόμασταν 15 άτομα και ξενυχτουσαμε το έχω κρατήσει ως nickname.
PS. Τι μου θύμισες τώρα...