Θα συμφωνησω οσο δεν παει!! Μολις τελειωσα το δευτερο επεισοδιο!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Δες Big Bang Theory. Τωρα βαλτο να κατεβαινει. Περιμενω.
Ειχα κατεβασει το δευτερο επεισοδιο ετοιμο HD φρεσκοψημενο και εφαγα σποιλερ πριν το δω απο κλαρινογαμπρο στο facebook.
Btw ειμαι fan των sitcom και ψηνομαι κι εγω να ξεκινησω ενα απο τα 2 που δεν εχω δει (Himym η Seinfield), εχω δει καποια πραγματα και απο τα 2 αλλα εντελως αποσπασματικα.
Αποφάσισα παλι να ξεκινήσω το game of thrones(το είχα αφησει 2 σεζόν 3 επεισοδιο) ειδα το 4 προς το τέλος με πηρε ο ύπνος..
Δεν ξερω αν θα καταφέρω να συμπαθήσω ποτε αυτήν τη σειρα.
Παντα στην αρχή μου αρεσει το επεισοδιο αλλα προς το τέλος με κουράζει..
Δικός μου είσαι εσύ. Έχω δει και έχω αντέξει άπειρες σειρές γιατί δε μου αρέσει να τις σταματάω στη μέση. Άντεξα την κατάντια του ντεξτερ αλλά στο got σταμάτησα μετά την 2η σεζόν. Ναι ακριβή παραγωγή αλλά με συγχωρείτε αλλά έβλεπα μικρός τόλμη και γοητεία δεν θέλω να δω πάλι στα γεράματα. Το αντικατεστησα με το Vikings κ δεν το μετάνιωσα. Ορμάτε να με φάτε τώρα.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
^^ Δεν εισαι ο μονος... ειχα ξεκινησει την πρωτη σεζον και ημουν στο 6ο επισοδειο οταν με πηρε ο υπνος....
Με ειχε ηδη χαλασει βεβαια το ολο επιδεικτικα τολμηρο της υποθεσης οπου υποτιθεται ειναι βαθυστοχαστο να βλεπεις 2 γκομενες να παλαμουτιαζονται και ο αλλος να βγαζει τον λογο της ζωης του στην ακρη του πλανου...
eehhh... not my kind of taste...
Παρολαυτα και εδω ακουω συνεχως διθυραμβικα σχολια, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι δυσκολευτηκα παρα πολυ να κρατηθω απο το να με παρει ο υπνος, δειγμα ανησυχητικο οσον αφορα εμενα.
ΥΓ: Οποτε τωρα δεν εισαι ενας που θα σε φανε, ειμαστε 2! :P :P
Με το που μπαινει η αδελφη μου στο σπιτι απο τη δουλεια της λεω δεν τρως...λολ δεν ανοιγεις internet για κανενα λογο μεχρι να δεις το νεο επεισοδιο:P
Την ειχα ψυλλιαστει τη δουλεια για το facebook και τελικα ειχα δικιο, αφου μετα το τελος μπηκε facebook και φατσα καρτα:muhaha:
Το έφαγα αυτο το spoiler. Κλαϊν βεβαια γιατι δεν καίγομαι...
Οντως μαγκες , προσεξτε γενικα με τα spoilers , γιατι αυτες τις μερες αλλα και γενικοτερα επικρατει πολυ μαλ@κυνση !!!
Ο καθε ακυρος κομπλεξικος , οπου βρει ευκαιρια πεταει το spoiler και νομιζει οτι κανει κατι εξυπνο.
Δηλαδη επρεπε και εγω να το παιξω εξυπνος και να πω τι θα γινει μεχρι την επομενη season αφου εχω διαβασει τα βιβλια ??? !!
(Απο την αλλη ομως ,καποιοι τα θελουν και τα παθαινουν (π.χ διαβαζουν comments youtube ktlp))
Πλεον , μεχρι να δω ενα επεισοδιο που με "καει" , δεν ανοιγω σχεδον τπτ ( ειδικα youtube , facebook το οποιο εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ ! )
Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται..... απλώς είδα να το πολυ-διαφημίζουν το έψαξα και βλέπω ένα 9.4 στο imdb για το pilot episode. Εντωμεταξύ έχει ξεκινήσει αρκετά καλά το Silicon Valley.
http://www.imdb.com/title/tt2802850/
https://www.youtube.com/watch?v=6jFU0r0xG_c
Σκέφτομαι ότι ήρθε ο καιρός να κόψω μερικές σειρές τις οποίες έχω αφήσει στο περίμενε εδώ και καιρό.
Το πιο πρόσφατο είναι το Believe, το οποίο, μετά από ένα εξαιρετικό pilot, έκανε τρομερή κοιλιά στα επόμενα δύο - σε τέτοιο σημείο που δεν έχω όρεξη να δω τα τελυταία 3.
Arrow. Το είχα αφήσει στον 1ο κύκλο πέρυσι τα Χριστούγεννα και από τότε λέω ότι "κάποια στιγμή θα το δω". Τελικά δεν με τραβάει ιδιαίτερα σαν ιδέα.
Revolution. Αν και μ' άρεσε σαν concept και παραγωγή, για κάποιο λόγο δεν με κράτησε.
Θα τελειώσω και το The Crazy Ones το οποίο λογικά θα κοπεί (δικαίως) και το βλέπω αγκαρία όταν δεν έχω τι να κάνω - κρίμα γιατί στα χαρτιά ακουγόταν πολύ καλό.
Ξεκίνησα το Silicon Valley του HBO - και τα 2 πρώτα επεισόδια μου άρεσαν και πιστεύω ότι έχει προοπτικές.
24:Live another Day Η επιστροφή του Jack Bauer
http://www.basketblog.gr/index.php?o....ByHKHSHy.uxfs
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με αρκετό κόπο τελείωσα και την 2η σεζόν του Game Of Thrones και τώρα κατεβάζω την τρίτη..Για να δούμε θα φτάσω στην 4η;;; :P
Το Arrow αξίζει;
Εντωμεταξύ εμένα τα επεισόδια του GoT μου φαίνονται σαν 10λεπτα ξέρω γω. :-)
πραγματικα δεν θα ξανακανω το λαθος να μην δω επισοδειο του GoT την ιδια μερα που ειναι διαθεσιμο...Την πατησα χθες μεσω του πολυαγα(βαλτε ή Π ή Μ)ημενου μας FB και συγκεκριμενα μεσω 9GAG.μουρθε να τους κανω report η δεν ξερω τι γινεται να κανω τελοςπαντων...τα πηρα πολυ ασχημα...εχει παραγινει το κακο
by the way πολυ ωραια και τα 2 πρωτα επισοδεια...Μεγαλη σειρα χωρις πλακα...