Ο "ρουφιανος-βοηθος" του παιχνιδιου. Δινει εντολες, στελνει πυρομαχικα κτλ. Απλα βλεπει μονο το χαρτη.
Printable View
Κάτι κουτιά που πέφτουν από τον ουρανό αυτός τα στέλνει;
Αυτός. Κουτιά, οχήματα, evacuation orders όταν πέφτει cruise από τον άλλο χαφιέ της άλλης ομάδας, promote, demote, High value Target, Squad orders, τράβα εδώ τράβα εκεί, και όλα αυτά με το φραπεδάκι στο χέρι ενώ τα φανταράκια λιώνουν στο στίβο :(
Χωρίς πλάκα είναι χρήσιμος και μπορέι να μπατάρει ένα game εύκολα. Λίγο βαρετό θα έλεγα, αλλά αξίζει να δοκιμάσεις.
44 ατομα Rush? Κανουμε εγκαινια....
Σερβερ πρωτης ποιοτητας!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...12339617_n.jpg
Mε μια γραμμή ping τι ακριβώς θα κάνεις? τον κινούμενο στόχο? :P
Μαλλον ειναι ενοικιαζομενος σερβερ,οποτε ισως να μπορει καποιος να βαλει παραπανω ατομα στο rush
Παιδια καλησπερα!!
Ποσα προβλημα μπορει να εχει αυτο το παιχνιδι; Μια με το crasharisma που κανει οταν φτανεις στο check point και αλλα τοσα προβλημα, συν οτι τωρα φτανω σε μια αποστολη, φτανω στο check point και οι δυο που εχω μαζι μου καθονται ακινητοι και δε κανουν τιποτα και οι εχθροι εχουν κανει ολοι πουλακια και δεν υπαρχει κανεις....
Τι να κανω; Καμια ιδεα;
Restart mission...
ερωτηση οχι και τοσο σημαντικη αλλα το εχω απορια..οσες φορες (χθες και προχθες ) επαιξα bf το led απο το DS4 εφεγγε κοκκινο..Σημερα ηταν μπλε...Τι εγινε απο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. εγινε ΝΔ..;
Eίχες μπει ως δεύτερο controller γι'αυτό σου έβγαλε το κόκκινο, κανονικά στο πρώτο controller εμφανίζει μπλε.
Μέχρι τέσσερα controller υποστηρίζει το PS4, η σειρά είναι: μπλε, κόκκινο, πράσινο, ροζ.
Kαι μισό χειριστήριο να έχεις, αν μπαίνεις με δεύτερο account μετράει ως δεύτερο.
Ρε μα μην μπορεί να μου κάτσει το δεύτερο kill assist με το τίποτα να πάρω το F2000 :D......μάλλον θα ψάξω 3000 ticket servers ;).
https://www.youtube.com/watch?v=k71SrydijaI
Βεβαια μετά που ξανά βλέπεις το video βλέπεις τα λάθη σου..... μάπα τελείως κατα μετωπο στον εχθρό και τα τρως μούτρα σου :P.
Καλά όχι πως με ενδιάφεραν ποτε τα K/D :).
Παιδιά καλησπέρα :P
Παρέλαβα σήμερα το bf4
Πρώτη μου φορά παίζω battlefield
Μέχρι τώρα έπαιζα cod...
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει
Βασικά πώς παίζω τι πρέπει να κάνω
Πώς φτιάχνω τα όπλα μου και πώς βάζω πράγματα πανψ
Βασικά έπαιζα σήμερα κανένα 3ωρο αλλά έχω πελαγώσει
Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
Απο cod σε bf...καλη τυχη! :a050:
Τα παντα τα φτιαχνεις αφου ξεκινησει το παιχνιδι και βρεθεις στο χαρτη.
Εκει θα δεις πανω πανω 4 Class. Το καθε Class εχει τα δικα του +/-.
Yπαρχουν αμετρητοι συνδιασμοι σε καθε Class, οποτε πρεπει να πειραματιστεις μονος σου.
Οταν θα πατησεις το τετραγωνο, εχεις τη δυνατοτητα να φτιαξεις το καθε Class οπως εσυ γουσταρεις. Το παιχνιδι συνεχιζει και παιζει στο background αλλα μη σε νοιαζει.
Λεπτομερειες για το πως κανεις spawn, πως μπαινεις βγαινεις σε οχηματα, και οοοοοοοοοοολα αυτα θα τα δεις μονος σου.
Τα κυρια mode ειναι Conquest και Rush. Το πρωτο ειναι εως 64 παιχτες και υπαρχουν 5 σημεια στο χαρτη που πρεπει να παρεις. Φαντασου ενα domination στο cod αλλα με 5 σημεια.
Το Rush ειναι εως 32 παιχτες και πρεπει να βαλεις βομβα σε δυο σημεια ωστε να προχωρησεις στην επομενη περιοχη του χαρτη, οπου θα υπαρχουν ακομα 2 σημεια που πρεπει να βαλεις βομβα και παει λεγοντας. Αναλογα τη πιστα, υπαρχουν και αναλογες βομβες. Μπορει να ειναι 8 σημεια, μπορει 10 κτλ. Οποιος παρει ολα τα σημεια κερδιζει. Τη μια φορα εισαι attacker και οταν τελειωσει θα εισαι defender.
Υπαρχουν και τα κλασσικα mode που εχεις παιξει στο cod. Οποτε σε αυτα δεν χρειαζεται εξηγηση.
Μια ιδεα την πηρες. Καλη τυχη! :a098: