-
Ας κάνω και εγώ έναν απολογισμό της Δευτέρας.
Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη η συμμετοχή στον αγώνα προχθές ειδικά από το μέσον και μετά
που πλέον είχα και άτομα στο δωμάτιο να με αποσπούν την προσοχή και σε συνδυασμό με την
κούραση, πλέον είχε την ευκαιρία να μου ξεφύγει ο Αλέξανδρος και την άδραξε!:argue:
Παρότι απροπόνητος κατάφερα και μπήκα γρήγορα στο ρυθμό αλλά δυστυχώς στις κατατακτήριες
έμπλεξα με την κίνηση και κατάφερα να κάνω χρόνο στον τελευταίο γύρο, με ποινή 3 δευτέρων στην
τελευταία στροφή! Κρίμα! Ήθελα την pole αλλά δεν ήταν γραφτό όπως και στην Indianapolis. :confuzed:
Χάρηκα πολύ για όλους όσους έμειναν στον αγώνα γιατί όταν πίνεις όλο το πικρό ποτήρι μαθαίνεις..
και εγώ έτσι έμαθα και μαθαίνω. Θέλει υπομονή, επιμονή, προσπάθεια και τούμπαλιν.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους λοιπόν για μια εξαίρετη προσπάθεια.
Πιο πάνω έγραψε κάποιες διαπιστώσεις ο καλός φίλος Γιώργος και οφείλω να ομολογήσω ότι
αυτό είναι που με κάνει να ασχολούμαι με το Gran Turismo. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τίτλος
που να προσφέρει (παρά τα όποια προφανή και επαναλαμβανόμενα προβλήματα της σειράς) αυτό
το πιο κοντά σε ολοκληρωμένη πρόταση για racing game. Η όλη υλοποίηση είναι κατά πολύ καλύτερη
από άλλους τίτλους με ποιο πρόσφατη αυτή του Project Cars που για εμένα είναι ενδιαφέρουσα αλλά
έχει ακόμη αρκετό δρόμο να καλύψει για να ανταγωνιστεί τον leader της σειράς racing games παρότι
ο ένας παίζει σε παλαιά κονσόλα και ο άλλος σε σαφώς ανώτερη κονσόλα.
Τέλος πάντων..
Τελευταίος αγώνας της σειράς την ερχόμενη Δευτέρα με ένα δύσκολο αμάξι σε μια πολύ, μα πολύ
αγαπημένη πίστα που όμως δεν κατάφερα ποτέ να αποδώσω σωστά.
Μάλιστα φέτος, Θεού θέλοντος και άλλων επιτρέψασι ίσως καταφέρω να παρακολουθήσω τον αγώνα ζωντανά.
Ελπίζω, αν δεν διοργανωθεί νέο πρωτάθλημα να το κρατήσουμε σαν ένα καθιερωμένο απογεματινό ηλεκτρονικό
ραντεβού στον καφενέ μας και να συνεχίσουμε τον χαβαλέ μας και την παρεούλα, αρκεί να θυμόσαστε ότι απώτερος
σκοπός είναι να κερδίζει ο εκπρόσωπος του Μαριδάκη, πάντα με δίκαιους και και φυσικά άμεμπτους τρόπους!:e040fdd:
Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη παρεούλα σε όλη την διαδρομή. :a055:
ΥΓ: Αλέξανδρε, έχεις κόψει τις βιντεοπαρουσιάσεις σου και μας λείπουν, οπότε...:pop2:
ΥΓ2: Μόνο για το σαρκίον σου πανηγυρικόν βίδεον...;:a030:
-
Για κάποιο λόγο δε μπορώ να κάνω like. Αλλά like:a055:
Edit: Τώρα ένιωσε..
-
ΚΑλησπέρα παιδιά! ΝΑ πω κι εγώ για τη Δευτέρα. Δεν το απόλαυσα καθόλου.. ΠΡαγματικά δεν μπορούσα να οδηγήσω με τίποτα το αυτοκίνητο. Έφυγα απο μόνος μου καθώς ήταν μάταιο να προσπαθώ. Συγχαριτήρια στον νικητή, στο βάθρο και σε όσους άντεξαν να τρέξουν. Προτείνω ο αγώνας της LaSarthe να είναι όπως και να'χει στεγνός για να μπορέσουμε να απολαύσουμε καθαρά τις μάχες μεταξύ μας.
-
Καλησπέρα παίδες. Αν την Δεύτερα προλαβω να τελειώσω γρήγορα με τα παιδιά ίσως κάνω μια guest star εμφάνιση ,γιατί μου έλειψε το ρημαδι. Θα πρεπει να το βάλω να κανει update απο σήμερα για να προλαβω. Μπράβο σε ολους για τη συμμετοχη. :a055:
-
Παιδιά να σας θυμήσω πως αύριο, δηλαδή την Κυριακή, θα γίνει αγώνας στην La Sarthe με το νέο LMP2 που μπήκε στο GT6. Ο αγώνας θα γίνει απο την κοινότητα Gran Turismo 6 Global Events και ελπίζω να δω όσους περισσότερους απο εσάς γίνεται. Ο Αγώνας θα γίνει στις 9 το βράδυ, ενώ το Lobby θα ανοίξει στις 8:30 περίπου. Όσι μπορούν να προσέλθουν
-
Καλή φάση, αλλά για άλλη μια φορά εγώ δεν μπορώ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε βαφτισια αυτήν έχουμε γάμ.. γάμο ήθελα να πω.
-
Στάθη, ο καιρός θα ισχύσει κανονικά όπως γράφουν οι κανονισμοί...
Πολύ ευχάριστη η έκπληξη σου Κώστα! Εύχομαι να τα πούμε στον αγώνα της Δευτέρας!
Δεν πειράζει ρε geo... Στον επόμενο αγώνα που θα διοργανώσουμε! Δες πάντως αν μπορέσεις για τον αγώνα που διοργανώνει αύριο ο Στάθης. Λογικά θα μπορέσω και εγω.
-
Τη Δευτέρα θα δώσω κανονικά το παρόν Αλέξανδρος;-)
-
Τα μπέρδεψα... Zzzzz...... :P
-
Αν προλάβω την επιστροφή θα μπω και εγώ σήμερα
-
Συγγνώμη που δεν πρόλαβα σήμερα. Την Τρίτη πρωί παρουσιάζω το μεταπτυχιακό και τώρα γίνονται οι διορθώσεις της τελευταίας στιγμής.
Ελπίζω αύριο να μπορέσω να τρέξω έστω και για τον πολύ χαβαλέ :D
-
Επαναλαμβάνω, ελεύθερη συμμετοχή για όλους -πάντα με σεβασμό προς τους συναγωνιζόμενους- για τον αποψινό τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος μας! :)
Καλό αγώνα παιδιά! Τα υπόλοιπα αύριο!
-
Αν κρίνω απο τον χθεσινό αγώνα, σήμερα θα γίνει χαμός!!! Ήταν εξαιρετική προπόνηση για σήμερα αν και το C60 είναι διάολος απο μόνος του.. Μπορώ να πω πως το Zytek LMP2 το έχουν φτιάξει καταπληκτικά, καθώς στο Le Mans κάνει ακριβώς ίδιους χρόνους όπως στην πραγματικότητα, πράγμα ικονοποιητικό για τον Real Driving Simulator, που το έχουν κατακρίνει αλλά ξεχνάνε τι έχει προσφέρει..
-
Δεν θα μπορεσω τελικα ουτε σημερα! Κριμα...
Καλη διασκεδαση παιδες!
-
Συγγνώμη παιδιά, απερισκεψία εκ μέρους μου να σβήσω, αλλά μου ήρθε να κλωτσήσω την τιμονιέρα.
Και ενώ είχα κάνει ένα χοντρό λάθος στους πρώτους γύρους και είχα μείνει 40 με 50'' πίσω απο τον 1ο, είχα αρχίσει να βρίσκω ρυθμό και εκμεταλλευόμενος τα πιτ, είχα κερδίσει και μία θέση. Τίποτα το σημαντικό, αλλά μια σχετική πρόοδος για τον αγώνα ήταν καλοδεχούμενη.
Ώσπου, πριν από τον τελευταίο ανεφοδιασμό έκανα άλλη μια τεράστια έξοδο, που μου κόστισε άλλα 50". Σαν να μην μου έφτανε αυτό, κατά την είσοδό μου στα πιτ, πάτησα καταλάθος το γέμισμα του ρεζερβουάρ (99 λίτρα!!!) τη στιγμή που χρειαζόμουν 60-65. Εκεί ήταν που τσαντίστηκα και πάτησα το off.
Ωραίος αγώνας μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά πολύ μοναχικός.
-
Τι έγινε, αϋπνίες έχουμε σήμερα;; :P Αστα Γιώργο. Τελικά απαιτούσε καλή προπονηση το αγρίμι. Τουλάχιστον για μένα. Δεν το χάρηκα καθόλου στο οδήγημα και δεν θα μου λείψει καθόλου! Αυτά ίσχυαν για μένα ομως. Για τους 3 του βάθρου τι να πεις; Πολλά μπράβο παιδιά.. πραγματικά!
Πολλά μπράβο επίσης και στον πρωταθλητή μας και γενικότερα σε όλα τα παιδιά που έδωσαν το παρόν και σε αυτό το πρωτάθλημα γράφοντας πολλά χιλιόμετρα και προσφέροντας πολλές ώρες μαχών, στρατηγικής, αγωνίας, ταχυκαρδίας -και παει λέγοντας- και σε αυτήν την διοργάνωση. Επόμενο επίσημο ραντεβού, ξέρετε πια, κατα το φθινοπωρακι. Μέχρι τότε όμως, κάθε Δευτέρα οι αγώνες συνεχίζονται, σε πιο ανεπίσημη και χαβαλετζίδικη μορφή.
Περισσότερα, μες την εβδομάδα!
:)
-
Ένας πολύ πρόχειρος επίλογος για ένα πράγματι υπέροχο πρωτάθλημα.
Πολλά μπράβο στον Στάθη για ένα εξαίρετο σε διάρκεια πρωτάθλημα το οποίο και τελικά δικαίως κατέκτησε.
Ακόμη περισσότερα ανήκουν δικαιωματικά στο Αλέξανδρο για ένα πρωτάθλημα που ήταν πραγματικά ανατρεπτικό,
με νέα καινοτόμα στοιχεία και εξαίρετη σχεδίαση και πολύ περισσότερο που τα έκανε όλα μόνος του!
Το μόνο που νομίζω έλειψε σε όλους μας ήταν η βιντεοπαρουσιάσεις του.. πρίν και μετά!
Ο Χρήστος πλέον είναι σταθερή δύναμη και υπολογίσιμη και θα ανέβει και άλλο γιατί νομίζω διψάει για περισσότερο.
Ο Γιώργος έχει ταχύτητα αλλά δεν έχει χρόνο να εγκλιματιστεί, αν αλλάξει αυτό νομίζω ότι θα διαπρέψει.
Ο Αλέξανδρος είχε κάποια σκαμπανεβάσματα τα οποία νομίζω οφείλονται κυρίως στα χειριστήρια του αλλά ήταν πάντα εκεί
να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία.
Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να πω πολλά μια και ήταν και δεν ήταν.. όχι όλοι βέβαια αλλά πολλοί ήρθαν και έφυγαν.
Αρκετοί από αυτούς είχαν πολύ ταχύτητα αλλά καθόλου υπομονή, δυστυχώς αυτό δεν είναι ευχάριστο ειδικά όταν ξεκινάς
τον αγώνα και βρίσκεσαι να τον τελειώνεις με 4 μετέχοντες... Κρίμα. Δεν γίνεται και δεν μπορεί να νικάμε όλοι σε κάθε αγώνα
και φυσικά σε έναν αγώνα υπάρχουν ατυχίες, άτυχες στιγμές και φυσικά αγωνιστικά συμβάντα.
Παρότι είμαι εξωφρενικά κουρασμένος έχω διάθεση, χάρη στον κόπο του Αλέξανδρου να στηρίξω οποιαδήποτε νέα προσπάθεια.
Πράγματι χάρηκα όλες τις "μάχες", διασκέδασα πολύ και ευχαριστήθηκα τα φιλαράκια μου σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Με βοήθησαν όλοι και ανέβασα πολύ την απόδοση μου αλλά και σταθεροποιήθηκα στο αγαπημένο μου παιχνίδι.
Πραγματικά προσπάθησα πολύ να μην χαρίσω ούτε εκατοστό στον εκάστοτε νικητή η αντίπαλο μου πάντα όμως στα όρια του επιτρεπτού.
Ελπίζω και εύχομαι να μην στεναχώρησα κανέναν, είτε εντός είτε εκτός αγώνων μια και σκοπός μου είναι πρωτίστως να διασκεδάζω στον ηλεκτρονικό μας καφενέ.
Με στεναχωρεί ιδιαίτερα η απόσταση που μας χωρίζει καθότι θεωρώ θα περνούσαμε το ίδιο η και ακόμη καλύτερα σε ζωντανή παρέα.
Ευελπιστώ στο μέλλον να γίνει και αυτό εν μέσω καφέδων, γευσιγνωσίας ίσως ακόμη και κανενός αγώνα κάρτ...
Ελπίζω να βλεπόμαστε στο "καφενεδάκι" μας τα βραδάκια της Δευτέρας και όχι μόνο!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
ΥΓ. Ξέχασα τον Νίκο!
Νέος στην παρέα με μεγάλη διάθεση και ταχύτητα. Συνέχισε έτσι φίλε και θα ανέβεις κι'αλλο. Τα καλύτερα έπονται!
-
Καλησπέρα και από εμένα.
Δυστυχώς τον τελευταίο αγώνα δεν τον πρόλαβα μιας και το άγχος και η πίεση της παρουσίασης με φάγανε και ήμουν 48 ώρες ξάγρυπνος μέχρι χθες :) Αλλά τέλος καλό, όλα καλά και από εβδομάδα πάλι μαζί σας :)
Εγώ έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με αφήσατε να συμμετέχω στο πρωτάθλημά σας. Ήταν μια ανάσα χαλάρωσης μέσα στην εβδομάδα. Πέρασα πολύ ωραία σε κάθε αγώνα και το ευχαριστήθηκα. Συγχαρητήρια στους πρώτους και σε όσους συμμετείχαν σε αυτό το πρωτάθλημα. :)
Kαλό καλοκαίρι σε όλους :)
-
Επιλογος και απο μενα για το τέλος ενος ενδιαφεροντος πρωταθληματος.
Ευχαριστω τον Αλεξανδρο για τη φιλοξενια του και πολλα μπραβο για τη διοργανωση την οποια στηριξε εντελως
μονος του, χαρηκα παρα πολυ τις μαχες που δωσαμε οι οποιες ηταν καθαρες και με σεβασμο ο ενας στον αλλο.
Για τον Ήλια τι να πω; Ταχυτατος με μεγαλη βελτιωση τις αποδοσης του, ίσως να αξιζε περισσοτερα
Γιώργος, εχει ταχυτητα αλλα χωρις προπονηση δεν μπορει να εχει σταθερη αποδοση αν αλλαξει αυτο θα χτυπαει βαθρο.
Στάθης, ταχύτατος, σταθερός με πολύ καλη στρατηγικη, αξιος πρωταθλητης! ( τις επαφες μας να διορθώσει αν και ήμουν το γουρι του κερδιζε μετα την επαφη μας )
Νίκος, ταχυς, καθαρος στις μαχες του, εδωσε το παρων σχεδον σε ολους τους αγωνες μεχρι τελους,
για τους υπολοιπους οτι εγαψε ο Ηλίας
περιμενω το επομενο πρωταθλημα!
καλο καλοκαιρι σε ολους.