??????. ?? ????? ??? ?? ???? ??? ???? ?? ?????
________
Rennsport
Printable View
??????. ?? ????? ??? ?? ???? ??? ???? ?? ?????
________
Rennsport
εχω δει εγω....Γαλλια πριν μερικα χρονια, Γερμανια καθε 1η Μαη ,Ισπανια που εχω ζησει λιγο , .....και απο οσα εχω δει κ ζησει το ξυλο σταματαει αυτοματα με την παραδοση - συλληψη -υπαρχουν παντα εξαιρεσεις (τα ζωα καποια στιγμη δειχνουν οτι ειναι ζωα παρα την εκπαιδευση)....ολα αυτα βεβαια δεν συμβαινουν στην Ελλαδα Ιταλια Τουρκια Ρωσσια Πακισταν κτλ.
Επισης η χρηση χημικων γινεται σε πραγματικα δυσκολεσ καταστασεισ κ με μετρο οχι με την πρωτη πετρα.......Αλλα κ απο οργανωση ειναι πολυ πιο σοβαροι απο οτι τα ντοπια ζωντανα κ ετσι χωρις πολλα πολλα εκτονωνουν ευκολα τα επεισοδια χωρις να τα πυροδοτουν εντεχνως οπως τα δικα μας ενστολα αγορια
Jimspy ??? ???????? ?? ?????? ;
________
Suzuki Vzr1800
ναι αλλα στο εξωτερικο μεχρι να τους συλλαβουν τους εχουν κανει μαυρους στο ξυλο ειδικα αν εχουν κανει την πρωτευουσα της χωρας βαγδατη....τωρα για χημικα μεσα δεν νομιζω καν αν εχουμε τετοιον εξοπλισμο, αλλα για μενα το προβλημα εξακολουθει να ειναι αλλου και οχι η αστυνομια οπως ολοι παρουσιαζουν...
επισης μην ξανακουσω για εποχες '73 διοτι με αυτα γελαω....
εννοω οτι η αστυνομια ευκολα μπορει να καταστηλει καποια επεισοδια αν δρουσε πιο εξυπνα κ μεθοδευμενα κ οχι με τον τροπο που επιλεγει των δακρυγονων κ του ανελεητου ξυλου στουσ συλληφθεντες για παραδειγματισμο ....ολα αυτα εχουν φυσικη καταληξη οργης κ ανταποδοσης ανεξελεγκτης βιας αντι για σοφρονισμο .....κ οταν αυτη η κατασταση γινεται χρονια τωρα σε συνδιασμο με αλλεσ καταστασεις που συμβενωνουν γυρω μασ (αδικια , υποκρισια ,αδιαφανεια, ατιμωρησια καποιων ιδιω παντα)_ κτλ κ τα προσωπικα βιωματα του καθενος)η συσσορευμενη οργη καποια στιγμη ξεσπαει.....κ γινονται τα σημερινα
?? ???? ?????????? jimspy ;
________
Yamaha Xs750 Specifications
thn dedomenh stigmh den yparxei lysh osh bia k na xrhsimopoihthei tha dhmioyrghsei problhma hte tora hte sto mellon.....
????? ????? ?????????? ??? ?????? ???? ?? ??? ????? ???? ?? ?????????? ??? ?? ?????????? ???? ??? ??????? ???? ;
________
Suzuki gt series specifications
Απλά δεν έχουνε καταλάβει ότι άμα πετάξουν ένα δακρυγόνο ή δείρουν έναν διαδηλωτή, τότε θα τον θυμώσουν πιο πολύ, καλύτερα να κάνουνε συλλήψεις και να μπούνε φυλακή μερικοί για να βάλουν μυαλό.
kamia parekshghsh ....apla h istoria exei deiksei oti h bia tha ferei bia ...epomenos to mono sigoyro einai oti den einai lysh ... kathgoro thn ypotithemh lysh ths bias.....opos k na to kanoyme episodia panta tha ginontai to thema einai na ta prolabaineis me tropo tetoio oste na mhn exoyn dynatothta eksaploshs(den milao gia ta shmerina alla genikotera) k ayto apaitei rizikes allages ston tropo skepshs ths koinonias ...pantos me probokatorikes ,pseydeis , kataskeyasmenes k monopleyres enhmeroseis poy exei o poliths ths ghs shmera kati tetoio einai dyskolo na ginei mias k sthn telikh den boleyei kanenan ....apla as exoyme ligo pio anoixta ta matia k na koitazoyme k pio pera apo ayta pou mas paroysiazoun..... ena elaxisto paradeigma.....orismenoi kanoyn thema Pasok Nd ti htan o mpatsos dolofonos ti den htan ktl sthn tv ta idia .....to na metafereis enan thanato enos athooy paidioy se tetoia kataptysta epipeda deixnei ton tropo skepshs ths koinonias ... gia polloys mia tetoia koinonia thelei mpoyrloto .....einai k aytoi lathos alla oxi perissotero apo toys alloys
?? ???? ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ???????, ?? ????? ?????? ??????,??????? ??? ???? ???????????, ????? ?????? ?? ???? ????????
________
Sell Vaporizers
Λοιπόν, δεν συμφωνώ με την αναλογία 1 για την αστυνομία και 10 για την νεολαία. Είναι τουλαχιστον αιρετικό (προσωπική μου άποψη) να θεωρώ ότι ΤΟ ΠΑΙΔΙ να έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από τον υποτιθέμενο "εκπαιδευμένο" αστυνομικό. Ιστορικά και εξ ορισμού, η νεολαία αμφισβητεί την εξουσία και προσπαθεί να αλλάξει τον ρου των πραγμάτων. Μόνο οι μελλοντικές γενιές κρίνουν αν ήταν σωστή ή λανθασμένη μια εξέγερση. Τα αποτελέσμετα δεν φαίνονται άμεσα. Π.χ. πιστεύεις ότι όλοι τις ημέρες του Πολυτεχνείου ήταν με τους φοιτητές; Δηλαδή, πιστεύεις ότι δεν υπήρχαν κάποιοι που τους καταδίκαζαν για τραμπουκους, τρομοκράτες, κλπ;
Επίσης με τρομάζει η σκέψη (που πιστεύω ότι ότι δεν την υιοθετείς, αλλά την παραβαλεις, για την δημιουργία γόνιμου διαλόγου), να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε μια πράξη κάποιου, με λογική εξήγηση την παρεμπόδιση του για ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ αδικήματα. Δλδ, αν τσακωθώ με κάποιον στο δρόμο, θα μπορεί κάποιος να με μπαγλαρώσει (δεν λέω να με σκοτώσει), επείδη έτσι ενδεχομένως να αποφευχθούν ενδεχόμενα μελλοντικά αδικήματά μου.
Πάντως όπως και να έχει, εγώ συμφωνώ μαζί σου, απλά είμαι περισσότερο διαλλακτικός με τους νεολαίους από ότι εσύ...
???????? ???? ??? ?? ?? ??? ??? ?? ????????????(????????)
??????? ??? ??? ????? ???? ??? ??????? ???? ?? ??? ??? ??????? ??? ????? ???? ?? ??????????? ???????? ???????? ??????? ????? ??? ??? ???? ??????? ??? ??? ??????? ??????????? ?? ???????? ??? ?? ?????? ?????? ????????( ???? ???? ??? ?? ??? ??????? ??????????? ?? ???????? ???? ??? ?? ?????? ??????? ?????? ) ?????? ?? ????? ????? ? ?????? ???????? ???????? ?????? ???????? ;
?? ????? ??????? ?? ???? ??? ???? ??????? ?? (???????? ??? ?? ?? ?? ????????????)
________
Digital vaporizer
Ρε παιδια τα αυτονοητα λεμε τωρα. Φυσικα και ειναι λαθος να καινε και να ρημαζουν. Φυσικα και τα καταδικαζουν ολοι.
Οπως επισης και ηταν λαθος πυροβολησει και να σκοτωσει τον ανθρωπο.
Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι αν χρειαστει ποτε να κατεβω στους δρομους, να διαδηλωσω απλα χωρις φασαριες εννοειται, να διεκδικησω το δικιο μου, θα μπορεσω να το κανω; Ή θα με σκοτωσει καποιος ασχετος απαιδευτος με οπλο; Ή θα με πετροβολησουν οι ψευτοαναρχικοι; ή θα φαω καμια μολοτωφ στα μουτρα;
Eπειδη κανεις απο μας δεν ηταν εκει να δει, σχολιαζω το αποτελεσμα. Σκοτωθηκε ενας ανθρωπος. Απλα επειδη εβρισε. Μπορει να μην ηταν μπουμπουκι αλλα δεν τον σκοτωνεις. Αλλωστε ο τυπος μιλησε. ''Γυρισα για τον τσαμπουκα''
Φασισμος και απο τις 2 πλευρες. Αυτο ξερω. Και λυπαμαι.
Έχεις απόλυτο δίκαιο, φταίει το ότι πολλές φορές αγαπημένο μου λεκτικό τέχνασμα είναι η υπερβολή. Το ξαναλέω σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται ο θάνατος του νεαρού. Ούτε η καταστολή της νεανικής ορμής είναι σωστή. ΑΛΛΑ η σωστή κατεύθυνση στην οποία πρέπει να βάλουμε αυτήν την ορμή είναι απαραίτητη. Τι ακριβώς εξυπηρετεί ένα 15χρονο από τα ΒΠ να κατεβαίνει στα Εξάρχεια και να βρίζει αστυνομικούς? Που είναι η επανάσταση σε αυτό? Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε είναι ότι βάζουμε τους νέους μας σε λάθος τροχιά, αυτή της στείρας αντίδρασης, της μηδενιστικής σκέψης και της παντελούς απουσίας οράματος.
Ωρε παιδια, αυτο που εγινε δεν εγινε απο το μηδεν. δεν ξεκινησε επειδη σκοτωσαν εναν ανθρωπο το σαββατο. Το καζανι εβραζε ηδη και αυτο ηρθε να το γυρισει αναποδα και να βγουν εξω ολα τα κακα που ειχε μεσα........
Το καθεστως ατιμωρισιας φταιει κατα 90% κατα την γνωμη μου. Απο βουλευτες και υπουργους που κλεβουν τον κοσμο και δεν γινεται τιποτα μεχρι θανατους απο οπλα που βαρανε στον αερα και παλι δεν γινεται τιποτα.
Φαινοταν απο χιλιομετρα μακρια οτι η νεολαια μας ηταν ετοιμη να εκραγει.
Δυστηχως μερικοι επωφελουνται απο αυτο. :(
Topgun ?????? ??? ?? ??? ??????? ????????? ??? ???????? ?????
________
VAPORIZER VOLCANO
Όταν η νεολαία έχει ως όνειρο μια θεσούλα στο δημόσιο, όταν η νεολαία νομίζει ότι επειδή πήγε στο ΤΕΙ Πέρα Κουτρουβάλας να σπουδάσει Ξυσαρχιδιστής πρέπει να της δώσουνε μισθό πρύτανη με 7,5 ώρες δουλειά την ημέρα, όταν η μόνη έννοια της είναι το τελευταίο μοντέλο της ΝΟΚΙΑ και αν ο μπαμπάς θα δώσει από τη σύνταξή του κανά φράγκο να πάμε πρώτο τραπέζι Μακρόπουλο, όταν η νεολαία εν καιρώ δημοκρατίας και ειρήνης θεωρεί τρόπο αγώνα τις πορείες και τις καταλήψεις και όχι τη σκληρή δουλειά, αν αφήνει να χειραγωγείται από πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους βάζοντας βόμβες στα θεμέλια της δικιάς της ζωής τότε δεν είναι μόνο το καθεστώς που βρωμά. Γιατί αν υπάρχει κάτι χειρότερο από ένα σάπιο κατεστημένο αυτό είναι μια νεολαία οκνηρή και άβουλη.
ps4 ????????????? ? ??????????? ????
________
New mexico marijuana dispensary
Δεν μου φανηκε οκνηρη και αβουλη η νεολαια μας. Μιλαω για τις πορειες ΜΟΝΟ και οχι για τους βανδαλισμους. Τα παιδια βγηκαν και διαδηλωσαν κανονικοτατα το πρωι της κυριακης νομιζω. Τα λοιπα που εγιναν το βραδυ με θλιβουν και τα καταδικαζω.
Οσο για το κατεστημενο, οι παλιοι ελεγαν οτι ''το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι''. Απο τους πολιτικους ξεκινανε ολα αυτα. Απο βατοπεδια και λοιπα και ατιμωρητες κλεψιες και λαμογιες. Οσο για την χειραγωγηση αυτο ναι υπαρχει, δυστηχως.
Οσο για την θεση στο δημοσιο, εγω δεν κατηγορω κανεναν. Οταν στον ιδιωτικο τομεα δεν υπαρχει ελεγχος, εχω πολλα παραδειγματα που ετυχαν σε μενα, τοτε ναι καλα κανει και σκεφτεται το δημοσιο. Οπως εγω.
Τις βομβες στα θεμελια της ιδιας τους της ζωης δεν τις βαζουν οι νεοι. Αυτες τις βαζουν αυτοι που ελεγχουν τα παντα. Που ποτε δεν θα μαθουμε ποιοι ειναι και που φυσικα ειναι οι μονοι που επωφελουνται απο ολα αυτα.