Το παιζω τωρα! Ειναι πολυ ωραιο! Αλλα ρε παιδια και σε μενα βγαζει μαυρες μπαρες πανω κατω!!!!!!! Γνωριζει κανεις γιατι;
Printable View
Το παιζω τωρα! Ειναι πολυ ωραιο! Αλλα ρε παιδια και σε μενα βγαζει μαυρες μπαρες πανω κατω!!!!!!! Γνωριζει κανεις γιατι;
Φοβερο το demo. Το επαιξα δυο φορες με εντελως αλλο τροπο και ειχε τελειως διαφορετικη εξελιξη, σε διαφορετικες τοποθεςιες...Πολυ διαφορετικο gameplay πολυ διαφορετικο ειδικα λογω του aiden mode. Εκπληκτικα γραφικα, εκπληκτικο acting. Για αλλη μια φορα ο Cage θα ταραξει τα νερα!
Πως προχωρας στο παιχνιδι?Θυμαμαι στο heavy rain πατουσες R2 και ηταν καπως περιεργο
Μονο με τον αριστερο μοχλο.
Ρε παιδια τι παιζει με τις μπαρες; Ειναι στο demo? δεν μπορει το παιχνιδι να ειναι ετσι!
εαν ειναι στο demo λογικα ετσι θα ειναι και στο παιχνιδι.
Τοσο καινουριο παιχνιδι και να μην ειναι full screen? δεν το εχω δει ουτε σε παλια ps3 παιχνιδια!!
Δεν το ηξερα οτι ειναι 2,40:1. Ξενερα - το σωζει καπως το οτι δεν ειναι σαν τα υπολοιπα παιχνιδια και η δραση ειναι πολυ πιο "στημενη".
Μερικοι το κανουν για να ειναι πιο "κινηματογραφικο" (και καλα). Περιμενα κατι καλυτερο απο τον Cage για να πω την αληθεια, ο οποιος οπου σταθει και οπου βρεθει, μιλαει για το ποσο ανωτερο ειναι το format για τις ιστοριες που θελει να πει και οτι δεν θα μπορουσε να κανει κατι αντιστοιχο στον κινηματογραφο κτλ. Καπως οξυμωρο μου φαινεται να το φτιαχνει σε 2,40:1 μετα απο αυτο.
Μα το Heavy Rain ηταν full screen! Ποιος ο λογος να το κανει ετςι;; Η κινηματογραφικοτητα ουτως η αλλως υπαρχει στα παιχνιδια του, δεν χρειαζοταν και αυτο! Πολυ λαθος επιλογη, αλλα ευτυχως κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι φοβερο!!
Τελικά έχει μαύρες μπάρες? ούτε που το πρόσεξα όταν έπαιξα το demo,
οπότε όχι μόνο δεν επηρεάζει την εμπειρία του παιχνιδιού αλλά μάλλον προσθέτει και κάτι.
Μόλις έπαιξα και εγώ το demo... και δε πρόσεξα καν αν έχει μπάρες... Κατά τ' άλλα έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!
Ακομη και το Demo παρ' οτι Demo με κράτησε έστω και αυτο το λιγο καθηλωμένο!!!
Σάββα ξαναπαίξτο και κάνε τα αντίθετα από ότι έκανες στο πρώτο playthrough, θα δεις διαφορετικά πράγματα, το παιχνίδι απλά δεν έχει game over!
Ενας τιτλος διαφορετικος απο οτι υπαρχει εκει εξω!
Απλα amazing.....
Το point and click adventure σε μια νεα διασταση με καθηλωτικο σεναριο και απιστευτα γραφικα....
Δεν εχω λογια...
Επαιξα το full game λιγο.Τις μπαρες τις εχει αλλα δεν το καταλαβαινεις καν.
Πραγματικα ειναι κατι το διαφορετικο.Δεν εχουμε ξαναδει τετοιο παιχνιδι νομιζω.Καταπληκτικη ατμοσφαιρα,σιγουρα το σεναριο εχει να δωσει πολλα.Απλα μοναδικο!
Ο χερισμος απλος και ευκολος,ειδικα με τον aiden,κατι που με ανακουφισε διοτι το φοβομουν αρκετα.Δεν πετυχα σκηνη με δραση βεβαια.
Πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα που εχω παιξει..!! Πορωθηκα τοσο πολυ με το demo..!! Οπως ειπε και ο odytsak ειναι cage game..!! Ειναι αιωνες μπροστα το παιχνιδι!!
Να ρωτησω κατι αλλο, οι σκηνες του ντεμο θα υπαρχουν και στο κανονικο παιχνιδι;
Sent from my iPhone ios7 using Tapatalk
Ναι, υπαρχουν και στο κανονικο παιχνιδι.
http://www.youtube.com/watch?v=DstIAxbskaY
Αυτην εχω προ-παραγγειλει...can't wait!!! :a010:
Οι μπάρες είναι για να "κόβουν" έξυπνα την ανάλυση και να τρέχει πιο smooth το παιχνίδι.
Απ' ότι είδα η Ευρωπαϊκή έκδοση θα είναι censored και θα λείπει gore scene 10 δευτερολέπτων...