Φίλε το έχεις δοκιμάσει αν στέλνει ελλάδα???επίσης πόσα είναι τα έξοδα αποστολής?
Φίλε το έχεις δοκιμάσει αν στέλνει ελλάδα???επίσης πόσα είναι τα έξοδα αποστολής?
:)
Filos an mpeis sto site tha deis oti grafei free airmail worldwide!!Kai stelnei!!!
αντε παλι...ποιο ειναι αυτο ρε σεις?εχει και καλες τιμες!
Με το δολάριο να έχει πάει στα 77 λεπτά του ευρώ πιστεύω ότι το VGP.ca πρέπει να είναι καλύτερη επιλογή. Εκτος και αν μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις όπως συλλεκτικές εκδόσεις και άλλα που δεν έχει τον site του Καναδά.
sto blahdvd exei 3 theseis gia address ti vazw?akrivos dld px odo perioxi kai attici,odo perioxi athina????
edit:metatropi se eyro den exei pame se site kai tin kanoume emeis?
Φιλε στο τρίτο μπορεί να θέλει Greece. Εγώ το είχα αφήσει κενό τώρα τελευταία και δεν μου έστελνε το FIFA. Όσο για μετατροπές μπορείς να μπαίνεις εδώ: http://www.naftemporiki.gr/forexcalc/
http://www.x-rates.com/calculator.html#
Εγώ προτιμώ το παραπάνω site, πιο γρήγορο...
Είπα ότι δεν στέλνει; Βάλε πρώτα όπως τα είπες πριν και δες αν σου στείλει την παραγγελια σου. Μετά βλέπουμε
kati allo X mia kai apantas se erwtimata,thelw na parw to Resistance 2 apo to videogameplus.ca alla mou eipan oti kai na valoun global servers mporei epeidi to paixnidi eine amerikaniko na me kanei connect mesw tou amerikanikou server kai pali dld na min katalavaini oti eime europoi kai na paizw "mesw amerikis",kai genika tha exw lag ama paizw me amerikanous ?giayto thelw na parageilw mesw blahdvd
Έχει αγοράσει κανείς από dvdboxoffice.com για να μας πει αν είναι αξιοπιστο σαν το VGP.ca και πόσες μέρες κάνει να του έρθει το πακέτο. Εχει και αυτό πάντως έδρα τον Καναδά και η τιμές του είναι από τις καλύτερες που έχω συναντήσει σε on-line κατάστημα, ακόμα και από το VGP.ca και αυτό που πρόσεξα είναι ότι σε πολλά παιχνίδια έχει δωρεάν μεταφορικά και σε άλλα που υπερβαίνουν κάποιο όριο έχει λογικές χρεώσεις π.χ. Resistance 2 Special Edition την έχει 57,73 euro + 8,68 euro μεταφορικά δηλαδή 66,41 euro σύνολο τιμή πολύ προσιτή. Αν είναι και γρήγορο στις αποστολές του το VGP.ca μολις βρήκε αντίπαλο!
Pedia mporei na me voithisei kaneis me to thema to Play.com exo parei ena game apo ayto to magazi stis 25 mera savato egine posted apo ekei kai exoune perasei 10 meres simera kai kanena simio apo to game kai apo to magazi ti na kanw re sis,kai tora evgale prosfora to fifa kai den mporo na to paro giati fobame min exo kana prob me to proigoumeno!!!Any help welcome!!!
:please2:
Εγώ παρήγγειλα για πρώτη φορά στο Play.com την Τρίτη 21-10, έγινε posted στις 23-10 και έφτασε στη πόρτα μου την Παρασκευή 31-10 οπότε εσύ πρέπει να κάνεις υπομονή ακόμα λίγες μέρες ...
Πάντως από το Videogameplus.ca που έχω ψωνίσει δύο φορές μου τα στείλανε λίγο πιο γρήγορα !!!
apo videogamesplus 5meres
base.com 4 meres
:wave:
ego pou exo parei apo kei etsi to ekana............. sto
ptoto koutaki...........................dieythinsi odos
deyteo koutaki........................... perioxi px peiraias
trito koytaki................................ evala athina
postecode..................taxudromikos kodikos perioxis sou
xora................greece:wave:
pantos diskola ksekolaw pleon apo to VGP.ca 1on eine pollh grigoro 2on eine arketa ftino giati ypologizei se sxesi me to canadiko $ pou eine ftinotero apo to amerikaniko...prws to paron kala mas eine an kai apo 42.62 prin ligo kairo pou peira to nba 2k9 twra pige 43.64 me to R2 1 euro panw...makari na minoun ekei oi times
[quote=X-NEC;126997]Το Play έχει αυξήσει τους χρόνους παράδοσης του οποτε μπορεί να σου έρθει και σε 2 βδομάδες. quote]
Εμένα πάντως όλες οι τελευταίες παραγγελίες απο play έχουν έρθει σε 4-5 μέρες. Βέβαια το αξεπέραστο είναι το blahdvd που έγινε η παραγγελία μου shipped Δευτέρα απόγευμα και ήταν στην πόρτα μου Τετάρτη πρωϊ.
Σε όσα έχω πάρει από το play τον τελευταίο μήνα, ήρθαν όλα σε 7-10 μέρες ενώ τα έστειλαν μεσοβδόμαδα. Το LBP το στείλανε χθες, για να δούμε πόσο καιρό θα κάνει.
Συγκριτικά το sendit.com έκανε 1 βδομάδα processing ενώ η παραγγελία ήταν σε stock και άλλες 10 μέρες για αποστολή.
Το Play πρέπει να έχει πρόβλημα μονο με τα games επειδή ίσως έχει αποθήκες σε Βουδαπέση και που αλλου έχει. Αν πάρεις cd, dvd, bd η κάτι άλλο πρέπει να σου έρχεται κανονικά. Δυο cd τον Αύγουστο μου ήρθαν σε 5-6 μέρες. Θα σας πω σε λίγες μέρες που περιμένω 3 ημερολόγια...