Το εψαξα και δεν το ειδα καπου.Μαλλον δν το εχουν βαλει ακομα.
Printable View
Το εψαξα και δεν το ειδα καπου.Μαλλον δν το εχουν βαλει ακομα.
Updates Announced for PES 2015 Demo
https://uk.games.konami-europe.com/p...-PES-2015-DemoQuote:
The demo is available now in Asia (excluding Japan) for PlayStation4 and PlayStation3, while the Xbox One version will be made available on September 18th.
The demo will also be made available in Japan for PlayStation4, PlayStation3 and Xbox One on September 18th, and in the US for PlayStation4, Xbox One, PlayStation3 and Xbox 360 on September 23rd. Demo dates for Europe will be announced shortly.
Κλασικη konami...
Oπότε κάντε ένα hong kong account, θα σας χρειαστεί και μελλοντικά.
Δημιουργήστε έναν καινούριο user, δώστε ένα email και για διεύθυνση κατοικίας βάλτε το κέντρο στο Hong Kong,
όλη η διαδικασία είναι στα αγγλικά όσον αφορά το hong kong, (όταν ρωτήσει για γλώσσα βάλτε αγγλικά και όχι κινέζικα).
Kαλό είναι όλοι να έχετε εκτός του βασικού ελληνικού account, ένα usa, ένα hong kong κι ένα japan, στην κονσόλα σας.
Επίσης να ξέρετε πως όλα τα ασιατικά παιχνίδια όταν πλοηγείσαι στα μενού των παιχνιδιών το Ο είναι το enter και το Χ το cancel,
αντίστροφα δηλαδή με us/europe, μην μπερδευτείτε αν κατεβάσετε κάτι, π.χ. το demo του pro.
^^
Ody, μπορεις να επιβεβαιωσεις αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο στο store του Honk Kong γιατι με μια αναζητηση που εκανα πριν λιγο στο νετ, παιζει για καποιο λογο να το εχουν κατεβασει (ή μπορει μαλλον καποιοι χρηστες να μη το βρισκουν για διαφορους λογους στο store)
Λοιπόν παίδες κατέβασα και εγώ απο Hong kong.
Επαιξα περίπου 10 ματσάκια με καμμένο αδερφούλη που πάντα ξέρει να κρίνει το καλό προ και εχουμε τα εξής.
#ΘΕΤΙΚΑ.
1. Τα γραφικά πολύ clean φωτεινά και όμορφα.
2. Μοντέλα παικτών/σωματοδομή/ομοιότητα τοπ επίπεδο. Μακράν καλύτερα του ανταγωνισμού.
3. Γρηγορη απόκριση των παικτών, πάσες, σουτ, ένα δύο.
4. Καλά μαρκαρίσματα με διπλό πατημα Χ.
5. Καλές αμυνες, αρκεί να ξέρεις να παίζεις σωστα.
6. Πολύ σωστά στατιστικά παιχτών.
#ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
1. Μέτρια sound effects. Λείπει βέβαια και περιγραφή που κάνει διαφορά.
2. Μενου απλά πράγματα όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Conclusion:
Γενικά πολύ στρώτο παιχνίδι, ρεαλιστικό (παρά την arcade αίσθηση που πάντα είχε).
Τίγκα εθιστικό (με το ζόρι σταματήσαμε στα 10 ματς) και πολύ καλά γραφικούλια!
Day-1 αγορά :D !!!!
Καλό λιωσιμοοοο!!
Το ψαχνετε ως Winning Eleven, οχι ως PES.
Πρέπει να είναι πιτσιρικάς για να μην το γνωρίζει κάποιος αυτό. :P
Μη το βλέπεις ως θυσία αλλά ως επένδυση.
Εγώ μέχρι και αγγλικό έχω παρότι η Αγγλία είναι Ευρώπη.
Μου χρειάστηκε πολλές φορές,
χαρακτηριστικά το GT Academy είχε κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό δωρεάν game το 2012 στο PS3 αλλά δεν υπήρχε στο ελληνικό store επί έναν μήνα,
εννοείται το κατέβασα την πρώτη μέρα από Αγγλία
και λέω από Αγγλία και όχι από Αμερική γιατί η αγγλική έκδοση είχε μέσα και Ελληνικά!
Πρωτες εντυπωσεις...
+Οι φωτοσκιασεις ειναι τρομερες.
+Καλυτερο gameplay απο τα προηγουμενα pro.
+Αμεση αποκριση στις πασες και στα σουτ.
-Τα menu, team management κτλ, ειναι προηγουμενης δεκαετιας.
-Στατιστικα της πλακας, αν η Ρεαλ και η Μπαγερν εχουν 4,5 αστερια τοτε ποια εχει 5?
-Τα μοντελα των παιχτων αν και σε γενικες γραμμες ειναι καλοσχεδιασμενα, καρτουνιζουν και χαλανε την εικονα.
-Οι παιχτες πανω κατω εχουν ακριβως το ιδιο στυλ τρεξιματος, γενικοτερα τα animation ειναι ενα σκαλι πισω ακομα. Εχει βελτιωθει μεν αλλα ειναι σχετικα πισω με τον ανταγωνισμο δε.
-Η χειροτερη default camera που εχω συναντησει σε αθλητικο παιχνιδι.
Το ζουμι...
Ειναι με διαφορα το καλυτερο pro της τελευταιας 7ετιας, εχουν μπει οι βασεις για να γινει κατι πολυ καλο και να φτασει τον ανταγωνισμο.
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν μπορει να συγκριθει ακομα με το Fifa.
σε καμια περιπτωση δεν φτιαχνω λογαριασμο χονκ κονκ ,κινκ κονκ,χοτ ντογκ κτλ,η κοναμι ανακοινωσε οτι στις 17/9 θα βγει το ντεμο,ερχεται 17/9 και ανακοινωνει οτι δεν υπαρχει ντεμο,αλλα αν θελετε το εχουμε βγαλει σε καποια χωρα της ασιας,λονδινο και τοκιο ειναι ξενοι αποτι φαινεται και δεν μπορουν να συνεννοηθουν,ο μερφι τελικα μηπως παραιτηθηκε για το σημερινο σκανδαλο ?
οι ανθρωποι καθε χρονο δειχνουν το χειροτερο προσωπο τους και μετα τους φταιει ο κοσμος που δεν αγοραζει το παιχνιδι,που τους κανει κριτικη και τους λεει τα λαθη τους και πως να τα φτιαξουν.
κλειστε το μαγαζι αν δεν μπορειτε η πουληστε το προ σε αλλους.
Το παλιό καλό pro επιτέλους νέα animations καλύτερη απόδοση στις πάσες και σούτ μακρινά που τα ευχαριστιετε η ψυχή σου,σίγουρα έχει προβλήματακια αλλά έχουν 2 μήνες εκεί στην Konami να φτιάξουν με update πράγμα θετικο..η μέρα με την νύχτα από το pro14..φέτος εννοείτε επιλέγω day1 pro...
Μετα απο 2 γεματες ωρες με το παιχνιδι αυτο που εχω να πω ειναι πως βρηκα το ποδοσφαιρακι που θα παρω φετος ... Μετα απο 7 συνεχομενα χρονια αγαπητικος της EA επιστρεφω στο Pro μετα βαιων και κλαδων . Μονο θετικα εχω να πω , και ισως φταιει και ο ενθουσιασμος για αυτο που αντικρυσαν τα ματια μου ... Πολυ απλα φετος η Konami μου δειχνει οτι εχει σκεφτει ολους αυτους που μεγαλωσαμε με Pro απο εποχες SuperNES . Συγχαρητηρια :)
εδω ειναι και το πρωτο μου γκολ με τη Barcelona !
https://www.facebook.com/video.php?v...p;notif_t=like
Να παραθεσω και γω τη γνωμη μου για το next gen pes, εχοντας παιξει 5 παιχνιδια. Επιτελους το pes ειναι ξανα playable. Παιζοντας καποτε το Pes 6 στο Ps2 (αναμενοντας τοτε το Ps3), ονειρευομουν οτι Pes 2007 θα ηταν καπως ετσι οπως κατεληξε σημερα. Μεχρι να γινει αυτο ομως περασαν αρκετα χρονια και πλεον σε ενα ποδοσφαιρικο τιτλο με προσεγγιζουν διαφορετικα στοιχεια στο gameplay. Αυτο δε σημαινει οτι το Pes 2015 δεν εχει στοιχεια που με τραβανε.
Με το που επιασα στα χερια μου το demo του pes 2015 δε χρειαστηκε να αλλαξω τα button configurations καν, σαν να μη ειχα κανει διαλειμα ποτε εχοντας λιωσει με τη σειρα τοσα χρονια στο παρελθον.Ο τιτλος εχει αποκτησει ξανα αυτη την arcade αισθηση που ειχε χασει τοσα χρονια και πλεον το gameplay ειναι ευχαριστο. Δε θα μιλησω για γραφικα, ηχο, pressentation και για τα υπολοιπα "καλουδια" που ενσωματοωνουν οι εταιρειες στους ποδοσφαιρικους τιτλους, παρα μονο για τα θετικα και τα αρνητικα που εντοπισα στο gameplay, παντα για τα δικα μου τα γουστα.
+ Καλοι και αποτελεσματικοι τερματαδες.
+ Αμεση αποκριση σε πασες/σουτ.
+ Τα ball physics ειναι μια χαρα για το παιχνιδι.
+ Γενικα ολη η "arcade" αισθηση που προσφερει.
+ Ομορφα και δυνατα σουτ...
-.....τα οποια τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ καλα χωρις να παιζουν βασικο ρολο η φορα,ο βηματισμος και η σταση του σωματος, ουτε ποιος σουταρει, ειτε αυτος ειναι ο Ronaldo, ειτε ο Benzema ειτε ο Ramos (εκανα 2-3 σουτ με τον Ramos αλλα Gerrard).
- Οπως και τοτε, ακομα και σημερα εν ετη 2014 το παιχνιδι παιζεται με πατημενο το r1.
- Τις περισσοτερες φορες οι παικτες υποδεχονται και κοντρολαρουν την μπαλα αψογα, ακομα και αν τους κανω πασα με ολη τη δυναμη.
Γενικοτερα το παιχνιδι ειναι αρκετα διασκεδαστικο και χρειαζομαστε περισσοτερα παιχνιδια για να εντοπισουμε περισσοτερα θετικα ή αρνητικα σημεια αν υπαρχουν. Υπαρχει αρκετος χρονος να διορθωσει οτι προλαβαινει η Konami μεχρι το τελικο προιον. Οντως χρειαζονται διορθωση τα στατιτστικα των παικτων στο τελικο προιον, γιατι και τα στατιστικα συμβαλουν αρκετα στο gameplay. Το σιγουρο παντως ειναι οτι θα ευχαριστηθουμε ποδοσφαιρο φετος, καθως δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να μη βολευτει τουλαχιστον με εναν απο τους φετινους ποδοσφαιρικους τιτλους.
Υ.Γ. Συγνωμη για το μακριναρι...
Το παρακατω ειναι απο δικα μου ματς. Πρεπει οπωσδηποτε να διορθωσουν το πλασε. Η μπαλα παιρνει αδιανοητα φαλτσα και καταληγει παντα στα διχτυα. Επισης η Konami διατυμπανιζε οτι το Pro δεν ειναι ping pong σαν το Fifa, εγω μαλλον εχω αλλα ματια.
https://www.youtube.com/watch?v=Up0tdkAFYsA
Anyway το παιχνιδι εχει βελτιωθει αρκετα, παραμενει arcade η φυση του και σε 1-2 χρονια πιστευω οτι θα πλησιασει τον ανταγωνισμο.
Υ.Γ Το TLOU στο βιντεο μου ξεφυγε...:P
Όντως φαίνεται Ping pong..Με Manual χειρισμό πως πάει;;
Επίσης στο βίντεο σου μου φάινεται πολύ γρήγορο...Σε τι ταχύτητα το είχες βάλει;;
Το slow το Pro σε σχέση με του fifa έχουν διαφορές;;