^^ Season pass μονο αν σκοπευεις να παιξεις online καθως θα βγουν αλλα 2 DLC που αφορουν μονο το multi.
Οποτε αν δεν σε ενδιαφερει το μουλτι θα ελεγα να αγορασεις μονο του σκετο το single player DLC.
Printable View
^^ Season pass μονο αν σκοπευεις να παιξεις online καθως θα βγουν αλλα 2 DLC που αφορουν μονο το multi.
Οποτε αν δεν σε ενδιαφερει το μουλτι θα ελεγα να αγορασεις μονο του σκετο το single player DLC.
Sorry αλλά αυτό τώρα τι το ήθελαν....?
Huge Spoiler ή όπως το πάρει κανείς :P
Spoiler!
Το τερμάτισα, μου πηρε 3 ώρες στο Hard με κάποια διαλλειματα που έκανα μισής ώρας συνολικά. Οπότε μου πήρε κάπου στις 2μιση ώρες. Ειναι όντως μικρό αλλα αυτα που κανεις μέσα ειναι πολυ όμορφα και πραγματικα ενθουσιάστηκα παρα πολυ! Το μόνο μειονέκτημα ίσως ειναι η τιμή του, 10 ευρω θα ηταν οκ τιμή για το υλικό που σου προσφέρει. Οπως και να εχει ειναι ενα αριστούργημα και αξίζει να το παίξετε.
Spoiler!
Σπυρο υπαρχει συνδεσιμοτητα του DLC με το main game?
Ίσως κάποια γεγονότα που εχουν ήδη αναφερθεί στο main game. Δεν θέλω να κανω κανένα σποιλερ αλλα ναι θα έλεγα οτι εχει κάποια βασική συνδεσιμότητα κάποιο περιστατικό που εγινε στο main game με το DLC
Βάζω σε σποιλερ τις συνδεσιμότητες του DLC με το main game:
Spoiler!
Πάντως τώρα που διάβασα πιο πάνω να παίξεις πρώτα το Left Behind, ούτε λόγος. Εξάλλου στο λέει όταν πας να το επιλέξεις: Υποχρεωτικό να τερματίσεις το Main Story! Όποιος το παίξει ανάποδα θα πάθει χοντρό σποίλερ!
Μια απορία που έχω...
Spoiler!
Το DLC δεν αξίζει με τίποτα τα 15 ευρώ, 7-8 ευρώ είναι η αξία του με ταβάνι τα 10.
Spoiler!
Spoiler!
Αυριο θα το παίξω και στο Survivor να το παω 100% στα trophies. Πρακτικα μπορεις να πάρεις Platinum με ενα Playthrough.
Μηπως δεν ειναι ολα τυχαια? ΛΟΛ?και την ιδια μερα!
Spoiler!
Ερώτηση. Στο new game plus δεν μπορώ να παίξω survivor? Μόνο easy normal βγάζει
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
James9 στο plus μπορεις να παίξεις μεχρι όπου το εχεις τερματίσει στο κανονικο. Πρέπει να το παίξεις στο κανονικό πρώτα για να σου ξεκλειδώσει και το plus
Ε στο Plus εχεις οτι upgrade εχεις κάνει. Φαντασου να μπορούσες να το παίξεις με τα upgrade?
Μα αυτό ήθελα, survivor στο plus αλλά δεν.... Τώρα έχω δίλημμα. New game στο survivor ή plus στο νορμάλ;
Εγώ έτσι το είχα κάνει. Λογικά πρέπει να δουλεύει ακόμα.
Κάνω επανάληψη :
Σβήνω game data, ξεκινάω new game plus στο normal, παίζω πρώτο chapter κ μόλις αρχίσει το δεύτερο, save and quit, chapter select κ επιλέγω survivor.
Σωστός ;