Ο παπίς ελπίζω να επιστρέψει. Όσο για μας, μόνο με το lag μπορείς να μου γλυτώσεις...Αλλά ακόμα και έτσι χλωμό σε κόβω...
Printable View
ekane i miga kolo kai exese ton kosmo olo(georgiosdam i kata kosmon pelatis).Tha mas klaseis ta.........).
paidi tis pentaras........
ki egw ton exw pelati ton georgiosdam... :p
xaxaxa
8ος όμιλος
stratisd - bouzk77 (5-1)
bouzk77 - stratisd (1-3)
Αρκετά καλά παιχνίδια και ειδικά το πρώτο σχεδόν χωρίς καθόλου lag.
ekana add apo ton omilo pou eimai kai kanis den apantise .pos na ginoun agones an den apantane . allaksteme omilo na pekso .
o georgiosdam μιλάει ή κλάνει; ο ΥΠΕΡ ΠΕΛΑΤΗΣ.
Έχω παίξει τους αγώνες μου με bojomojo και jorgito_aris. Από εκεί και πέρα οι metelas, lazagr76 και markos69 έχουν αποσυρθεί!!!
Οπότε μου μένουν τα δυο ματσάκια με τον kosmios και τελειώνει ο όμιλος για μένα.
Αφού κάποιοι δέν έχουν διάθεση να παίξουν, γιατί μπαίνουν στην όλη διαδικασία απ' την αρχή;;;
Για τον 9ο όμιλο όλα αυτά...
Bravo re paidia ante pame na teleionoume tous omilous na xekatharisei to topio kai na synexisoun aytoi pou pragmatika theloun.
Ariskosm kai riqellme777 an tin kanate apo to tournoua steilte kanena minima na xeroume...............
quervo pu xathikes? mu exi mini mono ena pexnidi mazi su pote tha peksume?:)
παλη τα ιδια...ρε συ ΜΑΝΟ αφου εχω γραψει οτι το παιχνιδι σε μενα τουλαχιστον ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ με ελληνες ιδικα .μπηκα σε ολη αυτην την διαδικασια εγω και μερικοι αλλοι γιατι νομιζαμε οτι θα ηταν το online καλο .ειδες εξαλου ποσα ατομα εχουν προβληματα ακομα και ο PROEVO ειπε να βγει απο το πρωταθλημα αλλα το παιδι καθετε επιδη αυτος το οργανοσε ολο αυτο και μπραβω του , τη θες να κανεις τον ηρωα οτι ολοι φυγαμε και εσυ εμεινες?δεν σου ειπα απο το psn οτι αν θες να δοκιμασουμε κανα φιλικο?
χωρις παρεξηγισει Γιαννης..:)
ρε πινοκιοι, ψευτες, εκτος οτι ξεχνατε πολυ γρηγορα θυμαστε και οτι σας βολευει.... ρε gorje εσυ ποτε με κερδισες;;;;; βασιλια του lag... ρε μανο δε θυμασαι τις τσαπου που ετρωγες;;; θες να στις θυμισω;;;; δε ξαναχαλαω αλλο το thread θα μιλησω στο γηπεδο... οποιος εχει αντερα ή ορεξη για να κοπει ας μπει να δοκιμασει....