ρωταει και για κλιμακες και κτλ θεωρητικα...βεβαια προσπαθουσα να τα αποφευγω...
Printable View
ρωταει και για κλιμακες και κτλ θεωρητικα...βεβαια προσπαθουσα να τα αποφευγω...
λοιπον το λιωσαμε το παιχνιδι ειναι φοβερο!...ΦΟΒΕΡΟ!πολυ πλακα...ειδικα αν νικας χεχε
εχω αλλη μια ερωτηση κραταει στατιστικα το παιχνιδι???
επισης ποιο mode ειναι που πρεπει να πατας το κοκκινο κουμπι για να απαντησεις ???
Είχα αφήσει την κάμερα συνδεμένη απο το Move και τραβούσε φωτογραφίες όλοι την διάρκεια που παίζαμε. Τράβουσε σε στιγμές που νικούσε κάποιος και έτσι :P
πως το εκανεσ αυτο εμενα δεν τραβαει φωτογραφιες ,σε ποιο παιζατε (στο διαδικτιο) και λες για το Buzz!: Παγκόσμιο Quiz
Υπάρχει αυτό το παιχνίδι σε μαγαζιά γιατί το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω...το έχω κάνει παραγγελιά από το public εδώ και 14 μέρες και δεν μου έχουν στείλει τίποτα..αλλά αν το στείλουν ποτέ θα τους δώσω άκυρο θα το στείλω πίσω πακέτο επειδή είναι ανοργάνωτοι
Το απεκτησα τα χριστουγεννα ...δωρο απο τη κοπελα μου.. Στο σπιτι πανικος.. τοσες ωρες νομιζω δεν εχω ξαναπαιξει με το play.. Αξιζει καθε λεπτο του ευρο του. Ειχα πανω τη καμερα και με ζαλισε στις φωτο.. τελικα το απενεργοποιησα και ησύχασα! Μακαρι να υπηρχε ενα update να επαιζαν σαν buzzers και τα χειριστηρια τou move.
Προφανως μιλατε για το μουσικο quiz το οποιο υποστηριζει τα move
..
Γιατί ρε παιδιά βολεύει καλύτερα το move από τα buzzers;;;;
καλησπέρα παιδιά.μια ερωτηση,εχει βαλει κανεις νεους χαρακτηρες στο buzz???
giati πως μπαίνουν νέεοι χαρακτήρες ?
^^Νομιζω στο απολυτο μουσικο κουιζ οτι μπορεις να βαλεις την φατσα σου μεσω PS Eye.
Να ρωτησω κατι, για να παιξεις με 4 επιπλεον buzzers, συνολικα με 8, θα πρεπει να εχεις δυο usb ή μονο με το ενα αναγνωριζει και τα 8;
2 usb θες.
όχι όπως σου απαντήσανε ήδη θέλει και 2 usb , αφού το κάθε ένα usb μπορεί να "δει" max 4 buzzers ,
απλά να ξέρεις πως παίζοντας με 8 άτομα λείπουν κάποιοι γύροι που έχουν τρελό γέλιο όπως ο κλέφτης βαθμών , η τούρτα και κάποιο άλλο !
παίζαμε προχθες 8 άτομα και ξενερώσαμε ... χαχα
πάντως το παιχνιδάκι το έχω πάνω από χρόνο και αφενός δεν το βαριέσαι και πολύ λίγες ερωτήσεις έχω συναντήσει ίδιες !
σίγουρα αξίζει η αγορά του 100%
εγω αν και εχω πετυχει αρκετες ιδιες ερωτησεις μετα απο μια βδομαδα δεν τις θυμαμαι !!! χαχαχαχα
οποτε μια η αλλη !!!!
το μονο που μου τη σπαει ειναι το να ξερω οτι δεν μπορω να προσθεσω νεες ερωτησεις. ετσι για το καλο.
κατα τα αλλα μαμαει !!!
Ολόκληρο bluray μόνο 5000 ερωτήσεις! ΕΛΕΟΣ...
Κανά update θα βγει;
Κατάντησε αηδία τονα βγάζει ίδιες και ίδιες ερωτήσεις.
Φανταστικό παιχνίδι για εμάς αλλά γι'αυτούς που το έφτιαξαν είναι μια μεγάλη αρπαχτή.
τι να πω εγω το εχω απο περυσι τα χριστουγεννα , το εχω παιξει παρα παρα πολλες ωρες , και ακομα τις περισσοτερες φορες που το παιζω τις περισσοτερες ερωτησεις τις βλεπω για πρωτη φορα.
5000 ερωτησεις ειναι παρα πολλες. Σπανια να πετυχω ιδιες ερωτησεις και εχω παιξει παρα πολλες φορες. Μηπως βαζεται συνεχεια τις ιδιες κατηγοριες ερωτησεων οπως π.χ.αθλητικα ?
Λογικο ειναι το να πεσουν ιδιες ερωτησεις ετσι. Δοκιμαστε και αλλες κατηγοριες. Χθες εγιναν μερικες ωραιες αναμετρησεις online! Εβρισκε παιχτες αμεσως. Υπηρχαν κατηγοριες ερωτησεων οπως, παγωτα, σιδηροδρομικοι σταθμοι που δεν τις ειχα ξαναδει. Εχει πολυ πραγμα απο ερωτησεις, και πολλες ειναι Ελληνικες.