Υποτίθεται ότι τα προπληρώνεις στο Amazon, αλλά δεν ξέρω αν αποφεύγεις την καθυστέρηση (μπορεί να μείνει στο τελωνείο και 1 μήνα σχεδόν)...
Printable View
Υποτίθεται ότι τα προπληρώνεις στο Amazon, αλλά δεν ξέρω αν αποφεύγεις την καθυστέρηση (μπορεί να μείνει στο τελωνείο και 1 μήνα σχεδόν)...
Εάν έχεις πάρει την Limited Edition και έχεις την απόδειξη, μπορείς να βγάλεις άκρη. Ίσως όχι με την πρώτη αλλά να επιμείνεις, γιατί δεν είναι όλοι οι assistants το ίδιο δεχτικοί στο να το λύσουν αυτό το θέμα. Τι προτείνω;
1. Τραβα δύο captures από την κονσόλα σου, το ένα στο μενού του BF4 τέρμα κάτω που λογικά θα γράφει λογικά free το China rising σαν DLC για σένα, εμένα έτσι εγραφε και το δεύτερο όταν το πατάς ότι σου ζητάει λεφτά. Ανεβάζεις στο twitter σου και τα αποθηκεύεις στον υπολογιστή από εκεί για χρήση.
2. Σκανάρεις ή φωτογραφίζεις την απόδειξη σου και την περνάς στον υπολογιστή.
3. Ανοίγεις chat όπως έχει εξηγήσει ο φίλος gepe στη αρχή της προηγούμενης σελίδας.
4. Να είσαι φιλικός, να αναφέρεις ότι έχεις την LIMITED EDITION έκδοση του BF4 και ενώ σου λέει στο PS4 ότι το DLC είναι δωρεάν δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις και σου ζητάει πάλι να το πληρώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περί ps3 to ps4 upgrade, μην του το πεις εσυ δηλαδη αν δεν σε ρωτήσει αυτός.
5. Να του τονίσεις ότι έχεις απόδειξη αγοράς της LIMITED EDITION έκδοσης και εικόνες που σου το δείχνει στην κονσόλα ήδη FREE αλλά δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις και θα σου ζητήσει να τις ανεβάσεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο.
6. Θα προσπαθήσει να σου πει ότι εκεί που είναι το DLC θα έχει δύο επιλογές, η μία με πληρωμή η άλλη όχι, εσύ θα του τονίσεις ότι δεν σου δίνει τέτοια επιλογή και στο τέλος αν έχει διάθεση θα σου δώσει έναν νέο κωδικό να τον κάνεις redeem. Θα τον δεχτεί αλλά δεν θα σου δώσει ίσως άμεσα την δυνατότητα να το κατεβάσεις. Μετά από κάποια ώρα εμένα το εμφάνισε και πλέον δείχνει επιλογή για δύο game packs αντί για τα 14,99€ και τα δύο δωρεάν. Το πρώτο εμένα δεν έκανε τίποτα. Το δεύτερο νομίζω ήταν που ξεκίνησε το download.
Το κλειδί για μένα την 4η φορα ήταν να αναφερω συνεχώς τα περί απόδειξης, έκδοσης LIMITED EDITION και φυσικά οτι ΉΔΗ το έχει FREE στην κονσόλα μου. Απόφυγα τα περί upgraded version αν και μπορούν να το ελέγξουν, αλλά δεν του άφησα να επικεντρώσει την συζήτηση εκεί, γιατί αρχίζουν τις βλακείες ότι δεν είναι αναβάθμιση κλπ. Αν πάει εκεί η κουβέντα δεν ειναι καλό σημάδι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Να τους λες εσύ ότι το έχει ήδη Free και απλά δεν σου επιστρέφει να το κατεβάσεις κλπ. Μην απογοητευτείς αν δεν πιάσει με τον πρώτο assistant να επιμείνεις, ίσως αν δουν ότι απασχολούνται συνεχώς να ειναι και ενα μέσο υποχώρησης, αλλά σίγουρα έχει να κάνει και με τον άνθρωπο που θα μιλήσεις.
Δοκιμάζεις κα μας λες.
Απ' ότι φαίνεται εξαντλήθηκε πάλι. :(
Για την ιστορία πάντως, πράγματι στο amazon έχει δύο επιλογές όπου προπληρώνεις το τελωνείο. Αν επιλέξεις Priority (κατά πάσα πιθανότητα είναι υποχρεωτικό, δεν θυμάμαι), δεν καθυστερεί καθόλου στο τελωνείο, σε 3-4 μέρες είναι εδώ. Απλά υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν τηλέφωνο από την εταιρεία courier και να ζητήσουν εξουσιοδότηση (μέσω mail) να το εκτελωνίσουν (με έξοδα του amazon - δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν κάτι), για το τυπικό γίνεται αυτό και όχι πάντα.
Άκουσα ότι στα MediaMarkt πούλησαν μέχρι και τα εκθεσιακά κομμάτια... και θα φέρουν νέα κομμάτια γύρω στον Φλεβάρη.
Και εγώ έχω πρόβλημα με το China Rising όπως ανέφερα πιο πάνω, αλλά αφού ούτως ή άλλως θα γίνω Premium γιατί να τραβιέμαι αφού έτσι θα έχω όλα τα DLC
Sent from my XT910 using Tapatalk
Άρχισαν να εξαντλούνται ΚΑΙ τα PS4 retail games στα μαγαζιά... ένας γνωστός μου αναγκάστηκε και πήρε το CoD:Ghosts σε PS3 retail μορφή και μια 20άρα κάρτα, για να κάνει upgrade σε PS4 digital.
Για αυτή την έλλειψη δεν νομίζω ότι υπάρχει δικαιολογία, μιας και τα πλαστικά δισκάκια παράγονται πολύ πιο εύκολα από μια κονσόλα...
σταρχιδοσύνη υπάρχει, όπως άλλωστε την προβλέψαμε προ εβδομάδων, από τα μαγαζιά προς τους καταναλωτές.
simple greek things.
αλλά όμως! TVs, iPhone, iPad, MacBook Pro και μια αρμάδα Android συσκευών υπάρχουν σε αφθονία. Καθόλου περίεργο, αν σκεφτείς τις καταναλωτικές προτιμήσεις των Ελλήνων.
Κρίμα μεν, αναμενόμενο δε.
Σιχτήρι. Πιο καλά ήταν προ-αλυσίδων εποχή, που μπορεί οι τιμές να ήταν "custom" (κάθε μαγαζάτορας "βάραγε" ότι ήθελε)........αλλά επειδή ακριβώς ο μαγαζάτορας το είχε και ως χόμπυ, ήξερε ΠΑΡΑ πολύ καλά το άθλημα ή έστω "αρκετά καλά". Με συνέπεια, να φέρνει μηχανήματα και παιχνίδια, πρώτα για την πάρτη του και μετά για τον κόσμο.
Μετά το 1996 όμως και τις αλυσίδες, τα πάντα προσφέρονται με έναν άπειρο σταρχιδισμό, σε ένα απρόσωπο περιβάλλον, από ανθρώπους κακοπληρωμένους και επί το πλείστο άσχετους (λογικό ως ένα μικρό βαθμό) και με εξυπηρέτηση/υποστήριξη κατόπιν απομάκρυνσης από το ταμείο, ισάξια με ένα μόνο @, ούτε καν δύο.
παιδια εχει φτασει μια παραγγελια στο ονομα μου απο την κωτσοβολος και εγω δεν την χρειαζομαι γιατι εχω βρει κονσολα..αν ενδιαφερεται κανενας να του πω τον αριθμο να παει να την πληρωσει απο την speedex και να την παρει..ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..
Πήγα σήμερα στο πλαίσιο Καλλιθέας, έτσι για να δω τι παίζει.
- Ε, γειά σας για το PS4;
- :a050:OAXAXAXAXAXA :a050: τι λε ρε παληκάρι; σοβαρά; ΕΕΕΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΡΕ ΜΟΡΤΗ.( Μου δίνει και το μικρόφωνο ανακοινώσεων να γίνω πιο πολύ ρόμπα).
-Φ,φ, ένα δύο, ένα δύο, "Καλησπέρα, ψάχνω το PS4."....(Γέλια και φάσκελα πανταχόθεν).
- Ακου φιλαράκι, 40€ προκαταβολικά και Γενάρη.
'Εφυγα απογοητευμένος.
:(
προιον μυθοπλασίας, εκτός από τα 40€ προκαταβολή και τον Γενάρη.
Προς στιγμήν ψαρωσα... Λέω κι εγώ...
Τελικα παιδια επομενη παραλαβη ps4 στην Ελλαδα θα ειναι μετα της 15 Γεναρη?? ξερει κανεις πιο σιγουρα??
Δεν ξέρω αν σε καλύπτει αυτό ως απάντηση αφού είναι επίσημο αλλά για Ισπανία.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post488798
ελπιζω να παραλαβουν αρκετα κοματια ολα τα καταστηματα για να μην μεινουμε παλι χωρις κονσολα...
WTF? είχα κάνει προπαραγγελια απο τον Σεπτέμβριο στο Public δεν ήμουν σε καμία λίστα και τώρα που ξαναπήγα μου λενε απο Φλεβάρη,ειλικρινά η SONY μας έχει για αφρικάνικη χώρα δεν υπάρχει άλλη εξηγηση
δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα εγω απο 2/11 πηρα ps4 το μεσαιο πακετο, μηπως εκανε καμια βλακεια το παλικαρι στα public?
Μόλις παρήγγειλα Πλάισιο. 15/1 θα φέρουν.
απο ελεκτρονικη σημερα ρωτησα και μου ειπαν απο τελη γεναρη και πρωτα οι προπαραγγελειες τωρα αυτο μπωρει να ειναι και για εμπορικους λογους αλλα απο δευτερα θα κανω την προπαραγγελεια καλου κακου και βλεπουμε
Παιδιά μη φοβάστε να κάνετε προπαραγγελία, το πιο πιθανό είναι να στείλουν πάλι λίγα κομμάτια και να εξαφανιστούν στις προπαραγγελίες
και τελικώς να μη φτάσει ούτε ένα πάλι στα ράφια.
Υπολογίστε ότι υπάρχουν και αρκετοί Ελληνες xbox hardcore gamers
που δεν θα κάτσουν να περιμένουν μια ζωή τη Microsoft και θα τσιμπήσουν (όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη) κονσολίτσα PS4.
γενικα το public τα εκανε σκατα με τις παραγγελιες και εγω απο εκει περιμενω ..αλλα οταν θα ερθουν παλι κονσολες αν βρω διαθεσιμη αλλου θα την παρω
γιατι πιστευω οτι παλι θα μας αφησουν με το πουλι στο χερι απο το συγκεκριμενο καταστημα...
το κακο ειναι οτι εμεινα και χωρις ps3 γιατι το εκανα δωρο στον ανιψιο μου..υπολογιζα οτι θα εχω βρει ps4 μεσα στις γιορτες :a050::a050::confuzed: