whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat... χαχαχαχα για να έχουν τόση σιγουριά για το προϊόν τους, και έχοντας στο μυαλό μας τι έχουμε δει απο αυτη την εταιρία, ετοιμαστείτε να κλάψουμε απο χαρα.
Printable View
για μενα h ΝD μετα την τεραστια επιτυχια με το 2 οπου για μενα ηταν το καλυτερο σε ολα τα θεματα,εβγαλε το 3ο οπου με απογοητευσε τελειως.δεν ειχε την ζωντανια του 2.πιο πολυ εμοιζε με ενα παιχνιδι με ωραια καρτουνιστικα γραφικα,ειδικα η ΑΙ τα προσωπα τους ειδικα στο online ηταν πολυ ασπρα λες και τα ειχες βουτηξει στην αμμο.
πολοι φιλοι που γνωρισα μεσω του 2 απγοητευτηκαν και αυτοι με το τελικο αποτελεσμα του 3.
πιστευω με το 4 η ND θα παρει το αομα της πισω και αυτο που ειδαμε στο βιντεακι θα ειναι πολυ κοντα στο real gameplay.
νταξει απλα εγω υπερ-τονισα οτι θα βουλωσει στοματα.Δεν ειπα για εσενα, ειπα για "πολλους απο τα pc".Δεν ξερω γιατι τους υποστηριξες,α μαλλον εισαι Pc-ας κατα μεγαλο ποσοστο προφανως.Αλλα δεν μπορεις να αρνηθεις αυτα τα ατομα οτι υπαρχουν...Και εγω υποστηριζω πολλα παιχνιδια απο τα PC γιατι μονο εκει θεωρω οτι παιζονται σωστα.Δεν πα να ειναι παιχνιδαρα το Killzone... χωρις mouse/keyboard χανεται η μιση εμπειρια για εμενα.ΑΛλα και παλι γαμ... εεε ειναι καλο παιχνιδι.
Τωρα αν δεν αρεσει σε καποιον το Uncharted? μα ξερω κοσμο που εχει PS3 και το βαρεθηκε.Επαιξε το 2 μεχρι ενα σημειο (δεν κανω πλακα) και ουτε το τερματισε.Και τι εγινε?
Αυτα ειναι γουστα. Εμενα π.χ μου αρεσε το 3 περισσοτερο που εδω τα περισσοτερα παιδια το βρηκαν πολυ επαναλαμβανομενο και "κουρασμενο" απο θεμα gameplay.Εμενα μαρεσε.
Γενικως, δεν ηθελα να κανω vs με τα pc.Με το που πηγα να ποσταρω και ειδα οτι κυκλοφορουν βασιμες φημες οτι ετσι ειναι και το κανονικο παιχνιδι, δεν κρατηθηκα.Γραψε Χ.
Απο γραφικα παντως δεν υπαρχει λεμε.Δεν εχω δει κατι καλυτερο σε οποιοδηποτε συστημα.Αυτη τη στιγμη γιαυτο το πραγμα μιλαμε.Οταν ερθει η ωρα και του gameplay θα το πιασουμε καταλληλως.
PS5 confirmed!!
Στο παρακατω gif, ειμαι σιγουρος οτι αν το αφηναν 3-4 sec ακομα, θα βλεπαμε και κανονικο gameplay. Κανει μπαμ εκει που γυρναει την πλατη ο Drake, ιδιο στυλ με το Uncharted 3 στην ερημο.
http://giant.gfycat.com/BothBrightGoitered.gif
Στο 1:35
https://www.youtube.com/watch?v=DHHcM6aHPnE&feature=kp
το αφησαν 3-4 sec ακομα και η καμερα πηγε δεξια σε κατι κλουβια :)
τρολολολ
Φιλε Valkyre, το πρωτο το βρηκαμε. Ψαχνουμε το 2ο τωρα:silly:
Aπο την μια λες οκ καταφεραν αυτο
Spoiler!
Σε open world game, αλλα απο την αλλη αυτο το teaser του uncharted ξεφευγει πολυ και λενε οτι εχουν στοχο τα 60( δλδ μπορει να ειναι και 30).
Δεν μπορω να πιστεψω οτι θα ειναι ετσι ακριβως ουτε στα 30fps.Το 60αρι δεν το πιστευω.
Απλα συμφωνα με οτι εχουμε δει μεχρι σημερα απο ND σε in engine vs in game, πιστευω οτι ειναι δυνατον να πλησιασουν σημαντικα αυτο το teaser σε 30fps.
Αυτα συμφωνα με την λογικη.
Τωρα αν εχει κρυφες δυναμεις το ps4 δεν το ξερω.:P
Eτσι για την συγκριση με εννοιες που χρησιμοποιουνται απο ΝD και εμας.
cut-scenes vs in game στο U3
Spoiler!
99% ιδιο.
The last of us in engine vs in game
Spoiler!
Αλλου χειροτερο αλλου καλυτερο αν δουμε ολο το βιντεο.Γιατι το αντιστοιχο in engine video του the last of us σε καποια σημεια ηταν απιαστο, σε αλλα χειροτερο.Αλλα συνολικα πιστευω οτι το in game επιασε σε ενα 80-90 το in engine.
Only from ND
http://www.youtube.com/watch?v=9QRApvFjJ0U
Corrinne first stated that Playstation 4 is a joy to code but later added that its not easy to program.
"The PS4 console is a joy to code, thank you @MarkCernyPS4 and team!"And when asked if PS4 is easy to program for developers like Naughty Dog will be able to max out the hardware too soon. Is UC4 already pushing the limits? Corrinne clarified that PS4 is not easy to program but fun to optimize.
"Not easy to program.Fun to optimize."And further went on to reveal benefits,
"Allows coders to get low level w/bandwidth management.Means newer limits to push further."
http://www.gamepur.com/news/15076-na...-limits-i.html
Το σκηνικο με τα tweets που ειπα μερικα posts πριν, σχετικα με το νεο SDK, τελικα οι insiders επαληθευτηκαν.
Well known industry insider Thuway and Tidux has shared pretty interesting details regarding next-gen consoles war between Xbox One and Playstation 4. On May 15, Tidux in a hidden tone teased some improvements coming to Playstation 4 in future.
Today, to this tweet of Tidux, Thuway aka Ahsan Rasheed gave a interesting reply, "If the number you are giving me is true, than it really is game over Xbox One."
Later on Thuway clarfied that he is not talking about sales war between Xbox One and Playstation 4 but Playstation 4 performance boost coming in future.
Thuway clarified: "I don't mean game over in terms of sales. I am talking about power. PS4 performance boost rumor is insane. I find it hard to swallow"
"But if it is true, the Xbox One to PS4 port differences will grow much larger if devs choose to make PS4 versions shine."
Going through the entire conversation it seems like Tidux is hinting towards improvements from ICE team for Playstation 4 and contents Naughty Dog will show at E3 2014.
Ex-IGN Edition, Jeremy Conard replied this to the above tweet of Tidux: "that’s what Sony should play at E3 when ND shows off the face melting work the ICE team has done"
Να θυμηθουμε πως ηταν το αντιστοιχτο teaser για το πρωτο uncharted του ps3?
Spoiler!
:a050:
Aς κραταω μικρο καλαθι γιατι δεν θα το αντεξω.:a050:
Θα πω κ εγω τη "χαζομαρα" μου και μετα media embargo μεχρι να βγει το παιχνιδι. Η σειρα ειναι απο τις αγαπημενες μου , οχι οτι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτη αλλα ειναι απλη , αγνη διασκεδαση, σαν την παλια Lara και σα να παιζω μεσα σε ταινια του Indiana Jones. Εντυπωσιακα γραφικα, εξυπνη και αστεια γραφη χωρις το σεναριο να ειναι τιποτα nolanικο και απο τα παιχνιδια που χαρακτηρισαν την προηγουμενη γενια στο ps3.
Το "αλλά" πιο ειναι θα μου πειτε. Δεν βλεπω τι μπορει να κανει η nd ωστε να αλλαξει το παιχνιδι τοσο δραστικα ωστε να κερδισει κ αλλους φαν και να δικαιολογησει κ αλλα sequel . Οκ συμφωνω με τον valkyre θα μπορουσε να γινει πιο open world , ομως με υποχωρησεις στον τεχνικο τομεα αλλα κ παλι τετοιο δεν ηταν το τελευταιο Tomb Raider? Θα μπορουσαν να μπουν perks και upgrades αλλα και αυτο δεν το ειδαμε στο νεο Tomb Raider? Θελω να πω οτι δεν βρισκομαστε την εποχη του πρωτου uncharted που η Lara ειχε πεθανει και σε αυτο το genre υπηρχε πληρης ξηρασια. Το εχουμε δει ξανα και ξανα το σκηνικο και οσο κ να αγαπαμε το Drake θεωρω πρεπει να υπαρξει ενα closure πριν η σειρα κουρασει ασχημα. (Παλι θα θυμηθω τα Tomb Raider).
Οι ανθρωποι στην ND εχουν ιδεες, εχουν γνωσεις και γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να προχωρησουν . Αν στο μελλον υπαρχουν τα μεσα και τα μυαλα να πανε παρακατω το Uncharted ας το κανουν . Προς το παρον εγω θελω το 4 να ειναι το τελευταιο , να δωσουν ενα σεναριο να μας αγγιξει και στα credits να σηκωθουμε για slow clap σε μια σειρα και ενα φιλο (Drake) που μας χαρισε επικες στιγμες τοσα χρονια.
5 παιχνιδια Uncharted συνολικα (μαζι με του vita) δεν ειναι τοοοοσο υπερβολικα.Ανετα μπορουν να κανουν αλλο ενα.Οταν υπαρχουν παιχνιδια που εχουν φτασει να ειναι ετησια
π.χ Assassin's, για μενα δεν υπαρχει θεμα.Δλδ και U 5 να δω στο PS4 δεν θα ξενερωσω.Το καλο ειναι οτι βγαινουν ανα 3 η 4 χρονια οποτε παλευεται η κατασταση...δεν ξερω εμενα μου φαινεται οτι αν την πεθανουν τη σειρα θα ειναι κριμα.Προτιμω να βρουν τροπους να την ανανεωσουν...Δεν τα εχω λιωσει κιολας σαν παιχνιδια...τα επαιξα τα τερματισα και τα αφησα εκει...δεν τα επαιζα ξανα και ξανα να τα βαρεθω.Δεν ξερω...
Θελουν να δωσουν και ενα νεο ΙΡ. Καλα κανουν για εμενα. Αν βγαζουν 5 uncharted και 5 last of us, θα σταματησουν να ειναι δημιουργικοι οπως ηταν παντα. Μην ξεχναμε, οι ανθρωποι εβγαλαν 2 νεα ΙΡ την προηγουμενη γενια. Και τωρα ο κοσμος ζηταει διακαως και ενα νεο Last of Us. Οποτε μαζι με Uncharted 4 , LOU 2 ε καπου πρεπει να σταματησει κατι για να ερθει και το καινουργιο ΙΡ. Λογικο να ειναι το uncharted.
Ναι ρε παιδια σωστα ολα αυτα μα φανταζοσαστε το πσ4 χωρις Uncharted? Για εμενα αν το το στορυ του ειναι εθιστικο δεν με πειραζει αν εχει λιγες διαφορες στο Gameplay ..h αν ειναι ιο open world h linear..!
Αν και με το animation που ειδα στο video ειμαι σιγουρος πως το gameplay εχει επηρεαστει θετικα!!!
Eνα τελευταιο uchrd το θελαμε!!!for sure!!
Εγώ από την άλλη δεν θα ήθελα να την τελειώσουν την σειρά. Σαν concept μου αρέσει αφάνταστα. Κυνήγι θησαυρών, μυστήριο, εξωτικά τοπία, χαβαλέδες χαρακτήρες. Απλά θα μπορούσαν να μειώσουν τη συχνότητα. Αντί για 3 Uncharted σε κάθε γενιά ας βγάζουν 1 Uncharted, 1 Last of Us και άλλο 1 καινούριο IP αν δημιουργήσουν κάτι νέο και αν φυσικά πετύχει.
Uncharted 4 Lead Programmer Really Loves PS4: Goal Is to Make the Game Look Better than the Trailersource: http://www.dualshockers.com/2014/06/...n-the-trailer/Quote:
The good folks at Naughty Dog have proven their skills once more with Uncharted 4: A Thief‘s End’s trailer which impressed pretty much everyone at Sony’s press conference, even more so considering that it was fully in-engine.
One of the men behind the beauty of that video is Lead Programmer Christian Gyrling, who expressed his undying love for the console he’s working on:
"I really, really love this hardware. #ps4 #uncharted4 #TheLastOfUs"Gyrling also mentioned that the goal is to actually surpass the visual fidelity we saw in the trailerwith the finished product:
"Our goal is to make it look better than that. Aim for the skies. #nextgen"As an added bonus, he gave what’s probably the best advice for programmer working on modern games, and that’s probably something quite instrumental in the awesome results Naughty Dog achieves with its games:
"If you have a complex problem, write simple code. If you have a simple problem, write simple code. Easy to remember #KeepItSuperSimple #KISS"Getting the game to look even better than the trailer we saw at Sony’s press conference is definitely a quite lofty goal. Will Gyrling and his team manage to accomplish that mission? We’ll have to wait about a year to know, but if I was a betting man, my money would be on “yes.”