Ολα μαζεμενα...ομαδα φαντασμα, παικτες ανυπαρκτοι, διοικηση ανυπαρκτη, προπονητης κλοουν, διχονοια στον κοσμο, ο μανταλος και ο καθε μανταλος να κανει πλακα και να μας αντιμετωπιζει σαν ομαδουλα β εθνικης, δεν υπαρχει τιποτα πλεον....
Printable View
Ολα μαζεμενα...ομαδα φαντασμα, παικτες ανυπαρκτοι, διοικηση ανυπαρκτη, προπονητης κλοουν, διχονοια στον κοσμο, ο μανταλος και ο καθε μανταλος να κανει πλακα και να μας αντιμετωπιζει σαν ομαδουλα β εθνικης, δεν υπαρχει τιποτα πλεον....
To καλό είναι ότι θα επικεντρωθείτε στον ένα και μοναδικό στόχο πλέον και πολύ σημαντικό για το μέλλον σας.
Βλέπεις ρε γαμώτο σε πόσο μηδενική εκτίμηση/αξιολόγηση έχουν το πόστο του προπονητή στον Ολυμπιακό και σε πιάνει τρέλα..!
Δηλαδή αυτό που γίνεται κατ'εξακολούθηση, να διώχνεται ο προπονητής χωρίς να υπάρχει πλάνο για άμεση αντικατάσταση του από άλλον βασικό προπονητή, σε κάνει να απορείς.!
Και λένε τώρα "Το επόμενο παιχνίδι θα κρίνει εάν ο Νικοπολίδης θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν"
Δηλαδή ο ορισμός του ότι-κάτσει-και-δεν-βλέπω-πέρα-από-την-μύτη-μου πλάνου.
Τα ίδια με κάτι Μπάντοβιτς, κάτι Σεγκούρα, και δεν συμμαζεύεται..
Φαντάσου δηλαδή τύπους σαν τον Θεοδωρίδη που νομίζουν ότι ένας άνθρωπος που μέχρι πριν 1-1,5 χρόνο ήταν τερματοφύλακας, επειδή πήρε πτυχίο προπονητικής μπορεί να στήσει,να "επιβάλλει" και να συντονίσει τακτικό πλάνο σε μια ομάδα που μετέχει στο Europa League και υποτίθεται ότι έχει ως σκοπό να το παλέψει για την επόμενη φάση. :respect7:
Μακάρι ο Νικοπολίδης να αποδειχθεί ο νέος Mourinho αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα...
τα χομπιτ ειναι ακομα εδω,αηδια,τιποτα αλλο,80-20 διαιτησια κ ηττα στο παλατακι με τον παοκ για να μεινουν μεσα στο παιχνιδι της 1ης θεσης,την αλλη βδομαδα παλι οι οπαδοι θα φταινει αν μας παιζει 30-70 μεσα στο σεφ
Καλά 80-20 δεν ήταν και ας μην έκανε τη μαλακία ο Μπαρτζώκας να φάει τεχνική ποινή όταν ήμασταν στο καλάθι.
Ποτέ δεν το κατάλαβα γιατί το κάνουν αυτό το πράγμα λες και θα πάρει πίσω (και ας είναι λάθος) το σφύριγμα ο διαιτητής.
Πάνω στα νεύρα, Νίκο, δεν υπολογίζεις χρονική στιγμή. Δεν είδα το παιχνίδι για να ξέρω, αλλα συνήθως έτσι γίνεται. Απο την άλλη θα μου πεις, ας προσπαθουσε να ήταν πιο συγκρατημένος για να προστατέψει την ομάδα...
Ναι Παύλο πάνω στα νεύρα και άνθρωπος είναι κλπ κλπ αλλά όταν ξέρεις τι μπορεί να επιφέρει το δικό σου "πάνω στα νεύρα" και σε ποια χρονική στιγμή είσαι δεν το κάνεις.
Και ξαναλέω όταν ξέρεις ότι η απόφαση σωστή ή λάθος δεν θα αλλάξει δεν το συνεχίζεις γιατί αν δεν καταλάβει το λάθος του ο διαιτητής και να αλλάξει αμέσως την απόφαση του δεν υπάρχει περίπτωση να την αλλάξει όσα μπινελίκια και να του ρίξεις.
Ετσι ακριβως ειναι και το ξέρω, αλλα καμια φορά δεν ελέγχονται τα νεύρα. Απο την άλλη, αν θες να είσαι μεγάλος προπονητής...
Ο Μπαρτζωκας δυσκολευεται παρα πολυ να διαχειριστει το οτι βρισκεται σε μια τετοια ομαδα με τους στοχους και τις απαιτησεις που εχει. Αυτο ειναι ξεκαθαρο νομιζω, οι Αγγελοπουλοι κατα τη γνωμη μου τον πηραν με τη λογικη παμε συνετα (χωρις υπερβολες και παλαβομαρες τυπου τσιλντρες) με τα δικα μας παιδια να φτιαξουμε ομαδα, κατι που εκαναν και περσι και τους βγηκε 100%. Ομως η βασικη διαφορα ειναι σε επιπεδο ροστερ μπορει αυτο να εχει πρακτικη εφαρμογη, ομως σε επιπεδο προπονητη δεν λειτουργει αναλογα. Ο προπονητης ειναι το Α και το Ω στο μπασκετ, αν κατι μαθαμε (γενικα βαζω ολους αυτους που αγαπουν το μπασκετ ανεξαρτητως ομαδας) επι εποχης Ομπραντοβιτς ειναι ο ρολος του προπονητη και οτι το ροστερ ειναι παντα σε δευτερη μοιρα. Αν δεν εχεις καποιον να το διαχειριστει κλαφτα.
Τα ιδια και χειροτερα ισχυει για τις επιλογες που εκανε φετος ο Παναθηναικος, το ροστερ οπως ειναι τωρα διαμορφωμενο δεν ειναι ασχημο, ομως βλεπουμε ολοι οτι ο Πεδουλακης παιρνει το 30% απο αυτο που μπορει το συγκεκριμενο ροστερ.
Κι ο Πεδουλακης ειχε παρει 2 ηλιθιες τεχνικες ποινες στην Ρωσια και χασαμε, μας ειχαν σφαξει βεβαια οι διαιτητες αλλα ενας προπονητης σε μια τετοια ομαδα απαγορευεται να κρεμαει την ομαδα του ετσι. Τραγικο να βλεπεις τον Διαμαντιδη να προσπαθει να τον ηρεμησει ας πουμε.
Δεν ειναι τυχαιο που και οι 2 τους εχουν τετοιες αντιδρασεις, απλα δεν μπορουν να διαχειριστουν τον παγκο στον οποιο βρισκονται και τους βγαινει μια υπερβολη.
Έτσι ακριβώς είναι και πρέπει να καταλάβουν ότι επειδή κάθισαν στον πάγκο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ δεν έγιναν Ιβκοβιτς και Ομπράντοβιτς για να έχουν και την όποια μικρή ασυλία λόγω προσφοράς στο άθλημα.
βυντρα ψυχαρα ολυμπιακαρα!!το καζο δεν σταματα ποτε,πληρωμενος μεχρι το καλοκαιρι ερχεται να παιξει τζαμπα σε εμας,τελικα ειμαστε παραρτημα του αλαφουζου!!!
έ όχι ο λουκάς στον Θρύλο....έλεος ρε χοντρέ έλεος...πότε θα σταματήσεις τις λαλακίες........πω πω αυτά που κοροιδεύαμε ρε πστ μου....
Εφιάλτη ζω ξυπνήστε με.....γιατί ρε πρόεδρε;;;;......γιατί;;;;.......γλυτώσαμε το ένα παλτό από τον Πανθρακικό μας φέρνεις το άλλο;;;;;......παλτό στις εκπτώσεις παίρνεις αν δεν έχεις όχι γιατί έχει εκπτώσεις.
Ας ελπίσουμε να πάει πουθενά δανεικός ή να μην υπάρχει φανέλα στο νούμερο του ή να πάθει λάστιχο όταν πάει να υπογράψει......δεν λέω τίποτα χειρότερο κρίμα είναι......τι είχε πάθει ο Λέτο είπαμε;;;;
κωλοβάζελοι χαιρόσαστε έτσι???....... χε χε χε.....
Ρε μ@λ@κ@ είναι να μην χαιρόμαστε!?!?
Μιλάμε στο τηλέφωνο με άλλους παναθηναικούς και σου λέω οτι έχουμε λιώσει στο γέλιο!
Κάτι μου λέει οτι ο χοντρός ξεπερνάει τον πετράκη στην κατανάλωση!Δεν εξηγείται αλλιώς!
κουφάλες......εμένα με δουλεύει ο γαμπρός μου στο facebook τώρα.......άντε να χαθείτε κουφάλες........ χαχαχαχαχαα
Βύντρα για τον πόνο του άλλου.
Ο Oλυμπιακός τον παίρνει οι Παναθηναϊκοί ανακουφίζονται.