Τζίφος με το μαγαζι στο Ηρακλειο...
Εκτός και αν είδαν τον αριθμό τηλεφώνου και λειτούργησαν ...τοπικιστικά...
το ψάξιμο συνεχίζεται ...
Printable View
Τζίφος με το μαγαζι στο Ηρακλειο...
Εκτός και αν είδαν τον αριθμό τηλεφώνου και λειτούργησαν ...τοπικιστικά...
το ψάξιμο συνεχίζεται ...
Kαλησπερα παιδια συμφωνα με "Insider" το επομενο κυμα PS4 στην Ελλαδα αναμενεται τον Μαρτιο η παρτιδα που ηταν να 'ρθει μεσα/τελη αυτου του μηνα ακυρωθηκε.
Τα παραπανω βεβαια με καθε ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ!
Νασο το AC4 και το Killzone μετρανε πολυ ασχημα τουλαχιστον με οσα εχω δει/διαβασει μεχρι τωρα ;')
Αγγλία πάντως και αυτοι περιμένουν νέα παραλαβή 31 Ιανουαρίου πχ στο zavvi
Ε ρε γλέντια. Λέτε να μας πήραν οι Αμερικάνοι τις κονσόλες του Ιανουαρίου; :P
Τουλάχιστον το Amazon δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία και σκίζει από aftersales.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολυτέλεια ένα λανσάρισμα του PS4 στην Ελλάδα,
απλά στείλανε λίγα κομμάτια για τους πολύ πιστούς για να γράφει το κοντέρ μια χώρα παραπάνω.
Μακάρι βέβαια να στείλουν μερικές χιλιάδες κομμάτια ακόμα να εξυπηρετηθούν και οι υπόλοιποι.
2 εκατομμύρια αμερικάνοι περιμένουν το δικό τους PS4, σε Ευρώπη δεν υπάρχει για δείγμα
και κάθε μέρα προστίθενται καινούριες ασιατικές χώρες στο λανσάρισμα, έχει και μια ευρωπαική η Κροατία στις 29 Ιανουαρίου
ενώ πρέπει να δεσμεύσουν και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες κονσόλες για το λανσάρισμα στην Ιαπωνία σε λιγότερο από ενάμιση μήνα.
Αν δεν είχα κονσόλα θα δοκίμαζα από amazon.
Εχουμε και σε 1.5 μηνα το Ιαπωνικο launch μην το ξεχναμε αυτο.
Εdit:
Με προλαβε ο οδυσσεας
Εμένα παντως αν δεν ερθουν τέλος Ιανουαρίου και παμε όντως Μάρτη θα φέρω από Καναδά με ένα γνωστο μου που έρχεται τέλος Φεβρουαρίου .
Θα μου έρθει και πιο φθηνα η αγορα ( 399$ καναδα είναι 270€ ) αν δεν γινει καμια π@@@ρια στο τελωνειο του αεροδρομιου.
Απο εγγυηση δεν νομιζω να εχω προβλημα.
παντως αν παει για μαρτιο βλεπω πολλοι να ακυρωνουν παραγγελιες και οσοι εχουν βαλει δοσεις σε καταστηματα και περιμενουν (σαν εμενα) να ξενερωνουν απειρα :(
Να και η πρώτη τιμονιέρα για το PS4, που δουλεύει και στο PS3. Κανονικά όσοι είναι κάτοχοι του PS4 θα το παίζανε με το DriveClub αλλα ήρθαν αλλιώς τα πραματα. Τεσπά υπάρχει review από τους Unboxholics αν αποφασίσει κανείς να την αγοράσει.
http://youtu.be/Jm7mB8fSItc
ετσι σκεφτομαι και εγω φιλε να την ακυρωσω αν παει για μαρτιο...αφου δεν την πηρα μεσα στις γιορτες μου εφυγε η αρχικη καψα που ειχα,
στο κατω κατω δεν θα παρακαλεσω κανενα μαγαζακι τις ελλαδος για να τους ακουμπησω 5 κατοσταρικα το περνω απο amazon και τελειωνει το παραμυθι.
Πότε όμως θα μάθουμε σίγουρα αν όντως αληθεύει η είδηση? Γιατί και το amazon πχ δεν νομίζω να φέρει άπειρα τεμάχια.. Οπότε αν κάποιος θέλει να παραγγείλει από εκεί θα πρέπει να βιαστεί..!!
τουλαχιστον το αμαζον ξερει ποσα κοματια θα εχει και ποτε..αν ξεμεινη θα γραψει οτι ειναι εξαντλημενο...οχι οπως τα δικα μας τα καταστηματα
που δεν ξερουν τι τους γινετε και αφηνουν τον κοσμο να κανει παραγγελιες αβερτα.
Παιδιά μη στηρίζετε στο Amazon...
Και γω από κει (από το UK) το ειχα παραγγείλει αλλά με κρέμασαν...
Ελεγε 20 Δεκέμβρη (δεν είχα προλάβει τις προπαραγγελιες) και μετά μου έστειλαν ότι περιμένουν νέα παραλαβή μέσα στο Γενάρη...
Πλεον το ψάχνω κι απο δώ...