Με τo Analog στριβεις η με τον σταυρο? γιατι αν ειναι με το πρωτο θα πρεπει παλι να γινω αστροφυσικος και να υπολογιζω μοιρες! :'P
Printable View
Με τo Analog στριβεις η με τον σταυρο? γιατι αν ειναι με το πρωτο θα πρεπει παλι να γινω αστροφυσικος και να υπολογιζω μοιρες! :'P
Μόνο analog μπορείς, το hot pursuit ήταν σαφώς πιο εύκολο
Ευχαριστω Παρη :')
(οποτε ακυρο το ριχνω)
το nfs το συγκεκριμενο θα επρεπε να λεγετε destruction derby ...απο τα ποιο απαραδεκτα arcade racers ever IMO.το παιζω ντε και καλα επειδη ειναι free.αν το ειχα αγορασει full price θα εκλαιγα με δακρυ ποιο μαυρο και απο το black metal των immortal!
ειλικρινά έχω ασχοληθεί μαζί του επειδή είναι τσάμπα. Σα να βλέπω ένα συνεχές videoclip μουσικής (που δεν μου αρέσει καθόλου όμως, πλην 2 τραγουδιών), με πολλά εφφέ, intro sequences (του κώλου) πριν κάθε αγώνα, παπαρο-γωνίες λήψης δήθεν δραματικές, κοντρόλς λες και έχεις από τανκ πάνω σε πάγο έως ένα κανό/καγιακ (φύλλο φτερό) που πέφτει από το Νιαγάρα.......και ένα σύστημα αναβαθμίσεων.........που σου ρίχνει "πακέτα"!!!!! θες τούρμπο; Στο τάδε αμάξι; ΟΚ, κάνε αυτόν τον αγώνα που στο χαρίζει................και μετά ξέρεις κάτι; αν θες τούρμπο και σε άλλο αμάξι (κάτι ΠΑΡΑ πολύ σίγουρο)......ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ δεν υπάρχει πλέον ο αγώνας!!!! Οπότε "γιοκ" το τούρμπο. Πρέπει να βρεις άλλον αγώνα που να το χαρίζει και αυτός μπορεί να μην προσφέρεται.
βρε ΤΟΥΡΜΠΑ προγραμματιστές / σχεδιαστές.........πραγματικά, έχετε κάνει το μυαλό σας πουρε. Δεν εξηγείται ΤΕΤΟΙΑ μαλακία πια.
το μοναδικό που έχει πλάκα, είναι το χειρόφρενο: πας με 1000, τραβάς χειροφρενιά με λιώμα το γκάζι παράλληλα.............και το αμάξι κάνει απευθείας επιτόπου, τα λάστιχα από το γκάζι στριγγλίζουν και ξεκινάς πάλι με 1000...............ούτε οι Ντιούκς δεν το έκαναν αυτό με τον "Στρατηγό Λη" που κυριολεκτικά έσκαβε. Arcade; Μωρ αυτό δεν είναι arcade.
Είναι νέα κατηγορία: ραλλάκι "τύπου NFS". Με ότι συνεπάγεται αυτός ο χαρακτηρισμός. Δυστυχώς.
Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που πρωτοείδα, όταν πρωτοβγήκε στο 3DO της Panasonic (1993-1994).......προσπαθώντας να χτυπήσει τον ήδη υπάρχοντα θρυλικό και άρχοντα τίτλο (για την εποχή) το Test Drive (η αποθέωση ήταν το Test Drive 2 του 1988 αν θυμάμαι καλά, με full voice intro και γκαζιές από μια φρέσκια Porsche Carrera της εποχής).
όλα ωραία όλα καλά , ο καθένας έχει την γνώμη του και σεβαστή είναι ,
η δική μου βέβαια είναι διαφορετική , σε κάθε περίπτωση αν θέλετε ένα NFS όχι τόσο arcade και πιο πίστας , με καθαρή οδήγηση , γραμμές κτλ. αυτά είναι τα shift/shft2 (σε καμία περίπτωση δεν είναι gt5 αλλά ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα nfs)
το most wanted είναι άλλη κατηγορία , και πιστεύω το πέτυχε αυτό που ήθελε ,
επίσης το hot pursuit είναι πολύ πιο δύσκολο σε όλα , (άντε να βγεις σε όλα τα races πρώτος και με gold...)
Το έχω καταφέρει! :D Το Hot Pursuit το είχα ευχαριστηθεί πραγματικά μιας και τα προηγούμενα NFS με είχαν απογοητεύσει και είχε τύχει να το παίξω τυχαία σε ενα φίλο μου και είχα πορωθεί και αμέσως το αγόρασα.Απειρο λιώσιμο για να καταφέρω να τα πάρω όλα χρυσά(ειδικα μια πίστα 70χλμ που αν θυμάμαι καλά την ετρεχες με Bugatti Veyron)
Το most wanted δεν το έχω παίξει ακόμα μιας και λιώνω με 2Κ και Red Dead Redemption που το είχα παρατημενο καιρο..
Υπάρχει κανένας τρόπος να αποφεύγεις ευκολότερα τους αστυνομικούς?
το most wanted το προηγουμενο ηταν καλυτερο οπως και το hot pursuit και πιστευω οτι και τα 2 ηταν πιο ευκολα,βασικα οπως λεει κ ο λευτερης ο τροπος αναβαθμισεις του αυτοκινητου δεν μου αρεσει
δεν ειναι απλα θεμα δυσκολιας...ειναι θεμα γενικοτερου στησιματος πιστευω.ειδικα οταν εχει τον τιτλο most wanted περιμενεις κατι πολυ μα πολυ καλυτερο σαν παραγωγη!
δεν ξερω εμενα απο γραφικα με αφησε με το στομα ανοιχτο απο gameplay ομως...σκεφτομαι να βαλω το nba 2k αντι του nfs...
διαβαζω τις αποψεις σας για τα παιχνιδια που κατεβασαμε και δεν βλεπω να σχολιαζει κανενας το mafia 2!!!κανεις δεν το παιζει αυτο?!εγω το επαιξα λιγο στην αρχη αλλα δεν με εντυπωσιασε...ισως φταινε τα αλλα δυο μαζι που κατεβηκανε και δεν του εχω δειξει τοσο σημασια!! (nba που το προλαβα και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ το φιλο που μας το πληροφορησε και το nfs)
To nba δεν μου φορτώνει από χθες, αντιμέτωπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Απλά μαυρίζει η οθόνη και χρειάζεται hard reset μετά.
Το mafia 2 μου είχε αρέσει πριν χρόνια που το έπαιξα, τώρα που το ξανάβαλα και συγκριτικά με τις πολλές παιχνιδάρες που έπαιξα τελευταία θα το χαρακτήριζα μετριότατο.
Τελικα το NBA 2k παίζει η τσάμπα το κατέβασμα;
Εγώ μια χαρα παίζω....
Και εγώ μια χαρα έπαιξα σήμερα
εγώ πάλι δεν μπόρεσα να παίξω σήμερα !
...ήμουνα έξω...χαχα
ναι κανονικά παίζει το 2k!
και εγω τωρα δεν μπορω...μολις το κατεβαζω. Εγω εχω και το cd αλλα το εχω δωσει στον αδελφο και ετσι μας βλεπω για online vs τωρα πλεον!