Μέχρι και δίχτυα βρήκε η μπάλα.
Printable View
Μέχρι και δίχτυα βρήκε η μπάλα.
Εντάξει απλά έδειξε σε λάθος χρόνο το replay..
Δεν θα τρελαθούμε κιόλας..
Εντάξει αλλά αν η μπάλα δεν είχε μπει γκολ και στο μέτραγε;
Στα προηγούμενα Fifa τι γινότανε σε παρόμοια περίπτωση;;;
Γενικά αυτό το Goal Line που βάλανε, για μένα είναι ένα άχρηστο feature και σίγουρα θα έχει τέτοιους είδους bugs...Δεν βλέπω να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό..
Βγάλε το ένα βγάλε το άλλο τότε ποιος ο λόγος του 15?εδω δώσανε το demo επιλεκτικά σε format της αρεσκείας τους τα bugs δε θα λειπουνε....?
Το δοκίμασα αρκετές ώρες σε έναν φίλο στο PC του.. Το παιχνίδι εχει παρα πολλές βελτιώσεις απο πέρσι σε παρουσίαση αλλα κυρίως στο game play του.. Ειναι σίγουρα πιο δύσκολο και εχει πολλές διορθώσεις .. Για παράδειγμα προσπάθησα να δοκιμάσω αυτά που με χάλασαν στο 14 ( εύκολες κεφαλιες lob pass κτλ ) και δεν έβγαινε τπτ. Πολυ καλο στοιχείο νομίζω ..
Η τακτικές θέλουν πολυ χρόνο κ δεν το εψαξα όσο έπρεπε .. Επίσης σε κόρνερ κ φάουλ έχεις πολλές εναλλακτικές .
Ενα απο αυτά που επιτέλους έφτιαξαν ειναι οτι οι αμυντικοί δεν πέφτουν με τα μούτρα σε αυτον που εχει την μπάλα κρατώντας πάντα μια απόσταση και εξαρτάται μόνο απο εσένα αν θα τον κοψεις με κάποιο Τακλιν , κρατημα κτλ.
Υπομονή λοιπόν κάποιες ωρες να τα δοκιμάσετε και εσείς ;)
( οι τερματοφύλακες επίσης μεγάλη διαφορά , παίρνουν όμως διορθώσεις ακόμα .. )
Θα δοθεί σήμερα σε ελληνικό ps store το demo;;;;
Nαι, και σε PS4 και σε PS3, μεσημεράκι με απόγευμα που κάνει το εβδομαδιαίο update το PS Store.
Βγήκε στο Ιαπωνικό PS Store για PS4 το demo
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
Ωραια αρα ερχεται κι εδω το μεσημερι
υπομονη γιατι δεν λεει καθολου να βγαλουμε τα ματια μας με τα γιαπωνεζικα μενου
και το αναποδο enter-cancel σε Χ και Ο.
Αν εχει βγει σε US Store ποσταρετε ενα link μαγκες γτ ειμαι απο κινητο!
Αφού Φώτη δεν βγήκε χθες στην Αμερική θα βγει σήμερα πρώτα σε μας στην Ευρώπη.
Γρσφουν κατι τυπαδες στο FB οτι το κατεβασαν απο US Store.. Πιθανον να εννοoυν για PS3
Ναι, προς το παρόν μόνο για PS3 έχει το us store.
εγώ νομίζω πάντως οτι το bug στο συγκεκριμένο Video είναι συγκεκριμένο... είναι λίγο απλα προγραμματισμένο να βλέπει αν η μπάλα ακουμπήσει γραμμή, ή πάει πολύ κοντά, μετά αυτο κοιτάει αν τελικά πέρασε... ε στη συγκεκριμένη φάση πήρε την στιγμή που ακούμπησε γραμμή, αλλα μετά διάβασε οτι ακούμπησε μέχρι και δίχτυα που είπαν τα παιδιά πιο πάνω, οπότε σου λέει GOAL. Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε.
Φωτο απο replay - PC version
https://farm6.staticflickr.com/5588/...9ce97055_h.jpg
https://farm6.staticflickr.com/5596/...00a8afb3_h.jpg
Τι ωρα ακριβως κανει update το ελληνικό psn store;