sta xartia nai!!!lololol
Printable View
sta xartia nai!!!lololol
"Το σήκωσα, το τιμημένο...
δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω"
http://www.imageshack.gr/files/9q3yuj1t7uwu3jy10r1v.jpg
:yay::yay::yay:
σωστός ο manos_ps3.
Γιατί... αυτό είναι σωστό...
Και πέρα από την πλάκα, ήταν και καλύτερος αλλά και ο συνεπέστερος απ΄ όλους.
Καλή συνέχεια με το pes 2009!
Μάνο έβαλα κι ένα κύπελλο στο πρώτο post αμ και νομίζω πως προτιμάς αυτό που είναι σε spoiler
στα χαρτια οπως και ο ολυμπιακος περυσι φιλε μανοοοοοο ναι εισαι
Γιατί στα χαρτιά κόσμιε; Τί θέλεις να πεις; Δέν βλέπεις την βαθμολογία;
Ακόμα και να παίξεις τους 4 αγώνες που σου λείπουν και να νικήσεις και τους 4, θα είμαστε ισόβαθμοι. Και στην ισοβαθμία είμαι πρώτος λόγω των μεταξύ μας αποτελεσμάτων (μια ισοπαλία 2-2 και μια νίκη μου 3-2)!
Οπότε διευκρίνησε καλύτερα τί θέλεις να πείς φίλε...
Εξάλλου εσύ kosmios και ο plakas αποφασίσατε σε προηγούμενα posts σας να λήξετε το πρωτάθλημα. Όχι εγώ. Εγώ ήμουν πρώτος τόσο καιρό και σας περίμενα...
οχι φιλε μου ο plakas το ξεκινησε και εγω συμφωνησα γιατι το συγκεκριμενο δεν λεγεται πρωταθλημα αλλα καφενειο.οποιος και οποτε ηθελε εμπαινε και δεν δεχοταν τα invite.ελπιζω το καινουργιο να μην εχει σχεση με αυτο
Κι εγώ τί σχέση έχω με αυτούς που δεν δέχονταν το invite? Εγώ ήμουν εντάξει με όλους και ο πιο συνεπέστατος! Έπαιξα τους περισσότερους αγώνες! Άσε που εμείς οι δυο παίξαμε με τους ίδιους αντιπάλους και πάλι πίσω ήσουν...
Άρα ΓΙΑΤΙ με αμφισβητείς;
Είναι δικό μου πρόβλημα που δεν έπαιζαν οι άλλοι;
ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ.οταν ειχαμε ιδια παιχνιδια αγορινα ειμασταν ιδια βαθμολογια να σου θυμησω και δεν αμφισβητω κανεναν,ΟΥΤΕ σου εχω δειξει ποτε στα post οτι δεν σεβομαι αρα ηρεμησε.
Πάλι τσακώνεστε ρε σεις??? Μάνο δεν έμαθες από το προηγούμενο ότι έτσι δε πάμε πουθενά???? Χαλαρώστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν αμφισβητείς κανέναν::: Και το παρακάτω τί είναι;;;
Φίλε Pro, δεν έχω καμιά όρεξη για τσακωμούς και είμαι απολύτως χαλαρός. Πολύ απλά δεν γουστάρω τους αμφισβητίες!
Όσοι έχουν τέτοιου είδους προβλήματα να μήν παίζουν στα πρωταθλήματα...
Το στα χαρτιά, το είπε και ο Τουρίστας αν δε κάνω λάθος και είναι καθαρά χαβαλετζίδικο. Αν αρπαζόμαστε με το κάθε τι, φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις που μόνο κακό δημιουργούν τελικά. Σε ένα Πρωτάθλημα που άλλοι παίζουν 6 ματς και άλλοι 20 δε γίνεται να κάθεσαι να τσακώνεσαι με τον άλλο!!! Χαβαλές είναι, παρ' τε το χαμπάρι. Όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα. Τα θυμάσαι τα περσινά νομίζω...Δε θέλω να πιστεύω πως υπάρχει διάθεση να ξαναγυρίσουμε στα ίδια.
ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ και αν δεν καταλαβαινεις απο πλακες προβλημα δικο σου φιλε οχι δικο μου.Η μηπως δεχεσαι πλακες μονο απο τους φιλους σου?
Καταρχήν ρε Pro, γιατί απευθύνεσαι σε μένα; Εγώ ενόχλησα κανέναν; Πείραξα κανέναν; Με τον τουρίστα έχω φιλία και ΞΕΡΩ ότι το είπε καθαρά για πλάκα! Γι αυτό έβαλε και το LOL. Και να σου πώ και κάτι; Εγώ φταίω που ο κόσμιος έπαιξε 4 παιχνίδια λιγότερα από μένα; Πες μου σε παρακαλώ, γιατί θα τρελαθώ!
Θέλω να ξέρεις ότι δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να γυρίσουμε στα περσινά!!! Αλλά δεν μπορώ και να μην απαντήσω...
Μα ούτε ρε συ ο Kosmios στο είπε προσβλητικά! Φαίνεται από την συνέχεια των Post του. Σαν ουδέτερος τα διαβάζω και δεν έχουν κανένα δείγμα επιθετικότητας. Το πήρες πιο στραβά απ' ότι έπρεπε το θέμα (με όλο το θάρος που έχω). Για αυτό καλύτερα τελειώστε το εδώ. Είναι ανούσιο και είναι ΚΡΙΜΑ.
PROEVO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλα σου λογια εγω τελειωσα με αυτο το θεμα καλημερα