εκτος απο αστειος,εισαι και μετριόφρων,κυριε λογικε και μορφωμένε...η καθολικη εκκλησια εχει κανει τα τραγικοτερα λαθη,εχει ξεπεραει κατα πολυ τον χιτλερ...συγχωροχαρτια,πυρα,αλάθητο,παπας=επι της γης χριστος και αλλα πολλα...καμια σχεση δεν εχει με αυτα η ορθοδοξια...
στο σχολειο πηγα μεχρι τη στ δημοτικου,σε ικανοποίησα τωρα???
πες μου σε ποιο κομμουνιστικο μανιφεστο γράφτηκε οτι οι χριστιανοι δεν εχουν δικαιωμα να ειναι και αριστεροι,μαλλον ουτε το θεμα της αριστερας γνωριζεις καλα...
παραθετω ενα λινκ για σενα και τον slay και για οποιον αλλον εχει προβλημα με τα πιστευω μου και την ιδεολογια μου,καλο κουραγιο να το διαβασετε...
http://androspoets.homestead.com/fil...athriskias.htm
επισης βασσες,κανε μου την χαρη και βρες τα πραγματικα οπια του λαου,εξολοθρευσετα και μετα χτυπαμε μαζι την εκκλησια...
σε παρακαλω βρες μου ενα βιβλιο να διαβασω,το λεω σε σενα που αυτοαποκαλείσαι μορφωμενος ,και ξερεις τωρα οτι πηγα μεχρι την στ ταξη,αλλα μην ειναι απο αυτα που λενε για τους συκε αφορισμους του καζαντζακη,και βεβαια ουτε με τα σκοτωμενα παιδια απο μοναχους του κολοκοτρωνη:giggle:
εγω ο αμαθης εχω να δηλωσω αυτο που λενε ολοι... χειροτερη η ημιμαθεια απο την αμαθεια...
κοινως χαιρετα μου τον πλατανο...:angry:
παντα φιλικα...