aa toso kala...
aa toso kala...
Παιδες τωρα γυρισα με το brutal legend για το xbox, το dead rising ειχε εξαντληθει οπως μου ειπαν και για το xbox. Απλά θέλανε κόσμο και βάλανε καποιες προσφορες, τα παλιοτερα παιχνιδια που δεν φευγανε τα δωσανε 10ε αλλα τα πιο καινουργια αμφιβαλω οτι δωθηκε καποιο και δεν ειπαν απλα ... out of stock
Για να δούμε ποιοι και τι θα πάρουμε, γιατί αν είναι έτσι τουλάχιστον ένα μέρος της παραγγελίας πρέπει να μας το στείλουν.
Και πέραν του κραξίματος μια καταγγελιούλα και στην αρμόδια επιτροπή δεν θα έχει άμεσο αποτέλεσμα βέβαια αλλά από την άλλη τζάμπα είναι.
Μόλις τσέκαρα την ιστοσελίδα του παπασωτηρίου και έχουν "κατεβάσει" σχεδόν όλους τους τίτλους των 10-15€, όμως υπάρχουν ακόμα ως διαθέσιμα παιχνίδια των 30-35€. Θα πρότεινα (εγώ το έκανα) σε όσους έχουν παραγγελία να κάνουν μια αποθήκευση την ιστοσελίδα έτσι ώστε με το e-mail επιβεβαίωσης και με την ιστοσελίδα, αν αρνηθούν παιχνίδι που φαίνεται ακόμα διαθέσιμο να δέσι μια χαρά η καταγγελία
Έχω κάνει κι εγώ παραγγελία 4 παιχνίδια, δεν έχω κανένα νέο, μάλλον όμως θα έχω σύντομα απ'όσα διαβάζω!
Το πολύ πολύ κάνουμε ομαδικά καταγγελία όλα τα μέλη εδώ. Μόνο εμείς πρέπει να έχουμε παραγγείλει 200 παιχνίδια :P
τι καταγγελια και @@ ρε παιδια τι ειχατε και τι χασατε!!!δλδ ποσοι απο εσας τωρα που ποσταρετε και καλα δουλευετε;;; αν σας δει ο προισταμενος σας να σας απολυσει;θα ειναι το ιδιο σωστο με την καταγγελια κατε εμε :p !!!!!Μην κανει κατι καποιος αμεσως καταγγελια!!!Να βλεπουμε και εμεις αν ειμαστε σωστοι και μετα οι αλλοι,εχουμε και εμεις καμπουρα μονο που δεν εχουμε ματια στην πλατυ να την δουμε,οποτε και βλεπουμε των αλλων!!!!
φιλικα
φίλε κάνεις ένα μεγάλο λάθος !
άλλο να βάλει κάποιο μαγαζί μια προσφορά 10€ ή όσο το θέλει και να λέει μέχρι εξαντλησεων του στοκ π.χ. και απλά κάποια στιγμή να τελειώσει .
Τότε οκ , το καταλαβαίνουμε ολοι αυτό , δεν μπορεί να έχει άπειρο στοκ απο το συγκεκριμένο παιχνίδι , αλλά ρε φίλε φιάξε το site / e-shop σου μην το αφήνεις ακόμα στα 10€ και ΜΗΝ δέχεσαι άλλες παραγγελίες !
Ημαρτον 2 κλικ είναι να αλλάξεις κάτι στην σελίδα σου !!
και ακόμα χειρότερο στην περίπτωση του φίλου παραπάνω που πήγε στο κατμα και ενώ έλεγε 10€ το παιχνίδι δεν του είπανε τελείωσε αλλά ότι έχει πλέον 50€+ !!!
Άρα δεν είναι και μόνο ότι εξαντλήθηκε το στοκ !
Υ.Γ. πάντως και τώρα που μιλάμε ,αν και έχει βγάλει κάποια των 10€ έχει και άλλα σε καλές τιμές , π.χ. Castelvania 20€ κ.α. οπότε για να έχει βγάλει κάποια και να έχει αφήσει αυτό π.χ. πάει να πει πως από το στγκεκριμένο έχει και στοκ και ισχύει αυτή η τιμή ΑΡΑ υποχρεούται να το στείλει ! ή κάνω λάθος ???
Οχι plakas δεν συμφωνω. Δεν μπορει ενα καταστημα να δεχεται παραγγελιες με τα παιχνιδια ως διαθεσιμα και να δεσμευει ποσα απο πιστωτικες και ΜΕΤΑ να σου λεει ακυρο. :bang: Τι σχεση εχει που ειναι ο αλλος την ωρα που παραγγελνει; μπορει να ειναι και στην τουαλετα του:p Απο την στιγμη που πληρωνει εχει δικιο.
Περιμενω και εγω προς το παρον. Εχω παρει καμια δεκαρια :p
Ναι plakas, δεν έχει καμμία βάση αυτό που λες. Όταν έχεις φτιάξει μια σελίδα για αγορές από το internet να προσέχεις τις τιμές σου και το stock σου. Θα μπορούσε πανεύκολα να έβαζε όριο 10 κομμάτια π.χ. στο κάθε game ακι μόλις τα 10 κομμάτια συμπληρώνονταν από X πελάτες το παιχνίδι να μην ήταν διαθέσιμο.
Αν δεν είχε φροντίσει γι αυτό, τότε δεν του φταίει κανείς αν ο κόσμος που χρεώθηκε και αφιέρωσε τον χρόνο του (ακόμα κι αν είναι στη δουλειά,σε άδεια ή στην Τουαλέτα όπως είπε ένας φίλος παραπάνω) θέλει να κάνει καταγγελία.
οποτε αμεσως καταγγελια....αυτη ειναι η ευκολη λυση σας;γιατι δεν κανετε και μια καταγγελια στης βουλη μας....αλλα ναι τι μας ενδιαφερει αυτο!!!!Ελα βρε παιδια ηρεμια
η σχεση που εχει ειναι οτι ολοι καποιον κοροιδευουμε :)
Όχι αυτή είναι η νόμιμη και η ενδεδειγμένη! Η δικιά σου ποια είναι; Λέμε δεν πειράζει άλλος ένας που μας ξεγέλασε;
Βέβαια πρώτα θα δούμε πως θα χειριστεί το θέμα ο Παπασωτηρίου και μετά θα πράξουμε.
Να μιλάς για τον εαυτό σου σε παρακαλώ γιατί εγώ στις συναλλαγές μου είμαι κύριος και δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανέναν!
Τελικά τιμολογηθηκε έστω ένα κομμάτι στης τιμές που παραγγειλαμε; Ή ήταν η απόλυτη απατεωνια;
Δεν ξέρω, τσεκάρω τα μηνύματά μου αλλά ακόμα τίποτα. Μάλλον και οι ίδιοι δεν έχουν καταλήξει ακόμη (οι δικηγόροι τους μάλλον) πως να χειριστούν την πατάτα...
Εγώ πάντος απο το πρωϊ προσπαθώ να επικοινωνήσω με το online department τους και δεν το σηκώνει κανένας το τηλέφωνο....
Μάλλον μας αποφεύγουν και εκεί...
Παιδιά μην σπάτε τα νεύρα σας. Η προσφορές με τα 10 ευρώ ήταν καλές. Αν κάτσει, όλα καλά, αν δεν κάτσει αυτοί θα χάσουν (...πελάτες). Έχω κάνει και εγώ παραγγελία και δεν μου έχουν στείλει μήνυμα ότι προχώρησε , μέχρι τώρα.
Κι εγώ έχω παραγγείλει 2 που τώρα τα έχει βγάλει από το site. Και γενικά από 9 σελίδες με παιχνίδια που είχε τώρα έχει 5. Πάντως γίνεται να έχει το Black Ops 15e? Πολύ χλωμό βλέπω να πάρει έστω και ένας ένα παιχνίδι.
Δεν νομιζω παιδια, ο Παπασωτηριου ειναι μεγαλο βιβλιοπωλειο και δεν νομιζω να εχει κανει τετοια πατατα. Τουλαχιστον το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να ειχαν κανει θα ηταν να μη δεχονται επιπλεον παραγγελιες ή να ενημερωνε σημερα, οπως ηδη εκανε με καποιες τιμες, με τα ποια ειναι out of stock. Απο τη στιγμη που λεει διαθεσιμο, λογικα θα υπαρχει αποθεμα. Προφανως οι διαφορα τιμης με τα καταστηματα να ειναι γιατι οι εκπτωσεις θα ισχυουν μονο για online παραγγελιες.
Μακάρι να είναι όπως τα λες που σημαίνει ότι θα παραλάβουμε τουλάχιστον όσα παραγγείλαμε μέσω διαδικτύου.
Προσωπικά θα δεχόμουν να μου πουν "Συγγνώμη λάθος (δλδ να το αναγνωρίσουν και όχι να αρχίσουν τα περί όρων κλπ), θα στείλουμε τα Χ από την παραγγελία σε αυτές τις τιμές, για την ταλαιπωρία ορίστε πχ ένα εκπτωτικό ή τζάμπα μεταφορικά κλπ" και θα έλεγα "ΟΚ συμβαίνουν και αυτά".
Αν αρχίσουν τα περί όρων κλπ και δεν στείλουν ούτε παιχνίδια που ακόμα και τώρα εμφανίζονται Διαθέσιμα, μετά το "κράξιμο" και η καταγγελία είναι μονόδρομος.
Έχει λάβει κανείς ακόμη κάποια επίσημη απάντηση;
κι απο γυφτο να αγοραζες το Blops 15,00 δεν θα το βρεις..