Ποιο είναι το χρηματικό ποσό που διαθέτεις και ποιο μοντέλο PS3 έχεις τώρα (χωρητικότητα σκληρού);
Printable View
Ποιο είναι το χρηματικό ποσό που διαθέτεις και ποιο μοντέλο PS3 έχεις τώρα (χωρητικότητα σκληρού);
Πρόσφατα σε PS3 60άρι έβαλα αυτόν http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...rpm-SATA-3.htm και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ρε παιδες λιγο τις γνωσεις σας και την εμπειρια σας ..
Εχω το fat 80GB με 3.41 firmware (κατεβασμενο απο το PS3 στις 6-9-2010) 2 accounds psn (ενα ελληνικο και ενα αμερικανικο (απο το αμερικανικο εχω κατεβασει και παιχνιδι) και εχω και 2 players εναν που παιζω παντου και εναν αλλο οπου με αυτον ειχα κατεβασει το παιχνιδι απο το αμερικανικο PSN και για να παιζει κανα co op και να κρατα τα στατηστικα οταν παιζει και ο κολλητος μου (αυτα αν βοηθουν σε κατι), θελω να βαλω αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301675
με τους λογαριασμους τελικα θα πρεπει να κανω κατι;;; δεν θελω να χασω saves,games,gameupdates ,trophies και γενικα οτι του εχω περασει...
υ.γ.δεν με νοιαζει ποση ωρα θα μου παρει να το κανω αρκει να γινει σωστα
Tίποτα δεν θα χάσεις εκτός από κάποια saves που δεν μεταφέρονται ούτε με backup/restore για όλα τα άλλα δεν κάνεις τίποτα παραπάνω από αυτά που λέει το 1ο post.
Το οποιο δυστυχως για εμενα ειναι το σημαντικοτερο πραγμα... τα saves δηλαδη... :(
Eγω παντως με ps3 80gb 3.41fw οταν ειχα κανει την αλλαγη δεν εχασα κανενα save. Ολα κανονικα μεταφερθηκαν, αναμεσα τους και ACII που ειχα διαβασει οτι θα ειχε προβλημα. Ενα account ειχα μονο, οποτε δεν χρειαστηκε να κανω κατι. Απλα διαβασα το αρχικο thread και ολα αψογα...Επισης, τα παιχνιδια που ειχε τοτε μεσα ο σκληρος,
Assassins 1+2, Metal Gear Solid, pes 2009+2010,Darksiders, Street fighter, Soul Calibur, Far Cry, Oblivion, Midnight Club L.A., Civilization, Dante's inerno, Tomb raider Underworld,Prince of persia, Uncharted 1+2, GTA IV, NFS undercover, Mortal Combat vs DC, Hot shots golf.
OΛΑ τους μεταφερθηκαν χωρις κανενα προβλημα... Επισης θα σου προτεινα να βαλεις αυτον απο το πλαισιο ειναι πιο φτηνος...
Και εμενα τα παιχνιδια που εχω ειναι αυτα που ειναι στην υπογραφη μου, απλα ειχα κατεβασει απο το αμερικανικο πσν ενα παιχνιδι και εχω μηνει με λγα γκιγκα ελευθερα διοτι εχω τραγουδια απντειτς απο παιχνιδια,θεματα ,χομ, τροπαια κλπ
οπως και να εχει ευχαριστω, τα αποτελεσματα απο βδομαδα που θα το επιχειρισω
πολυ καλο !!!!! βραωο παιδια εθχαριστω
Πολυ καλος οδηγος και απο εμενα.
Επειδη και εγω αυτες τις ημερες θα αλλαξω τον σκληρο εχω δυο ερωτησεις:
1) Αν ο νεος σκληρος εχει 32mb cache αντι για 16 ή 8, θα τον δει το ps3?
2) Θα δω διαφορα στην ταχυτητα με τα 32mb cache σε συγκριση με καποιον που εχει 16 ή 8;
Υ.Γ. Εχω το fat 80gb με το τελευταιο firmware.
Εγω έβαλα αν διαβάσεις μερικά posts πίσω WD 320gb 7200rpm 32mb cach scorpido black edition. Δουλεύει άψογα και εννοείτε είδα τρελή διάφορα ειδικά στο installation αλλά και σε load times
Νerven thanks για την απαντηση. Τελικα παρηγγειλα τον WD scorpio black 500gb 7200rpm WD5000BEKT 16mb cache 7200rpm.
Στο site παντως της WD δεν ειχε εσωτερικο σκληρο 2,5'' με 32mb cache. Μονο 16.
Την καλύτερη επιλογή έκανες. Ναι σωστά 16mb.
Στην αρχη πηγαινα και εγω για τον ιδιο που επελεξες. Αλλα μετα λεω ας παρω μεγαλυτερο, γιατι αμα στο μελλον δεν μου φτανει η χωρητικοτητα δεν θελω να ξαναμπω στη διαδικασια να τον αλλαξω.
Επισης ο δισκος που επελεξα παραπανω ειναι πιο γρηγορος (7200rpm αντι 5400), πιο μεγαλη cache (16 αντι 8) και το σημαντικοτερο εχει πιο μεγαλη εγγυηση (black edition 5 χρονια, αντι blue edition 3).
Για ολα τα ανωτερω, νομιζω οτι 17€ περιπου που ειναι η διαφορα αξιζουν και με το παραπανω.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν ειναι αμεσα διαθεσιμος απο Πλαισιο τουλαχιστον, αλλα οπως με ενημερωσαν τηλεφωνικα (τον παρηγγειλα πριν λιγες ημερες), θα τον εχουν αρχες Γεναρη. Τον αναμενω και αμα μου ερθει θα ποσταρω εντυπωσεις.
^^ + 1 στον black.
Πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να δώσει τα 17 euro παραπάνω.
Παιδια αν βγαλω τοω σκληρο δισκο απο το ενα PS και το βαλω σε δευτερο χωρις να κανω
format θα κρατησει ολα τα δεδομενα του πρωτου?
Μόλις βάλεις το σκληρό στο καινούριο ps3 θα σου ζητηθεί να κάνεις format. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες.
παιδια μπορεις να αποθηκευεις στο εξωτερικο σκληρο τα save, δηλαδη να σου εχει γεμισει του ps3 και απλα να συνδεσεις εναν εξωτερικο και να αποθηκεθεις τα υπολοιπα εκιε?