los poulos
Printable View
los poulos
Εντάξει για την δεύτερη θέση πάτε έτσι και αλλιώς
Α ρε γκαντεμη σωφερ...
Σαν ονοματα η κληρωση ειναι μια χαρα.Μπατσα να καθαριζει και οι αλλες 2 ανυπαρκτες ως μεγεθoς.Αλλα ειναι πολυ πιο δυσκολη απ'οσο φαινεται.
Ρουμπιν Καζαν και ΠΑΟ λογικα θα πανε για την 2η θεση.Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον θα εχουμε σιγουρο το Europa.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε και καλη παραδοση με Ισπανικες ομαδες.Αν η πρωτη ηταν Γερμανικη ή Ιταλικη,νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα.
H Ρουμπιν ειναι η χειροτερη ομαδα που θα μπορουσε να μας τυχει στο 4ο γκρουπ. Η Μπαρτσα οτι χειροτερο απο το πρωτο. Αφου δε μας επεσε και καμια Τοτεναμ στο τριτο...
Ρεεεεεεεεεεε παμε τελικο με Μουρινιο ... και το σηκωνουμε !!!
Ούτε ζέστη, ούτε κρύο.Για να δούμε και το πρόγραμμα.Μακάρι να με βολέψει και να μπορώ να πάω Κοπεγχάγη.
Α, ρε Τουλούμπα τυχερέ!Θα μπορέσεις να ξαναπάρεις συνέντευξη από το πουλέν σου, τον Ν΄Ντόι!
Imo είναι τα πάντα ανοιχτά. Από 2ος μέχρι 4ος.......Η Κοπεγχάγη δεν είναι εύκολη ομάδα...........
Πολύ τσόντα πάντως στο Μπερναμπέου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο :censored:. Και 5-0 να χάσετε πάντως εγώ καζούρα δεν θα σας κάνω :banana:Μην πω ότι αν φάτε λιγότερα από 5 θα σας αποθεώσω κιόλας :>
Πω πω τι είπα ο μλκας :< ξεφτίλα
Εγώ με την Μαρσέιγ είμαι μια φορά (αν και φέτος είναι δράμα ομάδα συγκριτικά με πέρσι.......)
Πολύ καλή η κλήρωση. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα είναι πιο σταθερή και ποια ομάδα κάνει τυχόν την έκπληξη με Μπαρτσελόνα.
ΥΣ. Δείτε αύριο πρωτοσέλιδα, με "Περνάει !", "Μπορεί τουλάχιστον ως τους 8", "Πράσινος πρέσβης", "Φοβάμαι τον Παναθηναικό δήλωσε ο Γκουαρτνιόλα". Να φουσκώνουν τα μυαλά του κόσμου και να πηγαίνει να τα σπάει στην πρώτη στραβή. Όπως έγραφε κι ο γαύρος (και συνεχίζει να γράφει) για "Γκαλάκτικος" και πράσινα άλογα.
Ναι 0-1 και νομίζω ούτε εκεί νίκησε,η κοπεγχάγη χτες έπαιξε φοβερά.Βέβαια άλλο ρόζεμποργκ άλλο παο.Το θέμα είναι βάση προγράμματος παίζει πρώτα στο νου καμπ και μετά 2 μέσα.Με 6 πόντους μετά έχει τον πρώτο λόγο.Αλλά αυτά είναι θεωρίες
Ρε παιδια κανα επιθετικο θα παρουμε ή θα εχουμε μονο την μοναδικη λυση του Πετροπουλου?? Εχετε ακουσει κατι?? Οσον αφορα την κληρωση αν ο Παναθηναικος δεν περασει δευτερος θα ειναι αποτυχια......
πιστευω παμε χαλαρα δευτεροι εκτως και αν αρχισουμε τις μαλακιες, που ειδη εχουμε ,οπως π.χ. καλα ομαδαρα η ρουμπιν ειχε κερδισει τη μπαρτσα οτι χειροτερο απο 4ο γκρουπ κλπ
μη τρελενεστε πειτε μου ποτε ειχε ο παο καλυτερη κληρωση απο αυτη?
Xαλαρα περναμε ε?... Μαλλον δε γνωριζετε εσεις που ειστε τοσο αισιοδοξοι οτι η Ρουμπιν ειναι η πρωταθλητρια Ρωσιας και αν δεν κανω λαθος για 2 συνεχομενες χρονιες. Ελα μωρε τωρα, για πλακα 3-4 γκολακια θα τους ριξουμε μεσα εξω...