Το πρασινο εχει καπαρωθεί Πανο..Αλλαξτε το....
Printable View
Το πρασινο εχει καπαρωθεί Πανο..Αλλαξτε το....
Καλημέρα παιδιά. ''Mongoose Team'' θα είναι το όνομα της ομάδας μας.
Attachment 4130 !!!!!!
http://youtu.be/WYXTkkuulVc
- - - Updated - - -
2:11sec-2:13sec "Reflex of a Cat and Speed of Mongoose" Hahahahahahahaha :D
- - - Updated - - -
-- - Updated -
Μιας και το πρασινο ειναι πιασμενο διαλεγω χρωμα μπλε (κωδ. Yas Marina Blue) .
Συγνωμη γιατι μπερδευτηκα. Οι επιλογες των χρωματων πανε με βαση ολους τους χρονους των ομαδων στα ταιμ τραιαλς;
Καλημερα! Μετα απο πολυωρη σκεψη μαζι με τον δικο μου team mate αποφασισαμε κι εμεις η ομαδα μας να ονομαστει "ΤΗΕ ALIENS RACING TEAM"
Το χρωμα που θα χρησιμοποιησουμε θα ειναι το κοκκινο (Μark Red) με χρυσαφι ζαντες, όπως ηταν το supra στο Fuji.
Οσο για τις δηλωσεις των PREDATORS εχω να δηλωσω οτι εγω θα τους περναω μονο απο δίπλα!!!!!!!!
Θα τους νικησουμε με setup και στρατηγηκη!!
ΥΓ. και αν δω οτι δεν μπορω να περασω "χανω καταλαθος" τα φρενα πισω σας! χαχαχα!
Παιδες με την σειρα τα χρωματα.
1)str-agapoulas gtr-08 πορτοκαλι.
2)toumpasn-toumpas lexus ανοιχτο πρασινο
3)awd-redweed z ??????? τα παιδια πρωτα και μετα οι υπολοιποι.
Χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση σε όλους παιδιά. Λίγο αργότερα θα ανακοινώσουμε τα πάντα. Λίγη υπομονή.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρτε την ωρα σας. Εμεις απο τις 7 και μετα θα καταληξουμε.
Ελα να μπαινουν οι ομορφιες λεμε.......:banana::banana::banana:
Για θαυμαστε---για θαυμαστε..:omg::omg:και μετα χειροκροτηστε...:a023::a023:
Εδω ειμαστε εξω απο τις εγκαταστασεις μας:::
Spoiler!
Κύριοι, σας παρουσιάζουμε τους.....
Spoiler!
HornyHornets RT ( Racing Team )
Ο κωδικός χρώματος είναι GT6 Matte Yellow αλλά ίσως αλλάξει με άλλο κίτρινο λόγω τεχνικών δυσκολιών στην αναπαραγωγή του.
Ομαδα: Mongoose Racing
Χρωμα: GT6 Matte 017
Νεξτ.
Χμμμ, κατι ενδιαμεσο απο καφε και γκρι, Νικο.
Οκ.
Το γράφω σαν Καφέ.
Παιδια επειδη ο ελευθερος χρονος μου ειναι λιγο περιορισμενος, και θα ηθελα να κανω καμια δοκιμη μεχρι τη δευτερα, η δευτερη ομαδα τι αυτοκινητο και χρωμα σκεφτεται να επιλεξει?
Για ξερω και τι επιλογες μου εχουν μεινει..
Θα το αποφασισω αμεσα για να ξερει και η τεταρτη ομαδα την επιλογη της.
Κώστα καλησπέρα.
Ξημερώνει ήδη Πέμπτη.. κι όλοι θέλουμε να έχουμε χρόνο για δοκιμές και προπονήσεις... Κατά 99% η έναρξη του πρωταθλήματος θα πάει μία εβδομάδα πίσω, και θα ξεκινήσουμε 17/2.
Αύριο θα υπάρξει τελική ενημέρωση για την οριστική ημερομηνία!
Edit:
Μιας και το μπλε δεν το πήρε τελικά καμία από τις πρώτες ομάδες που απέμεναν, παραμένει η επιλογή στους Predators...
kalhmera! mipos na kanoume minisi stous hooliguns?? exoune enan proklitiko tropo na epitithonte stous xronous ton allon!! ti tha gini?????? ahhahahaahahahah