Αφορμες δεν βλεπω ομως και ανησυχω...:lol:
Ε λογο Μoυντιαλ που ερχετε δεν νομιζω να δωσετε αφορμες,αλλα ποτε δεν ξερεις...μπορει να σας χαλαει η πρασινη εντεκαδα:p<33
Printable View
Μετεφερα τα ποστ στο αλλο thread για το Παγκοσμιο κυπελλο.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...161#post189161
To ποστ απάντηση στον aladdin δεν ήταν 1 αλλά 3-4 οπότε για να ξεχώριζα για ποιο μιλάς ή θα έπρεπε να είχα κληρονομικό χάρισμα (που δεν έχω) ή να ήμουν μέσα στο μυαλό σου (που ευτυχώς δεν είμαι)......το ότι αλλάζεις άποψη για μένα από αυτό και όχι γι'αυτά που λέω (πχ.......ξέρεις:P) μου αρκεί.:)
Quote:
Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην βασκική ιστοσελίδα "Deia.com".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/271233.html
EΕΕΕΕΕΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΕΕΕΕΡΔΕ !
Aλλά ο πρόεδρας για να δείξει ότι αυτός κάνει κουμάντο μιλάει και με τον Τερίμ;;;;......και στο τέλος θα κρατήσει τον Μπάντοβιτς;;;;;:rant:
Καλά μαλακίες των εφημερίδων είναι αυτά, εδώ γράφτηκε ότι ο Βαλβέρδε έχει επαφές με ΑΕΚ. Αν είναι να πιστεύαμε τις εφημερίδες, οι ελληνικές ομάδες θα έπρεπε να είχαν τουλάχιστον champion's league.
To ότι μιλάει με τον Τερίμ μπορεί (αν και δεν με χαλάει) αλλά το ότι μπορεί να κρατήσει τον Μπάντοβιτς (προπονητή δηλαδή που πήρε στα μέσα-τέλη της προηγούμενης περιόδου) είναι μια ιδέεα που έχει δείξει πολλές φορές ότι του αρέσει.
Καλά ας αφήσει τον Μπάντοβιτς και πρώτη αγωνιστική του χρόνου θα αναρωτιέται γιατί είναι μόνο 5.000 στο Καραισκάκη. Μετά θα λέει ο Νικολακόπουλος ότι ο κόσμος δεν στηρίζει τον Ολυμπιακό...
Προπονητή έχει ο Ολυμπιακός ρε, ξυπνάτε επιτέλους...
Spoiler!
:D
[EDIT]
Κάποιος να αναλάβει να ενημερώσει το πρώτο μήνυμα, λείπουν μερικοί τίτλοι (πρωταθλήματα/κύπελλα τελευταίων ετών) και έχουν την παλιά ομάδα. ;)
Σου χρωστάω πολλά rep εσένα.:P:P:P
απο ποιον να ξεκινησουμε να φτυνουμε????κωλοζωααααα
Πολυ απλα αποδειξανε γιατι παιζουν στα play-off. Τι περιμενες να δεις?
τετέλεσται!!!!!
Από τον πάγκο,είχε μια ευκαιρία να φέρει έναν τεχνικό (πριν τα πλει οφ μπας και αλλάξει έστω το κλίμα) και τώρα σκέφτεται να κρατήσει τον μέγιστο...........μετά τα σημερινά σίγουρα το πήρε απόφαση.Αφού είχαμε 2 δοκάρια και εκπληκτική μπάλα γιατί να τον αλλάξουμε.Του χρόνου θα πετάμε.....
τουλαχιστον υστερα απο το σημερινο ελπιζω να εφυγε απο του γερου η ιδεα και μονο να κρατησει τον μπαντοβιτς...εκτος αν εχει βαλθει να πηγαινει στο καραισκακη αυτος και ο μασωνος ο χρυσικοπουλος μονο...
Εγώ πάλι ούτε καν μπήκα στον κόπο να δω το ματς.
Aν φτάνει ο Μέλμπεργκ να κάνει τέτοιο λάθος στο 2ο γκολ τι να λέμε......η χθεσινή εμφάνιση ήταν απλά η συνέχεια στο φετινό χάλι και μην ακούω για δοκάρια γιατί ο πισίνας σέντρα πήγε να κάνει από αυτές τις καλές που κάνει......του Ματ ήταν δοκάρι αλλά πρώτα ήταν άλλη μια φοβερή απόκρουση του Σηφάκη (ναι αυτόν που είχαμε τον διώξαμε και τώρα τον ξαναθέλουμε)........γκρέμισμα και ξανά χτίσιμο θέλει η ομάδα γιατί με μπαλώματα πάλι έτσι θα είναι και του χρόνου.......να περάσει ο επόμενος για να τον αναστήσουμε παρακαλώ.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=agPzGsZGegQ"]YouTube- Giovanni Silva De Oliveira Afieroma[/ame]
Έβλεπα αυτό το βίντεο με τον παιχταρά τον Τζιοβάνι.... δείτε φάση στο 2:55. Έχω ξεχάσει πως είναι να βλέπεις μπάλα από τον Ολυμπιακό.