Κυκλοφορει εκτος store το app απο καποιον developer, και μπαινει και σε αλλες συσκευες, εγω το εχω βαλει σε ενα iq tab.
- - - Updated - - -
το ειδα δοκιμασει στην αρχη που κυκλοφορησε η κονσολα και ποτε δεν μου ειχε δουλεψει καλα.
Printable View
Κυκλοφορει εκτος store το app απο καποιον developer, και μπαινει και σε αλλες συσκευες, εγω το εχω βαλει σε ενα iq tab.
- - - Updated - - -
το ειδα δοκιμασει στην αρχη που κυκλοφορησε η κονσολα και ποτε δεν μου ειχε δουλεψει καλα.
Εδω το κατεβαζεις http://forum.xda-developers.com/andr...hread-t3068225 απ'οτι εμαθα και απο αλλα παιδια, εαν εχεις το ps4 πανω σε vdsl δουλευει και μεσω ιντερνετ, εαν οχι τοτε μονο στο τοπικο δυκτιο.
O ιδιος εχει ξεκινησει και μια εφαρμογη για remote play sto PC.
https://www.youtube.com/watch?v=8YuKCs5jet4
Σε PS4 φίλου, πατάει να ανοίξει η κονσόλα είτε από το Power button είτε από το ps button και το λαμπάκι της κονσόλας μένει ίδιο με αυτό του rest Mode. Γνωρίζει κανείς τίποτα;
Sent from my m1 note using Tapatalk
Ας δοκιμάσει να μπει από το safe mode, είτε να κάνει reboot, είτε rebuild κι αν δεν λυθεί να κάνει αναγκαστικά οριστική διαγραφή των πάντων και να το στήσει από την αρχή.
Αν έχει τα save στο cloud δεν πρόκειται να χάσει τίποτα.
edit: Αν δεν ξέρει πως μπαίνουν σε safe mode.
1) Turn the PlayStation 4 system completely off. Not in standby. Wait approximately 15 seconds to allow the Hard Drive to fully spin down.
2) Enter Safe Mode by pressing and holding the power button on the system till you hear the 2nd beep. Approximately 7 seconds.
3) Plug the DualShock 4 controller in to one of the systems USB ports with the supplied Micro USB Cable and press the 'PS' button on the controller.
μετα το χθεσινο προβλημα με το psn που ηταν κατω για κανα 2ωρο επεστρεψε και παλι το IP Fragmentation σε nat type 2
Ρε παιδια εχω το εξης προβλημα.
Ειχα αφησει το ps4 σε rest mode για να κατεβασει ενα update. Και τωρα εχει "κολλησει" στο πορτοκαλι φωτακι και δεν μου ανοιγει καν (με το Ps button, το οποιο ομως δειχνει "ανοιχτο" δηλαδη ειναι σε μπλε χρωμα), επισης δεν κλεινει ουτε με το να πατησω το κουμπακι μπροστα, ουτε καν πεταει εξω το dvd που ειχε μεσα.
Τι διαβολο? Δεν θελω να του κανω κανα αγριο κλεισιμο(απο διακοπτη) αλλα δεν ξερω και τι αλλο να κανω....
Και εγώ εχτές το έπαθα και βαριομουν την μανουβρα (πήρα ρισκο) το έβγαλα απο την μπριζα :D
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ναι αυτό δεν το αποφεύγεις, όπως και να το κανεις.
Εμένα έκανε σαν τρελό ο ανεμιστήρας εχτές, είχα βάλει και ενα παιχνίδι που ενοικιασα (assassin creed το καινούργιο) :D
Τώρα που το πήρα digital δεν εχω θεμα καθόλου, με το δισκάκι έκανε σαν τρελό.
Καλησπέρα
Εδω και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ps4 και τώρα τα Χριστούγεννα είδα αρκετές προσφορές (π.χ 300).Ειχα το ps3 slim και θα ήθελα να ξέρω άμα είναι πιο αθόρυβο από το ps3 slim.
Γενικά αξίζει να το αγορά τώρα;
Ευχαριστώ
Ποιο αθορυβο απο το slim δεν θα το ελεγα, το δικο μου κανει αρκετες φορες περισσοτερο θορυβο. Τωρα για το εαν αξιζει, αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο, κοιτας τι παιχνιδια εχουν βγει που θελεις να παιξεις και αποφασιζεις. Για παραδειγμα υπαρχουν αρκετοι χρηστες εδω μεσα που γραφουν μονο στα πρωταθληματα του Gran Turismo, πιθανα για αυτους να μην αξιζει ακομα η αγορα καθως δεν υπαρχει GT στο Ps4.
Πηρα σημερα το sony tablet Z4.
Με ποιον τροπο κανω unpair το χειριστήριο του ps4 απο το tablet , γιατι ακομα και κλειστό (το tablet) , δεν συνδέεται με την κονσόλα παρα μονο με το tablet.
δοκιμασε να το συνδεσεις με καλωδιο, και να πατησεις το ps button.
Είχα το προηγούμενο μοντέλο και τώρα έχω το νέο CUH-1200 μοντέλο. Το 1ο μοντέλο είναι πιο θορυβώδες από το PS3 slim όταν ζοριστεί σε κάποια παιχνίδια αλλά σε standby ή εάν βλέπεις κάποια ταινία είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το ps3 slim. Το νέο μοντέλο είναι πιο αθόρυβο από το PS3 slim και η μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα PS4 σε απαιτητικά παιχνίδια.
Καλημερα και καλη χρονια. Πηρα την κονσολα πριν 3 μερες, και εχω την εξης απορια. Εβαλα ενα dvd που εγραψα εγω μια ταινια και δεν μου την παιζει, λεει οτι δεν αναγνωριζει το μεσο. Υπαρχει τροπος να παιξει dvd γραμμενα? το ιδιο ισχυει κ για USB STCK, το αναγνωριζει για να παιξει ο,τι εχει μεσα αυτο?
Ευχαριστω