Εμενα ειναι ακομα Νεα παραγγελεια :(
Εμενα ειναι ακομα Νεα παραγγελεια :(
Παιδια εγω πριν μια ωρα πήρα το pes11 και mafia 2,heavy rain και red dead και δεχτηκε την παραγγελία μου μια χαρά...
όπως και το Heavy Rain......
Εμενα μου εστειλαν mail οτι εχει φυγει κανονικα η παραγγελια απο παπασωτηριου
"Σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελία σας παραδόθηκε στην εταιρία Ταχυδιανομής (Courier) και θα σας παραδοθεί σύντομα.Συνήθως ο χρόνος αποστολής είναι μία ημέρα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δύο ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα."
xaxaxa afta einai emeis dn vriskoume ayta pou vlepoume dia8esima kai alloi pairnoun ta aposyr8enta :P leme twra ....
Καλύτερα πες μας τα 4 πρώτα ψηφία του κωδικού της παραγγελίας σου.
Μας δίνεις ελπίδες σε έμας που έχουμε παραγγείλει από απόγευμα!!!! :P
Πιπασωτηριου η κατασταση...Καλα που δεν παραγγειλα..
απο τα 6 game που παρηγγηλα μονο το 1 υπαρχει ακομα στο site :(
με όλα αυτά που ακούω από το πρωί , πήγα μόλις σχόλασα κατά τις 5:30 από την Πανεπιστημίου στην Αθήνα , και βρήκα αρκετά των 10€ & 15€
μάλιστα μου είχε πει φίλος αν βρω να του πάρω το Castelvania που στο site έγραφε 20€ και στο κουτί έλεγα 59€ νομίζω αλλά στο ταμείο μου το χτύπησε κανονικά στα 20€
θα μας τρελάνει τελείως λέω ....
Πήρα 3 παιχνίδια Star Wars TFU II , Vanquish & Dead Rising στα 15€
αυτά όμως που είχα παραγγείλει απο το internet δεν τα είχε , τα περιμένω όμως , δεν έχει έρθει κάποιο mail ούτε αρνητικό ούτε παραλαβής οπότε περιμένω.
Συμπέρασμα ? εγώ θεωρώ πως δεν έγινε κάτι επείτηδες για να παραπλανήσει το κοινό ή να βγάλει τιμές κράχτες για να φέρει κόσμο στα κατ.ματα , πιστεύω πως όσοι προλάβανε την παραγγελία θα την παραλάβουνε , όταν είδανε λόγω μεγάλης ζήτησης τα βγάλανε από το site .Απλά δεν είναι μαθημένοι σε τόσο μεγαλο όγκο παραγγελιών και πελαγώσανε !
το μέλλον θα δείξει :a045fgf:
Πηρες 3 παιχνιδια 45 ευρω που απο πλαισιο public κτλ θα επαιρνες 1 και αν!!!!αρα ΑπΑτΕωΝεΣ ΑπΑτΕωΝεΣ
lol και περιμενεις και την δικια σου παραγγελεια !!!!ΑνΤωΝιΕ γιατι εξαντλεις το στοκ φιλε μου :p ΑπΑτΕωΝα!!!!
Και εμενα μου εστειλαν Mail οτι η παραγγελεια παραδοθησε σε courier !!!!!Αποτελεσμα!!!!!!!!!!ποιος ειναι στο τελος ο ΑπΑτΕωΝαΣ ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!
Όσοι απο εσάς τους έχουν έρθει mail οτι η παραγγελια ποραδοφηκε σε courier αν μπορείτε να μας γράψετε τα 4 πρωτα νούμερα της παραγγελιας σας για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα
Eγώ ένα Read Dead Redemption παρήγγειλα και ακόμα έχει μείνει στο ''νέα παραγγελία''...
Εννοείται πως δεν περιμένω να μου έρθει από Παπασωτηρίου ούτε τη δευτέρα παρουσία...
χαχα Lol Μάριε !
κοίτα αν ημουνα ζάμπλουτος δεν θα με ένοιαζε η προσφορά του Παπασωτηρίου ή αλλού και να ψάχνω χαμηλές τιμές από έξω κτλ.
οπότε ναι όπου μου δίνεται ευκαιρία θα αδειάζω το στοκ !!! χαχα
και παιχνίδια όχι 3ετίας αλλά που έχουν βγει μόλις λίγους μήνες , ακόμα και μέτρια να είναι 10 & 15€ τα αξίζουν , να τα νοικιάσεις καμιά εβδομάδα περισσότερο θα σου βγούν και ειδικά αν προσπαθείς και για πλατίνα αστα...
Απατεώνες πάντως εγώ δεν είπα ποτε ότι είναι , ίσα ίσα στο τελευταίο μου ποστ , που πήγα ο ίδιος σε κατ/μα και βρήκα όντως κάποια από αυτα που είχανε προσφορά με 15€ και τα πήρα είπα την γνώμη μου.
απλά δεν έχουν και τόσο καλή οργάνωση μάλλον και δεν έχουν συνηθίσει σε μαζικές παραγγελίες ,τι να πω.
Στο mail μου πάντως δεν έχουν απαντήσει , θα περιμένω τις 3 μέρες που λέει η παραγγελία μου και μετά θα τους πάρω τηλ . να δω τι γίνεται.
κοιτα φαντασου εσενα στην δουλεια σου ολα πανε ε ετσι και ετσι και μια μερα λες θα βαλω μια προσφορα μπας και κινηθω καθολου!!!φευγεις την παρασκευη πας κανεις τα σκι σου και οτι αλλο θες με το μυαλο οτι θα πας την δευτερα να δεις τι εκανε το ρισκο που πηρες!!!!και βλεπεις ενα βουνο δουλειες που για να της προλαβεις θες 10000 χερια!!!!τι κανεις;ΚαΤαΓγΕλΙα :p
επηδει ειμαι επαγγελματιας θελω να ερχομαι στην θεση του αλλου παντα και μετα να κρινω :D
φιλικα
ΜαΡιΟς