Εβαλα δοκιμαστικα να παραγγειλω απο amazon.uk, το απλο πακετο με απλο delivery και μου εβγαλε τιμη 450+ ευρω.
WTF????
Printable View
Εβαλα δοκιμαστικα να παραγγειλω απο amazon.uk, το απλο πακετο με απλο delivery και μου εβγαλε τιμη 450+ ευρω.
WTF????
εγω μολις πηρα κωτσοβολο και μου ειπαν τελος του μηνα παραλαβανουν και ειναι 100% σιγουρο αλλα δεν ξερουν αν θα καλυψουν τους παντες παλι.
μας βλεπω για το πασχα παραλαβη... :(
παιδια νεα ενημερωση απο κωτσοβολο που με ειδοποιησαν αποψε επειδη τους ειπα οτι θα ακυρωσω την παραγγελεια και μου ειπαν την πεμπτη παραλαβανουν μερικα κομματια και επειδη εχω κανει απο τους πιο παλιους την παραγγελεια που εχουν μεινει ειμαι μεσα στους επομενους που θα παραλαβουν...αντε να δουμε
Όντως, όταν λες "από τους παλιούς"; Πότε έκανες την προπαραγγελία;
εστειλα μηνυμα στην ηλεκτρονικη να δω αν απαντησουν πρωτον και δευτερον να δω τη θα μου πουν και εμενα και θα ενημερωσω εγω εχω κανει την παραγγελεια 31/12/2013 αντε να δουμε
οσοι εχουν απο 16-12 εως 20-12 προπαραγγελεια
καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος φιλε μου και εγω ειχα απο 12 -12 παραγγελια στο public και μου ριξαν ακυρο σημερα..
βεβαια αλλο καταστημα αυτο..τι να πω μακαρι να παραλαβεις συντομα.
εγω τους ειπα οτι αν λετε παλι μουφες θα το ακυρωσω και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην παραλαβω.
θα δουμε μεχρι παρασκευη το πολυ αλλιως θα φανε πολλα ακυρα γιατι κιαλλοι εχω ακουσει θελουν να ακυρωσουν.
α ρε sony μας εχεις καψει ολους με το ps4... :D
Ενημερωτικά βγαίνει 365 λίρες τελική τιμή, με μεταφορικά (και τον ελληνικό ΦΠΑ). Περίπου 437Ε (δεν ποστάρω για να πω ότι συμφέρει φυσικά, προφανώς αν κάποιος μπορεί να βρει με 410Ε ή και φθηνότερο καλά θα κάνει να το πάρει εκεί από κει!).
Πάντως λέει in stock στις 25/01.
Εγώ έχω κάνει την παραγγελία από τα Public στις 23/12. Άμα έχω κάποια ενημέρωση θα γράψω εδώ. Μέχρι στιγμής δεν μου έχουν πει τίποτα για το πότε θα παραλάβω..
Για του λογου το αληθες....
Attachment 3965
Φίλε μου πάτα εκεί που λέει switch currency, σε συμφέρει καλύτερα να πληρώνεις σε λίρες για να αποφεύγεις αυτές τις αυξήσεις. :)
Σωστός, το έχουμε πει πολλές φορές ότι συμφέρει να πληρώνεις σε ξένο νόμισμα και όχι σε ευρώ.
Πάντως δεν είναι μονόδρομος το UK, ειδικά τώρα που έχει ανέβει η λίρα... δείτε και το γαλλικό/γερμανικό κλπ.
Αυτό θα έλεγα τώρα και εγώ. Πάτα switch currency έτσι ώστε να πληρώσεις σε λίρες. Θα σου βγει όσο σου είπε ο Tony ίσως και πιο φτηνά.
Ναι σωστος...απλα πουλαει στο 1.25 και οχι στο 1.19 του ευρο.
Δεν ειναι θεμα νομισματος οσο πολιτικης του amazon.
Είναι και θέμα νομίσματος, γιατί τα Amazon της ευρωζώνης πουλάνε στα €400.
350 λίρες δεν συμφέρει, εκτός αν η λίρα είναι στο 1,14 με το ευρώ.
Στα 409 πουλανε....
Οταν πας στο checkout σου πεταει το καπελακι
Δεν κατάλαβες τι λέω... μιλάω για την αρχική τιμή με το ΦΠΑ της εκάστοτε χώρας, δηλαδή την τιμή που αγοράζει ο Άγγλος/Γάλλος/Γερμανός. Από εκεί και πέρα προστίθεται η διαφορά με το ΦΠΑ Ελλάδας και τα μεταφορικά.
Από την στιγμή όμως που η λίρα δεν είναι στο 1,14, συμφέρει να ψάξεις και στα άλλα ευρωπαϊκά Amazon πόσο σου βγαίνει το τελικό κόστος.
Καμία σχέση με το καπέλο της Sony Hellas, γιατί ο Άγγλος/Γάλλος/Γερμανός πληρώνει στην τιμή που είχε ανακοινώσει η Sony Japan και ούτε cent παραπάνω.