Η παραγγελεια για το ps4 που εχω κανει απο το πλαισιο με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το πρωτο 15νθημερο του ιανουαριου θα το εχουν οποτε απο την αλλη εβδομαδα μετα τα φωτα θα το παρω.Επιτελους!!!
Printable View
Η παραγγελεια για το ps4 που εχω κανει απο το πλαισιο με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το πρωτο 15νθημερο του ιανουαριου θα το εχουν οποτε απο την αλλη εβδομαδα μετα τα φωτα θα το παρω.Επιτελους!!!
αντε με καλο να σου ερθει εμενα μου ειπαν τελος του μηνα :a122:
Οι γνώμες διίστανται.
http://www.gameworld.gr/news/console...ρη-παρτίδα-ps4
Λευτερη την εκανα την παραγγελια στις 27/12/2013 αλλα τελικα πηγα σημερα απο το πλαισιο να παρω κατι και επι την ευκαιρια ρωτησα για την παραγγελια μου και μου ειπαν οτι τελικα θα το εχω το ps4 απο τις 30/1/2014 οποτε τζαμπα η χαρα που ειχα οτι θα το επαιρνα απο βδομαδα.
^^
:(
Ακριβώς ίδια ημερομηνία παρήγγειλα, στην ίδια αλυσίδα. με απογοήτευσες τώρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από το να περιμένουμε
:(
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά. Μάγκες σκεφτείτε μόνο ότι θα παίζετε για χρόνια με την κονσόλα και μην αγχώνεστε. Και γώ με προπαραγγελία ειμαι άπο τις 25 δεκέβρη. 10 και 20 μέρες υπομονή τι σημασία εχεί? Η ζωή είναι μικρή για να αγχωνόμαστε για τέτοια θέματα
μακαρι το μοναδικο προβλημα μας να ειναι αυτο το ευχομαι πραγματικα σε ολους μας αλλα τι να κανουμε θελουμε με κατι να αποσχολουμε το μυαλο μας για να ξεχναμε τα πραγματικα μας προβληματα σε αυτην την ζωη .
Με εχει πεθανει αυτη η αναμονη χαχαχαχαχ;α:silly:
To PS4 κυκλοφόρησε μέσα στο 2013 σε 53 χώρες!
και το λανσάρισμα συνεχίζεται στις αρχές του 2014 σε αρκετές ακόμα (Ινδία, Ινδονησία, Ταιλάνδη, Φιλλιπίνες, Κροατία)
με αποκορύφωμα τη μεγάλη αγορά της Ιαπωνίας στις 22 Φεβρουαρίου όπου οι χώρες θα φθάσουν τις 59.
2013
NOV 15
CANADA
UNITED STATES
NOV 29
ARGENTINA
AUSTRALIA
AUSTRIA
BELGIUM
BRAZIL
CHILE
COLOMBIA
COSTA RICA
DENMARK
EL SALVADOR
FINLAND
FRANCE
GERMANY
GUATEMALA
IRELAND
ITALY
LUXEMBOURG
MEXICO
NETHERLANDS
NEW ZEALAND
NORWAY
PANAMA
PERU
POLAND
PORTUGAL
RUSSIA
SPAIN
SWEDEN
SWITZERLAND
UNITED KINGDOM
DEC 13
BAHRAIN
BOLIVIA
CZECH REPUBLIC
GREECE
HUNGARY
KUWAIT
NICARAGUA
OMAN
PARAGUAY
QATAR
SAUDI ARABIA
SLOVAKIA
SOUTH AFRICA
TURKEY
UNITED ARAB EMIRATES
URUGUAY
DEC 17
HONG KONG
SOUTH KOREA
DEC 18
TAIWAN
DEC 19
SINGAPORE
DEC 20
MALAYSIA
2014
JAN 6
INDIA
JAN 9
INDONESIA
JAN 14
PHILIPPINES
THAILAND
JAN 29
CROATIA
FEB 22
JAPAN
XXX XX
VIETNAM
Εχουμε καμια ενημερωση απο κωτσο για το ποτε θα ξαναστοκαρουν το εργαλειο?
Περασα χτες απο το καταστημα αλλα δεν ειχαν ιδεα...
ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!!!!!
Φίλοι μου, βοήθεια, κοντεύω να τρελαθώ....!!!!!!! Μόλις άνοιξα το ps4 και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!!! Όποιο δισκάκι και να βάλω μέσα (FIFA14 και BF4) ΔΕΝ το διαβάζει!!! Μόλις μπει μέσα το δισκάκι, εκτός από τον γνωστό ήχο της εισαγωγής, κάνει ακόμα ένα θόρυβο (σαν να προσπαθεί να "κάτσει" καλά το δισκάκι) που δεν τον έκανε μέχρι τώρα, και μου γράφει "Unrecognized Disc" και μόλις πατήσω το x λέει "Cannot recognize the disc"!!! Δοκίμασα και σε όρθια στάση την κονσόλα αλλά τα ίδια!
Παρακαλώ, όποιος έχει μια ιδέα που θα βοηθήσει, ας το κάνει... Θα τηλεφωνήσω αύριο το πρωί στον Γερμανό που το αγόρασα και θα ζητήσω οδηγίες και - εννοείται - ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ!!! Αν δεν γίνει αυτό και μου προτείνουν οτιδήποτε άλλο, θα γίνει της πουτ@ν@ς το κάγκελο...
Σημ.: η κονσόλα αγοράστηκε στις 18/12 σφραγισμένη (έχω την απόδειξη)... και μέχρι σήμερα δεν μου είχε παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Σημ.2: όλες οι άλλες λειτουργίες του συστήματος δουλεύουν κανονικά, μόνο το drive τα 'παιξε...
Α ρε SONY, καλά λένε ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει να αγοράζει κανείς από την πρώτη παρτίδα μηχανημάτων...!!!
EDIT: Ευχαριστώ πολύ τον φίλο NMExKapa, που με την δική του συμβουλή, το πρόβλημα διορθώθηκε!!!
Mε πυξ λαξ :P
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...994#post490994
Μίλησα απόψε με Πλαίσιο και Κωτσόβολο για τις επόμενες παραλαβές...
Και οι δύο μου είπαν ότι θα έρθει 20-25 του μήνα μικρή ποσότητα και είναι άγνωστο αν θα καλύψει τις προπαραγγελίες που εκκρεμούν ή τα backorders που έχουν μπει...
Οπότε μάλλον θα περιμένουμε καιρό...
Εγώ πήγα χθες στην Electronet στο Ηράκλειο Κρήτης στο κατάστημα απέναντι από τα McDonalds και προς μεγάλη μου έκπληξη είχε 3 διαθέσιμες κονσόλες PS4 κλειστές στην κούτα τους προς πώληση στα 409 ευρώ. Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι βρήκα κονσόλα τέτοιες μέρες. Και τρεις διαθέσιμες μάλιστα. Τι να πεις... Όσοι είναι Ηράκλειο Κρήτης πηγαίνετε από εκεί παίδες έχει διαθέσιμες κονσόλες και από ότι φαίνεται δεν θα τις πάρει και κανείς μιας και στην Electronet μπαίνουν για οικιακές συσκευές και όποιος την ψάχνει δεν του έχει κόψει να πάει από εκεί..
παντως αν δεν την ειχα παρει θα επαιρνα ενα τηλ μπας και τη στελναν Αθηνα και πληρωνα μεταφορικα εκει θα κολαγαμε :p
Στο χωριο μου εχει φερει 1 για δειγμα αλλα απ' οτι φαινεται εγω θα το παρω!
:D
(μαζευω λεφτα)
Thanks Spiros20 for info...
Θα το ψάξω το πρωι...