Για σήμερα είμαι μέσα,
αύριο θα είμαι Τούμπα και αποκλείεται να σας προλάβω.
Printable View
Για σήμερα είμαι μέσα,
αύριο θα είμαι Τούμπα και αποκλείεται να σας προλάβω.
Ακυρο παιδια, δεν μπορουν πολλα απο τα παιδια!
Αυριο αν γινετε κατα τις 10 θα μπορω, οχι πιο νωρις
KΚαι εγώ μπορώ αύριο μετά τις 10 παίδες!!
Σορυ που δεν ήρθα χτες αλλα ημουνα δουλειά μέχρι αργά γμτ!!Χαίρομαι πολύ που ήταν ένας αγώνας χωρίς καθόλου ποινές,μπράβο σας!!!
ΥΓ Οδυσσέα αν δεν πας Τούμπα αύριο θα ξεκινήσεις πρώτος στην εκκίνηση, φαντάζομαι συμφωνούν μαζι μου όλα τα παιδιά.. :p
Χε χε!! Ναι έτσι έτσι!
Καλημερα παιδια - χαιρομαι και εγω για τον (χωρις ποινες)αγωνα - σημερα θα δωσω κανονικα παρων - δεν θα ειμαι Θεσσαλονικι για 2-3 μερες οποτε θα δωσω παρων απο δευτερα ξανα
μη δίνετε σημασία στο συνδεσμο ...κατά λαθος το ανεβασα
καλησπερα παιδια.
σημερα και εγω μετα τις 10 θα μπορεσω.
Μπραβο σου ρεντγιντ για τη νικη! Μπραβο σε ολους για τη συμμετοχη! ανανεωθηκε η βαθμολογια. Δεν ξερω αν πρεπει να εχω παραπονο απο τον Canto η απο μενα σε αυτη τη φαση στο ξεκινημα http://youtu.be/mbPmuVLoCp0 .. Μαλλον και οι δυο θα σκεφτηκαμε διαφορετικα.. εγω οτι θα παραμεινει στη γραμμη του μιας και ερχομουν σφαιρα απο πισω και εκεινος οτι θα πατησω παραπανω φρενο καθως εμπαινε δεξια, μαλλον! Ξενερωσα και βγηκα εκτος αγωνα πριν καν ολοκληρωθει ο πρωτος γυρος, απαισιο συναισθημα καθως ακολουθουσαν αλλοι 32 γυροι! χαχα! Δεν πειραζει τελειωσε τωρα και ολα καλα! Ραντεβου στον επομενο! Καλη σας νυχτα!
Mπραβο σε όλους παιδιά για έναν ωραίο αγώνα αι στον red για τη νικη!!
Αλεξάνδρε δεν το κατάλαβα μέσα στον αγώνα οτι έγινε αυτό και βλέποντας το video λογικά φταίω εγώ!
Με συγχωρεις φιλαρακι
Μπράβο σε όλους, χθες δεν με ήθελε το σύστημα! Πρώτα ξεμένει από μπαταρία το headset μετά ενώ ξεκινάω καλά και ακολουθώ το pack στην τελευταία στροφή της πίστας υπολογίζω λάθος το φρενάρισμα σπρώχνω τον toumpas εκτός και μετά ήταν σα να είχα άλλο αυτοκίνητο, δεν πήγαινε με τίποτα όλο λάθη με τιμόνι και φρένα και κάποια στιγμή με πετάει έξω το δίκτυο. Τι να πω, συμβαίνουν αυτά θα τα πούμε στον επόμενο!
Για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τα παιδιά που με τις συμβουλές και την βοήθεια στην προπόνηση μου μαθαίνουν πως να γίνομαι καλύτερος οδηγός.
Ψιλοκαταστροφη και ο δικος μου αγωνας εχθες... Με αρκετες εξοδους, αδικαιολογητα λαθη και με το headset εκτος λειτουργιας. Στη μεση του αγωνα ειχα μια αρκετα εντονη μαχη με τον Κυριακο οπου ακουμπισαμε αρκετες φορες, μετα ομως καταφερε και ανοιξε τη διαφορα μας. Επελεξα 3 πιτ στοπ αντι για 2 οπως υποθετω οτι εκαναν οι περισσοτεροι και μπορω να πω οτι βοηθηθηκα να ανεβω καποιες θεσεις και να τερματισω στην 4. Σε γενικες γραμμες ηταν ψιλομυστηριος ο αγωνας, ελπιζω να μην ακουμπησα με καποιους παραπανω απο το κανονικο, ακομα ομως και αν εγινε κατι τετοιο δεν ειχα καμια προθεση! Απο οτι βλεπω ο επομενος αγωνας ειναι την Τριτη. Ανυπομονω για μια καλυτερη εμφανιση αλλα πανω απο ολα να μαζευτουμε παλι ολοι παρεουλα!!!
υ.γ. Μπραβο στα παιδια που παλεψαν για την πρωτη θεση μεχρι την τελευταια στιγμη και πολλα μπραβο στον Μιχαλη (Starlord) που ασχετα απο τα αποτελεσματα των αγωνων συνεχιζει με την ιδια ορεξη! Φιλε Μιχαλη σε καθε αγωνα ακουω αυτες τις παιδικες φωνουλες απο το μικροφωνο σου και χαμογελαω! Η καλυτερη κερκιδα που θα μπορουσε να εχει καποιος...
Ωραίος αγώνας χθες γεμάτο μάχες απο την αρχή ως το τέλος. Μια έξοδο στον πρώτο γύρο μαζί με 2 ποινές στη συνέχεια με άφησαν πίσω. Δυστυχώς είχα μπροστά μου πολύ καλούς οδηγούς και έδωσα μάχες μέχρι το πρώτο Πιτ στοπ. Μετά είχα πολύ καλύτερο ρυθμό μειωσα την διαφορά αλλά ήμουν πολύ μακριά. Στο τέλος απλά πρόσεχα την διαφορά από τον skuria καθώς μείωνε την διαφορά. Περιμένω την τρίτη με ανυπομονησία.
κλ Ανυπομονω για μια καλυτερη εμφανιση αλλα πανω απο ολα να μαζευτουμε παλι ολοι παρεουλα!!!
υ.γ. Μπραβο στα παιδια που παλεψαν για την πρωτη θεση μεχρι την τελευταια στιγμη και πολλα μπραβο στον Μιχαλη (Starlord) που ασχετα απο τα αποτελεσματα των αγωνων συνεχιζει με την ιδια ορεξη! Φιλε Μιχαλη σε καθε αγωνα ακουω αυτες τις παιδικες φωνουλες απο το μικροφωνο σου και χαμογελαω! Η καλυτερη κερκδα που θα μπορουσε να εχει καποιος...[/quote]
Ευχαριστώ πολύ! Όπως είπες με τέτοια παρέα ποίος ασχολείται με αποτελέσματα;
Αχ... αυτή η κερκίδα μου! Τι να κάνω ο πατέρας!!!
Εγω ισως την Τριτη να μην μπορεσω.. (και για την Πεμπτη αμφιβολος ειμαι) θα τα πουμε μεσα με το καλο αν ειναι..
Παιδια Πεμπτη δεν θα μπορεσω ουτε εγω τελικα. Θελετε να τρεξουμε την Τεταρτη?
mpravo se olous uperoxos agona!! mpravo sto strato pou an den ginotane mia fasi me ton f1 den tha ton eftana!! mpravo telia odigisi kai polu grhgoros!! gia aurio eimai mesa alla na eimaste oloi stin wra pou kanonizoume ton agona sas parakalo.
an kai blepw na mas skizi o kyriakos mexri to telos!! :P
ΚΑΛΗΜΕΡΑ αν και με λιγη καθυστερηση ,γιατι ειχα προβλημα με τον υπολογιστη μου, να πω και εγω ΜΠΡΑΒΟ σε ολους και ιδιαιτερα στον REDWEED που αντεξε στην πιεσι για 25γυρους .για εμενα ηταν ο καλυτερος αγωνας στον οποιο συμμετειχα
Παιδες δεν νομιζω να προλαβω να μπω σημερα ρε γμτ..Αν δεν εχω ερθει μεχρι 21.15 μην με περιμενετε!!Καλο αγωνα :)
22.00 τρεχουμε!