Originally Posted by
nikolaszax
Just played the demo.
Τι μου αρεσε:
+ Ειναι dead space,οποτε αυτοματα περιλαμβανει ολα τα θετικα και αρνητικα του πρωτου απο αποψη αισθησης XD
+Full zero g controls.Πλεον σε zero G δεν ακολουθουμε την διαδικασια του στοχευω και πηδαω στο σημειο που στοχευσα αλλα μας δεινει πληρη εναεριο ελεγχο(Ο issaac πεταει ουσιαστικα).Αν και δεν αντιμετωπισα κανενα τερας σε zero G ,βλεπω να προσφερει καποιες ιδιαιτερες στιγμες.
Τι δεν μου αρεσε :
-Issac voice.Δεν ξερω αλλα μου ειχε αρεσει ο βουβος χαρακτηρας του πρωτου,με εβαζε περισσοτερο in his shoes......in his boots μαλλον.Οταν ξαφνικα αρχισα να τον ακουω μου φανηκε παραξενο.Πιθανως θα το συνηθισω
--------Μεγα μειον.Καλα ποιος μαμακας σκεφτηκε το να μην ριχνουν τα τερατα αντικειμενα αφου τα σκοτωσεις και να πρεπει να πηγαινεις απο πανω απο τα πτωματα τους τους και να τους κανεις stomp(ή να εχει καταστραφει ουσαστικα ενα μεγαλο κομματι του σωματος των τερατων ωστε να ριξει κατι,συνεπως ριχνουν και αν πχ τα καταστρεψεις τελειως) ωστε να ριξουν κατι?
Τι τους χαλασε το παλιο συστημα που απαξ και τα σκοτωνες αμεσως ριχναν οτι ειχαν?Αντε να καταλαβω τα περιστασιακα κουτια αλλα να καθομαι να το κανω για το καθε ενα τερας (που ειναι και εκατονταδες ουτως ή αλλως στο παιχνιδι)?
Ακρως βαρετο το φανταζομαι να το κανεις σε ολην την διαρκεια του παιχνιδιου (εδω στο demo το βαρεθηκα...φαντασου για 11 +ωρες παιχνιδιου ποσο θα το βαρεθω) και να καθεσαι για το καθε ενα τερας να κανεις stomp περιμενωντας να ριξουν κατι.
Πραγματικα δεν προσφερει τιποτα και απορω γιατι το καναν.Ισως επειδη θελαν να γεμιζουν την οθονη με περισσοτερο αιμα για τους splatter fans...idk....
Fix that shit,please don't make me stomp monsters for loot.
Overall,great demo και ειχα ξεχασει οτι βγαινει σε λιγοτερο απο 1 μηνα το παιχνιδι οποτε ξαφνιαστηκα με την ημερομηνια λιγο XD.