Τα activations per account έχουν ως εξής:
PS3 = 2 consoles
PS Vita = 3 devices (consoles + Vita TV)
PS4 = 1 console as primary
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...263#post481263
https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/5059
Printable View
Τα activations per account έχουν ως εξής:
PS3 = 2 consoles
PS Vita = 3 devices (consoles + Vita TV)
PS4 = 1 console as primary
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...263#post481263
https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/5059
Πώς κάνω αναβάθμιση μέσω usb; πάω στο system update (ή κάπως έτσι), αλλά μου λέει να συνδεθώ στο internet. Και δεν μπορώ να συνδεθώ, γιατί ενώ βάζω τον κωδικό του wi-fi σωστά, μου λέει ότι δεν συνδέθηκε στον κατάλληλο χρόνο. Το system software είναι 1.05.
αυτό ΔΕΝ γίνεται μέσω του PS4 OS, αλλά μέσω του λεγόμενου safe mode.
έχεις κλειστό (shutdown) το PS4.
ακουμπάς με το δάχτυλο για παρατεταμένο χρόνο πάνω στο touch κουμπί on/off, όπου ακούς το πρώτο μπιπ και συνεχίζεις να το πατάς μέχρι να ακούσεις (σε 3-4 σεκς) μια ακολουθία μερικών μπιμ συνεχόμενων.
αφήνεις το δάχτυλο από το κουμπί.
και τότε μπαίνεις στο safe mode, το οποίο σε εντελώς μαύρο φόντο οθόνης, προβάλλει λίγες επιλογές.
βάζεις το USB Stick σε μια (οποιαδήποτε από τις 2 διαθέσιμες) θύρα. Μέσα στο Stick θα πρέπει να έχει φτιάξει τον φάκελο (με κεφαλαία γράμματα) PS4. Μέσα σε αυτόν έχει ήδη φιτάξει τον φάκελο UPDATE (πάλι κεφαλαία). Και μέσα σε αυτόν, έχεις βάλει το κατεβασμένο 1.52 update.
από τις επιλογές, επιλέγεις την συγκεκριμένη που είναι για firmware update.
και τσουπ, είσαι ΟΚ.
Για πείτε μου παίδες. Όταν το έχετε σε standby mode είναι το φωτάκι πορτοκαλί. Καλώς ως εδώ. Έχουν τελειώσει τα updates και down/uploads και έχει ηρεμήσει από θορύβους κλπ. Φωτάκι ακόμη πορτοκαλί. Πατάτε το PS button στο χειριστήριο να πάρει μπρος και κάνει κανονικό boot; Μπλε φωτάκι, PS logo, epilepsy warning και ρωτάει account; Θα με τρελάνει το μαραφέτι. Το έβαλα standby για ένα τέταρτο επειδή είχα επίσκεψη με το Killzone στην μέση και αυτό έκανε κανονικό reboot μετά το πορτοκαλί φωτάκι και έπρεπε να τρέχω ξανά το Killzone (βέβαια δεν εχασα κάτι σοβαρό με έβγαλε σχεδον εκεί που ήμουν, στο τελευταίο checkpoint).
Τώρα άλλη βλακεία. Έβαλα το χειριστήριο να φορτίζει και το γυρίζω σε standby mode. Κανονικά και τα δύο πορτοκαλί φωτάκι. Πάω από την ταμπλέτα και το online store και χώνω τα war thunder και retribution να κατέβουν. Στο καπάκι ακούω το PS4 δίπλα μου να στροφάρει λίγο πιο δυνατά σκληρός ανεμιστηράκι και στο store γράφει downloading. Όλα καλά ως εδώ, πλην όμως αυτομάτως σταματάει να φορτίζει το χειριστήριο. Το ανάβω, βγάζει μπλε φως και στα καπάκια ποιο account θέλω να κάνω sign in, βλέπω ότι το χειριστήριο (μπλε φως) θέλει ακόμη φόρτισμα και τα παιχνίδια εχουν ήδη αρχίσει το download. Κλείσω ξανά σε standby και το χειριστήριο μπαίνει σε φόρτιση με πορτοκαλί όπως και πριν και τώρα συνεχίζει όμως.
Να δω το πρωί θα ξυπνήσει από standby ή θα μου κάνει κανονκό boot πάλι.
Μάλιστα, αυτό το είχα ξεχάσει, δικαιολογεί το τι έγινε με το Killzone. Το γιατί από standby mode μου κάνει κανονικά reboot δεν ξέρουμε; Προφανώς δεν είναι η φυσιολογική του λειτουργία αυτή να υποθέσω, αλλά αυτή που με πετάει απευθείας στην επιλογή χρήστη έτσι; Ε, ρε update που θέλει για να στρώσει. :)
Μου το έχει κάνει κι εμένα αυτό μια φορά που το έβαλα σε standby χωρίς να κλείσω το παιχνίδι. Μάλλον είναι κάποιο bug.
καλησπερα εχω το bluetooth απο το game act of war απο ps3 θα συνμβατο στο ps4
Κι εμενα reboot κανει μετα απο standby mode.
Μολις που εκατσε το ιδιο προβλημα
Χθες (πρωτη μερα) οσο το σκαλιζα, δεν ειχα παρατηρησει κατι. Σημερα δοκιμαζω λιγο Fifa. Βλεπω την αρχικη εικονα (το γηπεδο) και το ματι πεφτει πανω στα artifacts. Δεν δινω σημασια. Τα βλεπω ομως και μεσα στο παιχνιδι. Κλεινω το Fifa και να τα και στο UI (στο μπλε φοντο δεν πολυφαινονται αλλα στο εικονιδιο του Playroom που εχει μαυρο φοντο φαινονται πολυ).Quote:
http://community.us.playstation.com/...s/m-p/42425323
Ever since I got the PS4 I have been experiencing a flickering distorted picture with snowy artifacts all over the screen.
This is apparent in dark areas of the UI and in all games.
Κλεινω το PS4, το ανοιγω παλι, ολα πεντακαθαρα. Κανενα artifact.
Το setup ειναι το ιδιο οπως το περιγραφει στο link (ενισχυτης και TV μεσω HDMI). Τι κανω? Χαλασμενο PS4 ή θεμα firmware που λεει στο link?
Μια απορία…Αν πάρω το PS4 και φτιάξω λογαριασμό με τις προπληρωμένες κάρτες που πουλάνε στα μαγαζιά στο PSN θα μπορώ τον ίδιο λογαριασμό να το χρησιμοποιώ και στο PS3 μου για να κατεβάζω και εκεί τα συμβατά δωρεάν παιχνίδια;
Το έκανα, αλλά μου λέει the USB storage device is not connected. Τα βήματα τα έχω κάνει σωστά. Έχω βάλει και το firmware 1.06 μέσω killzone, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το τελευταίο firmware.
Επίσης, υπάρχει το πρόβλημα που δεν συνδέεται με το internet. Μήπως αυτό θα λυθεί με την αναβάθμιση του firmware;
Στο search του store τα 3-4 Ελληνικά γράμματα στο τέλος της Αγγλικής αλφαβήτου που κολλάνε;;;:confuzed:
για την ακριβεια ομως οταν ηθελα να κανω edit ενα video για upload μου γραφει "να κανω suspendt το killzone" λεω ναι και μολις εφτιαξα το βιντεο και το εκανα upload γυρισα και ημουν ακριβως στο ιδιο σημειο (συγκεκριμενα ειχα πατησει και options για να μην τρεχει το παιχνιδι)
ελεος ρε φιλε..δεν με αφηνει να κανω log in με το psn μου..μου πεταει error communicate with the server..εχει κανενα maintenance σημερα..?το περιεργο τωρα που το κοιταξα ειναι οτι με αφηνει να κανω new psn..εκει δουλευει.
βρε! σπάσε πλάκα να έχεις φορμάρει το Stick με filesystem NTFS!!! Αν το έχεις κάνει αυτό βρεεεεεεεεεεεεεε, λογικό να ΜΗΝ το βλέπει!
φορμάρισμα σε FAT32 (καθώς ούτε το PS3 έβλεπε NTFS) και ξανά τα βήματα!
πρόσεξε τους φακέλους να είναι όπως ακριβώς σου είπα.
για τσέκαρε και πες.
Τελικά κατάφερα να συνδεθώ στο internet, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνω μέσω usb. Το έκανα μέσω internet. Ευχαριστώ όμως για την βοήθειά σου.
Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, δείτε αυτό:Από εδώ.Quote:
Setting everything to automatic and DNS to 8.8.8.8, 8.8.4.4 worked for me!
Το θέμα είναι να μην χρειάζεται να το κάνω αυτό κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ στο internet. Επίσης, το πρώτο dns που γράφει είναι το primary και το δεύτερο το secondary.
@three_brothers1 Εμένα μου εμφανίζει μήνυμα που λέει The connection to the server has been lost και ένα κωδικό.
Για να δουμε τι θα μας πουν τωρα που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ για το σουπερ ντουπερ online....
δεν μπορουσε να το κανει λιγο αργοτερα..;τουλαχιστον να εκανα sign in και να εβαζα στην download list το NBA...