Παει και το Shameless θα φέτος...
Printable View
Παει και το Shameless θα φέτος...
Είδα και το τελευταίο επεισόδιο του Revolution, μια σειρά που εμένα προσωπικά μου αρέσει αρκετά, τα τελευταία 10-15 λεπτά ήταν πραγματικά πολύ δυνατά και περιμένω να δω τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.
Spoiler!
Btw ακόμα κλαίω με ατάκα Σέλντον και ipod Και zune :hysterical:
'Game of Thrones' team: 7 seasons is the plan
Γιατί δεν μου το είπε κανείς;!;!
Είναι πάρα πολύ λίγες!
http://www.reactiongifs.us/wp-conten...evelopment.gif
Διαβάστε το παρακάτω μονο εάν εχετε ολοκληρώσει την τέταρτη εποχη. Συμπεριλαμβάνονται, επισης, καποια μικρα νεα για την πέμπτη εποχη.
«The Walking Dead» ρεκόρ τηλεθέασης για το άγριο φινάλε της 4ης σεζόν- τι θα δούμε στον 5ο κύκλο
Vikings s02e07
Spoiler!
Ανατρίχιασε όλο μου το είναι!
Ένα πράγμα που καραγουστάρω σε αυτή την σειρά είναι ο επιμορφωτικός της χαρακτήρας σε οτι αφορά τα ήθη και έθιμα.
Ρε παιδια εχω δει ολη την πρωτη σεζον του Seinfeld και πραγματικα... δεν βλεπω προς τι ο τοσος ντορος...
Πρωτα απο ολα ο πρωταγωνιστης με χαλαει, ασε που θεωρω οτι παιζει ψιλοαθλια... δηλαδη απο ολους τους ηθοποιους μου φαινεται κυριολεκτικα ο χειροτερος εκει μεσα. Πολλες φορες λεει τις ατακες του και μοιαζει λες και κρατιεται να μην βαλει τα γελια...
Αλλα και γενικα οι χαρακτηρες... τα gigs... δεν νιωθω ρε παιδι μου οτι αντικατοπτριζουν τα τρομερα σχολια που ακουω.
Μηπως ειμαι ακομα νωρις? Αλλαζουν τα πραγματα?
Ο μονος που με κανει και γελαω απο το σοου ειναι ο τρελογειτονας του πρωταγωνιστη. Και παιζει και φοβερα ο συγκεκριμενος.
Κατα τα αλλα i dont get it...
Βασικά τον Seinfeld δεν τον λες και ηθοποιό επί της ουσίας, stand up comedian είναι. Για μένα ήταν ο κύριος λόγος που μου άρεσε η σειρά, ενώ αντίθετα δεν τρελάθηκα ποτέ τόσο πολύ με τις (επιτηδευμένα) υπερβολικές αντιδράσεις του Kramer.
Εκτός αν δεν σε τραβάει καθόλου, δώσ' του κανά δυο σεζόν ακόμη μήπως και σου αρέσει περισσότερο, αλλιώς πας γι' άλλα!
Νομίζω ότι σιγά σιγά θα σε κερδίσει αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά. Και εμένα ο Seinfeld μου άρεσε.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα του δωσω αλλη μια σεζον. Μπορει π ανθρωπος να ειναι τελειος stand up comedian αλλα συγνωμη ρε παιδια αν σας φαινεται επιτηδευμενη η υποκριτικη του γειτονα, του Seinfeld τι ειναι δηλαδη; :)
Μιλαμε εγω χωρις να εχω ιδεα ποιος ειναι, εξαρχης βγαζει ματι οτι ο ανθρωπος ηθοποιος δεν ηταν, τουλαχιστον μεχρι εκει που εχω δει.
δεν μπορω να αγνοησω ομως αυτα που λετε γι αυτο θα συνεχισω. Απλα μου κανει εντυπωση διοτι οταν ελεγα για το friends πολλα παιδια απο εδω μου ελεγαν οτι το Seinfeld ειναι καλυτερο. Και μεχρι στιγμης για εμενα δεν υπαρχει καν επαφη μεταξυ των 2 σειρων για εμενα. Το γελιο που εριχνα και ριχνω ακομα με τα friends σε ενα επισοδειο δεν το εχω ριξει σε ολη τη πρωτη σεζον του Seinfeld.
Καταρχήν δεν ξέρω ποιος έκανε σύγκριση friends - Seinfeld αλλά συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια. Το friends δεν έχει αντίπαλο και μόνο με το himym συγκρίνεται και αυτό σαν concept όχι σαν αποτέλεσμα.
Ηθοποιός δεν είναι και ο Louis CK αλλά το Louie είναι η πιο από καρδιάς αληθινή σπαρακτικη και ξεκαρδιστική σειρά που έχω δει. Θέλω να πω τελικά ότι ο Seinfeld έχει ταλέντο δωστου μια ευκαιρία και αν δεν σου πάει οκ δεν τρέχει τίποτα.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την λέξη επιτηδευμένα την χρησιμοποίησα όχι για να κρίνω την υποκριτική του Kramer (κωμικός και αυτός btw), αλλά ότι σαν χαρακτήρας ήταν επίτηδες υπερβολικός.
Δεν είναι ηθοποιός o Seinfeld όπως μπορείς να δεις και στα credits του στο imdb, εμφανίσεις κάνει που και που μιας και ήταν από τους κορυφαίους στο είδος του.
Κατά τ' άλλα, είπαμε, γούστα είναι αυτά (το Seinfeld μετά από κανά δυο σεζόν εμένα με κέρδισε πάντως).
Άντε να επιστρέψει ο Louie τον Μάιο!
Θα το συνεχισω οπως ειπα παιδια, εμπιστευομαι τις αποψεις σας. Ισως δεν κανει για εμενα, αλλα επειδη δεν εχω δει ακομα πολυ, πρεπει να το συνεχισω.
Την συγκριση την ειχε κανει καποιο παιδι παλια, και μαλιστα ειχε πει οτι το Friends στην ουσια "αντεγραψε" (σε πολλα εισαγωγικα) το concept του Seinfeld.
Παντως απο sitcoms, ειλικρινα το Friends ειναι η πιο πιο πιο διαχρονικη σειρα ever. Παιζει να εχω δει 5 φορες το καθε επισοδειο και still μενω εκπληκτος πως γραψανε τοσα πολλα ποιoτικα gigs, ποσες καλες ατακες και τοσο καλους χαρακτηρες. Καθολου σκατολογικο χιουμορ, αλλα ευστροφο και ξεκαρδιστικο. Νομιζω οτι σαν ensemble χαρακτηρων απλα δεν εχει αντιπαλο.
Το HIMYM ηταν πολυ ωραιο, μεχρι καποιο σημειο που αρχισαν να το ξεφτυλιζουν εντελως. Και ειδικα η τελευταια σεζον (δεν την εχω τελειωσει ακομα) ειναι απλα ντροπιαστικη...
Στο Friends δεν μπορω ρε παιδι μου... προσκυναω Τσαντλερ... προσκυναω εντελως ομως. Επισης Joyey, Feebe, Ross, ακομα και Ratchel/Monica ηταν απλα γαματο παρεακι.
Δημήτρη, εντελώς πληροφοριακά, εχεις δει καθόλου το "The Big Bang Theory";;;;
Eχω δει μερικα επισοδεια αλλα ηταν πολυ ανακατεμενα και δεν μπορω να εκφερω σωστη αποψη. Δεν το εχω δει δηλαδη απο την αρχη για να μπορω να πω, αλλα τα αραια επισοδεια που ειδα, ναι μεν ειχαν καποιες καλες στιγμες, αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας. Ξαναλεω ομως, αλλο να ξεκινησεις μια σειρα και να βλεπεις πως οι χαρακτηρες εξελισσονται και αλλο να δεις ξαφνικα ενα επισοδειο του 3ου κυκλου και μετα ενα του 5ου. Ειναι ακυρα εντελως.
Το ειχα στα υποψην, ημουν βασικα μεταξυ αυτου και του Seinfeld και κερδισε το δευτερο απο τα σχολια που ακουσα απο τα παιδια εδω.
Χρονο για πολλες σειρες δεν εχω, μαξ να βλεπω μια κανονικη σειρα και ενα σιτκομ.
Και εγώ Val μία από τα ίδια. Είχα δει αρκετά επεισόδια (season 1 + φάση) και κάπου μέσα στο σκληρό είναι όλη η σειρά αλλά ποτέ δεν με τράβηξε τόσο. Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή πάντως, έτσι για να 'χω άποψη.
Και ο Seinfeld είναι καλός σαν stand-up κωμικός, υπάρχουν και καλύτεροι.
@Val
Καταλαβαινω τι λες. Δε στο ειπα προτρέποντάς σε να το ξεκινησεις, απλα ηθελα να δω εαν το εχεις παρακολουθησει, για να ακουσω τη γνωμη σου επανω σε αυτο.
Με αφορμη το πρωτο σου ποστ που ξεκινησε αυτη τη συζητηση, απλα ηθελα να πω τα εξης σε γενικοτερη βαση πλεον: καταρχην δεν εχω δει το Seinfeld να πω. Πιστευω οτι η καθε σειρα στοχο εχει να πιασει το "σφυγμο" του καθε επιδοξου θεατη της. Ειναι, δηλαδη, πολυ σημαντικο το ποσο ταιριαζει η σειρα με τα δικα σου ενδιαφεροντα. Για παραδειγμα... Εχω δει το καθε επεισοδιο του Friends πολλες φορες. Πολλες ομως!!!!! Αυτη τη στιγμη που μιλαμε, παρακολουθω παλι τα επεισοδια. Καθε βραδυ και απο ενα-δυο. Τη θεωρω κορυφαια σειρα και θα την αγαπω παντα. Ομως, οταν ενας φιλος μου προτεινε -πολυ πιεστικα ειναι η αληθεια- να δω το "The Big Bang Theory", συνεβη το εξης. Ολοκληρωσα τη σειρα, στο καπακι την ξαναξεκινησα, την ειδα τριτη φορα -παλι αμεσως- και τωρα ξεκινησα να τη βλεπω και τεταρτη φορα. Στο μυαλο μου ευκολα ξεπερασε το Friends και οχι επειδη ειναι πιο ποιοτικη απαραιτητα, αλλα επειδη "κουμπωνε" πολυ περισσοτερο στη δικη μου ιδιοσυγκρασια. Μιλαμε οτι οι τυποι ασχολουνται ακριβως με ο,τι ασχολουμαι κι εγω... Video games, ταινιες, φιγουρες, κομικς, κλπ κλπ. Ειναι πολυ πιο ευκολο να ταυτιστεις. Μου εχουν προτεινει κι εμενα στο παρελθον σειρες που οταν τις ειδα δε με συγκινησαν ιδιαιτερα. Επι παραδειγματι, ολοι ξερουμε τι ντορος γινεται με το Game of Thrones. Το παρακολουθω, δε λεω, αλλα δε διαρρηγνυω και τα ιματια μου για χαρη του.
Τελοσπαντων, κουβεντα να γινεται... Κοινως, συμφωνω που μπορει μια σειρα να μην αρεσει σε καποιον, παρα τις δαφνες που τη συνοδευουν.
Υ.Γ. Και οταν θα εχεις τη διαθεση και τον χρονο, ξεκινα το TBBT, ΧΘΕΣ!!!!!!!!! :P
το big bang εχει πολλες πιθανοτητες στο μελλον να γινει το καλυτερο sitcom ever,τα φιλαρακια και το himym κουρασαν πολυ στις τελευταιες τους σεζον,αντιθετα το ββ ειναι κορυφαιο μεχρι και τωρα στην 7η σεζον,εχουν πει οτι θα τελειωσει στην 10η αν δεν κανει κοιλια θα την θεωρησω την καλυτερη εβερ.
Το μεγαλειο που εχτισαν τα friends δεν αγγιζετε απο κανενα TBBT.
Προσπαθησα να δω αρκετες φορες ΤΒΒΤ και δεν μου εκανε καθολου κλικ.
Ισια ισια μου βγαζει μια "πλαστικουρα".Βασικα δεν μου αρεσει καθολου αυτο το nerd vibe που βγαζουν.
Οι ηθοποιοι-χαρακτηρες μου βγαζουν μια αδιαφορια και γενικα καθολου ενδιαφερον προσωπικοτητες .(Aντε ισως λιγο o sheldon).
Και μονο που εχουν αντιγραψει αρκετα σκηνικα απο friends (βλεπε αυτο με τις γωνιες θεασης απο την θεση του sheldon κτλπ),
με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Προσωπικη μου αποψη φυσικα.
Γενικα παντως στις σειρες πιστευω οτι το παραχ#ζουν αυτο με τις 1654464 season !
Αν δεν εχεις κατι πολυ καλο να "πεις" , μην το συνεχιζεις και κανεις κοιλιες!!
Oπως και στα friends , θα προτιμουσα να ηταν 6-7 season.
Συμβουλη σε αυτους που βλεπουν το game of thrones να αποφυγουν το youtube σαν τον διαολο το λιβανι.
Να μη αρχισω για το game of thrones γιατι θα με κραξετε.....