^^ ποτε στην ζωη μου δεν φοβηθηκα τοσο πολυ να πατησω play σε ενα βιντεο...
Printable View
^^ ποτε στην ζωη μου δεν φοβηθηκα τοσο πολυ να πατησω play σε ενα βιντεο...
Εγώ πάλι ως το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα ήταν να μη το πατήσω καν.
Και εγω που το πατησα τι καταλαβα; Εμετος απο τα ματια.
Σταλθηκε με περιστερι απο το Tapalalk 3.
Εχει ωραιο φιναλε ομως το βιντεο. Δειτε το!
’ντε ρε, τί σόι άντρες είστε? πατήστε το!
Πιστεύω ότι αν πατήσω play θα καεί το PC μου, δεν το κάνω με τίποτα
εντάξει το είδα και έφριξα!!!ΜΗΝ το πατήσετε το Play σαν και μένα κολλησε ο chrome και κρασαρε o Shockwave..Πραγματικά συνέβη με το που τελείωσε το βιντεο, δεν κάνω πλάκα..
ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΆ "ΑΝΤΡΑΚΛΑ", που ξελαρυγγιάστηκε ώστε να μην έχουμε καμία απορία για τα μάξιμουμ επίπεδα κόμπλεξ που τον πλημμυρίζουν.
κυριολεκτικά δάκρυσα από τα γέλια. ΔΑΚΡΥΣΑ.
Να ΄σαι καλά Νικόλα, πρωινιάτικο μου έφτιαξες την διάθεση!
Μλκ, αυτα τα κομπλεξικά στρατοκ@υλα με εκνευριζουν οσο τίποτα!!!!!! Πραγματικα, εγώ Λευτέρη εκνευρίστηκα!!!!! Τους έχουν κανει το κεφάλι κουρκούτι και το μυαλο τους δουλεύει σε αλλη διάσταση με δικό του τροπο. Ειναι για πολλες σφαλιάρες ολοι τους!!!!!
ΣΜΥ τι περιμενες
Πάρι, ούτε ΣΜΥ ξερω τι σημαίνει, ούτε κανένα αλλο στρατοακρωνυμιο και δε με ενδιαφέρει να μάθω. Τους εχω σε ενα καζάνι όλους και την ηλίθια νοοτροπία τους. Αυτα που ειδα σα φαντάρος μου φτάνουν για να σχηματίσω γνώμη. Και ήμουν και αεροπορία να φανταστείς... Εχω ακούσει, όμως, και ιστορίες απο φιλους. Ακου τι ζούσα εγώ για παράδειγμα. Στις 12.00 το μεσημέρι, μαζευοντουσαν σε ενα γραφείο ολοι, ένωναν δυο γραφεία, στρωνανε ενα σεντόνι απο τα κρεβάτια για τραπεζομάντηλο και έστελναν φαντάρους να πανε στη λέσχη να τους φέρουν φαϊ. Μεχρι τις 14.00 ηταν ολοι "γκολ" απο το μεθύσι και, βεβαια, στις 14.30 είχαν φύγει για τα σπιτάκια τους.
α, μπα.....μη νομίζεις! Κι εγώ μετά τα γέλια, τους μοιράζω φάπες - εύκολα κιόλας (εύκολα = εννοώ το αποφασίζω σε χρόνο DT). Και το καλύτερο: θέλω να φωνάζουν ΣΜΥ όταν τις τρώνε με το τσουβάλι. Σιχτήρι με τον κάθε άρρωστο, τούβλο, που επειδή δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρει στην κοινωνία, και συνάμα στον εαυτό του από αρκετά μικρός στην ηλικία.......αποφασίζει να πάει στο "κέντρο για άχρηστους", που είναι ο επαγγελματικός στρατός. Εκτός και αν ο στρατός, όντως κάτι προσφέρει στην κοινωνία για τα μυαλά κάποιων (με τους οποίους δεν θέλω το παραμικρό κιχ / κουβέντα - εννοείται αυτό). Στην περίπτωση που προσφέρει, ετοιμάζομαι για Άρη. Στην αντίθετη, όπου βρω τέτοια κοινωνικά παράσιτα, τους "στέλνω" στον Άρη. Simple as that.
(διευκρίνηση: τέτοιοι = επαγγελματίες στρατιωτικοί, από κάθε χώρα / έθνος, δεν κάνω διακρίσεις στα παράσιτα, με βάση το χρώμα/γλώσσα/έθνος. Το παράσιτο, είναι παράσιτο από όπου και αν προέρχεται)
κι εμένα προσπάθησαν να μου κάνουν τέτοιο σκηνικό οι αξιωματικοί.......οπότε τους "έφτιαξα" για τα καλά, τα καριολάκια που νόμιζαν ότι θα μου κλάσουν τα @@!!!
μου δίνουν ΜΗ-προβλεπόμενη διαταγή, να τους πάω φαγητό από το εστιατόριο, στο γραφείο που είχαν μαζευτεί, ίδια φάση ενωμένα γραφεία και σεντόνι = μεγάλο τραπέζι, μπύρες και έτοιμοι για τον κλασικό χαβαλέ, που έκαναν. Βέβαια, συνήθως έστελναν κάποιον άλλο ψαρωμένο κακομοίρη......αλλά για κακή τύχη ΔΙΚΗ τους, πήγαν σε εμένα να δώσουν ψευτο-διαταγή. Ενώ μπορούσα να την αγνοήσω ΚΑΝΟΝΙΚΑ ως μη-προβλεπόμενη, σκέφτηκα από μέσα μου "τώρα θα σας γαμήσω μαλακιστήρια".
Στο εστιατόριο είχε σουβλάκια στη σχάρα για φαγητό - αυστηρά και μόνο για τους αξιωματικούς, οι υπόλοιποι τρώνε σκατοφαγητά ως γνωστό. Όχι τα σουβλάκια - μερίδα που είναι στα νορμαλ εστιατορια, αλλά τα κλασικά σουβλάκια (καλαμάκια όπως το λένε οι Αθηναίοι).
Τα παίρνω λοιπόν κι εγώ μέσα σε μια σακούλα, τυλιγμένα στο αλουμινόχαρτο. Λέω στον μάγειρα "ρε συ, βάλε μου σε μια σακουλίτσα, λίγο αλάτι, ρίγανη και μερικά λεμόνια αν θέλουν να βάλουν από πάνω". ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ο καραμήτρος το έκανε - που να πάει το μυαλό του τι θα κάνω! Φυσικά, αλάτι, ρίγανη και λεμόνια τα ήθελα για καμουφλαζ.
Πάω σε μια άκρη του στρατοπέδου, μεταξύ μαγειρείων και του γραφείου που ήταν οι μαλάκες, και σε χρόνο DT, τα βγάζω από το αλουμινόχαρτο.....και τα κατουράω! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Πάστωμα με αλάτι, ρίγανη και "μπάνιο" στο λεμονάκι μετά. Τύλιγμα περιποιημένο μαζί με δύο λεμόνια αχρησιμοποίητα (έτσι για το ξεκάρφωμα, να δουν οι μαλάκες τα λεμόνια και να νομίζουν κιόλας ότι τους περιποιείται ο μάγειρας). Τα φάγανε και είπανε και ένα τραγούδι. Πρόλαβα και άκουσα κιόλας "καλά ρε, ο μάγειρας είναι και γαμώ τους ψήστες - τέλεια τα καλαμάκια".
ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ τρόμπες, αυτά σας χρειάζονται.
Καλο θα ήταν να γνωρίζατε κάποια πραγματάκια πριν βγάλετε τόσο εύκολα συμπεράσματα. Κανένα από τα παιδάκια που είναι σε στρατιωτικές σχολές (γιατί αυτό που είδατε είναι πάνω κάτω ίδιο σε όλες τις ενστολες σχολές) δεν κουβαλάει ούτε κόμπλεξ (μάλλον για να είμαι ακριβής το τραγικά μεγαλύτερο ποσοστό γιατί όσο να είναι κόμπλεξ κουβαλάνε οι άνθρωποι και όχι τα επαγγέλματα) ούτε πάει στο σπίτι του και μιλάει έτσι στους γονείς ή στους φίλους του όταν πάει για καφέ (ναι αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένειες και φίλους και ζούνε μια ζωή όπως όλοι οι άλλοι όσο περίεργο και αν σας φαίνετε).
Τώρα το αν φαίνετε περίεργο ή "αντρίκιο" το να φωνάζει ένας σπουδαστής (σπουδαστές λέγονται όσοι είναι στην ΣΜΥ) στον υπουργό Άμυνας και στον αρχηγό ΓΕΣ τότε μάθετε πως προερχετε από τον φόβο της ιεραρχίας που προέρχεται από την βασική εκπαίδευση και την πειθαρχία (το θέμα πειθαρχίας σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση απλά να είστε σίγουροι πως στον στρατό υπάρχει πολύ λιγότερη πειθαρχία αποτι υπάρχει στις "φυσιολογικές" δουλειές....όποιος θέλει του το αναλύω).
Οπότε ούτε τον άντρα κάνουν σε κανέναν ούτε έτσι είναι στην ζωή τους (ούτε καν αργότερα στην δουλειά τους) αλλά για να φτάσουν σε τέτοιο σημείο έχουν τιμωρηθεί ή έχουν χάσει κάποιες από τις ημέρες επαφής με τον έξω από τον στρατό κόσμο και κάποιος που δεν φαίνεται στην κάμερα τους ακούει.
Άρα όχι ούτε το μυαλό τους έχουν κάνει Κουρκούτι ούτε δουλεύει σε άλλη διάσταση από το δικό σας (όσο για τις "σφαλιάρες" απλά το προσπερνω) ούτε τους άντρες κάνουν ούτε μάξιμουμ επίπεδα κόμπλεξ τους πλημμυρίζουν απλά πολλοί από αυτούς που είναι απ' έξω αδυνατούν να καταλάβουν την βασική στρατιωτική εκπαίδευση και το μοτίβο που ακολουθεί ο στρατός και όσοι έχουν πάει στρατό θα έχουν να λένε ιστορίες από καλούς και κακούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς οπως έχω ακούσει και εγώ ιστορίες από καλούς και κακούς επαγγελματίες της Χ, Ψ εταιρίας
μια βασική διαφορά, για το δικό μου μυαλό πάντα:
ο στρατός είναι μια σήψη, σε όλα του τα επίπεδα. ΟΛΑ. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα και σε κανέναν - πλην ΜΟΝΟ όσων είναι μέσα σε αυτόν (επαγγελματίες). Όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουμε για να έχουμε "εργαλεία" που σκοτώνουν, που υποτίθεται ότι "προστατεύουν" την χώρα (προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε γήινοι και χέζω τα έθνη, καθώς στο σύμπαν είναι τριχίδια).
Συνεπώς nickolas82, όπως καταλαβαίνεις καταδικάζω όλο το σύνολο "στρατός", ως μια παρασιτική, ανεγκέφαλη και λίαν αντικοινωνική διαστροφή. Άσχετα αν προσωπικά πέρασα καλά, επειδή τους είχα ταράξει στις πλάκες (και φυσικά είχα ξηγηθεί, δεν βαράω προσοχή ούτε στον Θεό - αν υπάρχει).
σορρυ για το οφφτοπικ, αλλά με έβαλε στην πρίζα άθελά του ο Παύλος :D
Καλά το δηθενιλικι μερικών που αναλύουν και τι εστί κόμπλεξ......anyway κάποιοι είστε μάλλον για λύπηση που θεωρείτε ότι προσφέρετε κάτι στην κοινωνία περισσότερο από κάποιους άλλους από τις πολύ σημαντικές κατά τα άλλα δουλειές σας.
Άντε λοιπόν μοιράστε φάπες χωρίς βέβαια να σας πει κάτι κανένας κιχ (οπ λίγο στρατιωτικό με τα δικά σας δεδομένα ακούστηκε αυτό) και στείλτε στον Άρη τους καραβανάδες και αφού προσφέρετε στην κοινωνία γράφοντας σε κανένα site για τα νέα προϊόντα της Apple μαζευτειτε μετά και ψυχαναλυστε τα δικά σας κόμπλεξ και τα ψυχολογικά σας
Καλή συζήτηση!
Α και προς ενημέρωση περί κοινωνικού συνόλου ψάξτε λίγο ποιος έτρεχε στης μεγάλες και καταστροφικές φωτιές της Πελοποννήσου και των νησιών (ο γράφων πχ έτρεχε στην Σάμο το 2003 για τις φωτιές...Όσοι ξέρουν ξέρουν) ή στους σεισμούς ( Αθήνα-Μενίδι για όποιον θυμάται) ή συμμετάσχει για σύλληψη λαθρομεταναστών (όσων πιάνονται) ή συμμετείχε στην παρακολούθηση του αεροπλάνου της εταιρίας Ήλιος από την Κύπρο που έπεται λίγο έξω της Αθήνας ή συμμετείχε στην φύλαξη της Αθήνας στους ολυμπιακούς Αγώνες και αυτά σε περίοδο ειρήνης για να μην αναλύσω Ίμια κτλ και για περίοδο πολέμου.
Παράσιτο over and out