και σε εμένα αργουσε να κλείσει μετα το τελευταίο update δεν το κάνει.
Printable View
και σε εμένα αργουσε να κλείσει μετα το τελευταίο update δεν το κάνει.
Επιβεβαιώνω ότι με 3.50 δεν μου το έκανε ούτε μια φορά. Στην 3.15 μου το έκανε συχνά όταν μιλούσα αρκετή ώρα σε party chat και εκλεινα μετά την κονσόλα.
Sent from my m1 note using Tapatalk
ελπιζω να βγει η νεα εκδοση (firmware) αυτη την εβδομαδα γιατι βλεπω καποια προβληματακια πχ. εδω και μερες δεν ερχεται καμια ειδοποιηση αν εισαι online και σου στειλει καποιος μηνυμα,θα πρεπει να πατησεις εσυ το κουμπακι απο το χειριστηριο για να δεις αν σου εχει ερθει κατι,τωρα μιλουσα στο παρτυ με φιλο και μου λεει σου στελνω κατι να δεις,μετα απο 5 λεπτα των ρωταω το εστειλες γιατι δεν ηρθε κατι,μου απανταει το εστειλα και ειχε δικιο,το μηνυμα ηρθε η ειδοποιηση ομως ποτε,παρατηρω επισεις στο notifications σε ολα λεει οτι εχουν σταλει 1 μερα πριν,κοιταω τις ρυθμισεις μου και ειναι ολα σωστα και η ημερομηνια και η ωρα και βεβαια να ερχονται ειδοποιησεις,επισεις στο προφιλ εχει σταματησει η ενημερωση απο την παρασκευη,δλδ μετα την παρασκευη φαινεται να μην μπηκα ποτε να παιξω και οχι μονο σε εμενα αλλα και αν δω σε φιλους.
Τελευταίως κι εμένα το ίδιο κάνει: λαμβάνω party chat invitations/μηνύματα ή και game invitations.................που μου τα έστειλαν το περασμένο Σάββατο!
Προφανώς δεν είναι θέμα του PS4, αλλά των σερβερ, οι οποίοι ζουν περίοδο software update ώστε να είναι έτοιμοι όταν θα δοθεί το νέο PS4 firmware.
Παιδιά πως διαγράφω τα Recent Activities ?
Έχει ο Γερμανός προσφορά την κονσόλα των 500 GB με το Uncharted. Επίσης έχω μία δώροεπιταγή των 100 ευρώ από το κατάστημα για αγορές. Να το πάρω; Θα μου βγει στα δυόμιση κατοστάρικα, αλλά με προβληματίζει ο δίσκος. Μήπως είναι μικρός;
Τωρα, πλέον, ναι. Ειναι μικρός. Εκτος εαν εισαι διατεθειμένος να αρχίσεις το "σβηνε-γράφε", για να περνάς νεα παιχνιδια. Βεβαια, ευτυχώς που υπαρχουν και τα saves στο cloud και ετσι
οποιοδηποτε παιχνίδι παλιό το εγκαταστησεις εκ νέου, συνεχίσεις απο όπου το άφησες.
Δεν με πειράζει το σβήσιμο αν υπάρχει το σειβ και δουλεύει μετά από εγκατάσταση, αλλά για να έχουμε καλό ρώτημα, πόσα περίπου παιχνίδια μπορείς να έχεις εγκατεστημένα;
Όσα χωράει ο δίσκος σου. Στο ps3 που έχει 160gb σκληρό έχω γύρω στα 21. Δε παίρνει περισσότερα γιατί έχει γεμίσει.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάλε μέσο όρο τα 40GB και νομίζω διαθέσιμο στην κονσόλα περί τα 420GB. Πάντως πολλά παιχνίδια είναι αρκετά λιγότερο σε μέγεθος, μικροσκοπικά τα indies, plus, etc ενώ κάποια βαριά χαρτιά με τα DLC φτάνουν πολύ μεγάλα μεγέθη (Battlefield). Πάντως μπορείς οποιασδήποτε στιγμή ζοριστής να αναβαθμίσεις τον σκληρό δίσκο χωρίς πολλά θέματα, ειδικά αν είσαι plus και ανεβάζεις τα saves στο cloud και έχεις πολλά παιχνίδια σε δίσκο.
γενικά πάντως αν θέλεις να τσεκάρεις τα μεγέθη των μέχρι σήμερα παιχνιδιών του PS4 τσέκαρε το παρακάτω link:
https://www.finder.com/complete-list...zes-460-titles
Το πόσα είναι σχετικό, ανάλογα το μέγεθος των παιχνιδιών πάει και ο αριθμός τους, όσο πιο μεγάλα τόσο πιο λίγα.
Ο 500ρης αν είσαι από αυτούς που παίζουν ένα παιχνίδι μέχρι να το τελειώσουν και μετά δεν τους νοιάζει να το σβήσουν γιατί δεν θα το ξαναπαίξουν είναι μια χαρά.
Μια χαρά ειναι τα 500 Gb. Εχω 5-7 παιχνίδια μέσα άνετα και περισσεύει και χώρος. Αν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις σε αριθμό παιχνιδιών τότε πήγαινε για το 1 Gb. Πάντως προσωπικά αν ήμουν στην θέση σου θα περίμενα να δω τι θα γίνει με το neo.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις, λογικά με καλύπτει ο δίσκος. Την Δευτέρα θα το πάρω γιατί σε τέτοια τιμή δεν πρόκειται να το βρώ ούτε σε 5 χρόνια!;)
Τελικά πήρα με ένα τέρα. Από σήμερα στην μεγάλη υπέροχη παρέα σας!
Άντε καλό κάψιμο και να το χαρείς :-)