Οτι πει ο δάσκαλος :)
Printable View
Καλημέρα .......να σε καλά Γιάννη .....ιδού λοιπόν κόσμε ..οι :cheer2:( Φουριοζοι ).:cheer2:
.....ετοιμάστε υποδοχή ...:thumbsdown:.............. όχι ..αυγά βρε παιδιά μην πετάτε αυγά !!
auga???? me tpt.. ta theloume gia fagito!! ekso apo tin pista tha se petame stratooooo, ton mono pou epistrepete xoris pines na petaksete ekso! hahahahahahahahaha (ilia theloume sxedio gia aurio):boxing:
- - - Updated - - -
an kai i organosi (sabotaz) malon tha girisi pros ton manoli :welcome:
Για να εξηγήσω καλύτερα η "ενίσχυση αμαξώματος" που αναφέρω περιγράφεται στα αγγλικά σαν chassis reinforcement και διατίθεται στη σελίδα του μενού με τις "βελτιώσεις" και όχι στο συνεργείο που κάνουμε τα πλυσίματα και τις αλλαγές λαδιών κτλ.
Δυστυχώς, λόγω συνήθειας, χρησιμοποιώ αγγλική γλώσσα στο μενού του GT5 και δεν ξέρω τους ελληνικούς όρους τους οποίους ούτως ή άλλως δεν τους καταλάβαινα.
Έχει κανείς γνώμη επί αυτού ή να αγοράσω και δεύτερο αυτοκίνητο για να κάνω τις συγκρίσεις?
Παρεπιμπτόντως Ηλία πολύ μου αρέσει η υπογραφή σου!!! Για εμάς που έχουμε τρείς τι γίνεται???:pound:
Καλησπερα.Τα πρωτα 3 ποστ εχουν ανανεωθει με τις βαθμολογιες και με τα νεα του πρωταθληματος.Πειτε εντυπωσεις.
Εγινε κι αλλη ανανεωση
Καλημερα.Ημερα αγωνα σημερα.Σας θελω λους ετοιμοπολεμους.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ:drive:
@geopan973 Έχεις παρατηρήσει κάποια αυτοκίνητα που πετούν σπίθες από το πάτωμα τους; Ε, λοιπόν είναι αυτοί με τα τρία...!:d030:
@f1_stk Έχω κάποιες ιδέες για όνομα αλλά πρέπει να το συζητήσω με τον Γιώργο, οπότε για σήμερα θα μείνουμε ανώνυμοι.
Race day, people!
Καλησπέρα .....εναρκτήριος αγώνας σήμερα ...να ευχηθώ σε όλους καλό αγώνα !!:a010:
Καλο πρωταθλημα να εχουμε ! Καλο αγωνα σε ολους μας! Gentlemen, start your engines! (παντα ηθελα να το πω αυτο :) )
Καλο αγωνα παιδες καλη επιτυχια και πανω απ'ολα καλη διασκεδαση.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
Παιδια στου AlexandrosQV την αιθουσα θα μπουμε.
Η γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο.2 ωρες πριν τον αγωνα ενω καναμε προπονηση ξαφνικα επαθε blackout το psn σε ολους.Μαλλον κατι κανουν με τους server και γι'αυτο δεν μπορουσαμε να συνδεθουμε.Παμε για αυριο την ιδια ωρα και εγω προσωπικα για τριτο router.
Πολυ ξενερωμα σημερα αλλα δεν πειραζει παμε για αυριο,το network πρεπει να εφταιγε γιατι εκανε απο νωρις κοληματα.
Παντως και οι 10 γυροι που τρεξαμε οσοι ειμασταν μεσα μια χαρα ηταν Μανωλη φοβερη μαχη,γουσταρω γιατι θα γινουν πολυ ωραιοι αγωνες με φοβερες μαχες.
Για τους αγωνες θα μαζευομαστε στου Αλεξανδρου την αιθουσα.