Τι σου ελεγα...:a050:
Αντε να παιξει καμια εθνικη να ξεχαστουμε.
Printable View
Τι σου ελεγα...:a050:
Αντε να παιξει καμια εθνικη να ξεχαστουμε.
Να ξεχάσετε τα χάλια σας θες να πεις (αλήθεια μαθηματικά έχετε σωθεί;;;; ) γιατί εμείς δεν θέλουμε να ξεχάσουμε άλλο ένα πρωταθληματάκι......η διαφορετικότητα που λέγαμε.;)
Δεν ξερω,εχετε σκοπο να μας ριξετε?
Λεμε τα ιδια ομως.Το ποστ 1812 δεν το διαβασες.Τις απαντησεις θα τις βρεις εκει.Ως τοτε ζητω ο Μαρινακης,ζητω ο Τσοχατζο,τον Μαιο θα ειναι ωραια!
To post 1801 εσύ το είδες;;;;
Ναι,το ειδα.
Ε να μην σε κουραζω τοτε.
PDS αυτό το παιχνίδι το είδα. Το φαουλ έγινε στο 95+. Τα 5 λεπτά καθυστερήσεων ήταν φυσιολογικά. Το + 30 δεύτερα που άφησε πάλι φυσιολογικά ήταν αφού πέφτανε σαν τις μύγες στις καθυστερήσεις. Το πότε εκτελέστηκε το φάουλ δεν έχει σημασία. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν όπως και να έχει. Απλά μπήκε το γκολ εκεί.
Μη μπαίνεις σε λεπτομέρειες γιατί είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" είπαμε είναι διαφορετικοί δεν μπορείς να τους καταλαβαίνεις ούτε εσύ.
Ο de vicenti δε κρατιέται απο φέτος, καλα σας χόρεψε...
Αυτοι δεν θα αλλαξουν,γιατι ειναι και οι περισσοτερο συνειδητοποιημένοι και σιγουροι για την πραγματικοτητα που βλεπουν τα ματακια τους τοσα χρονια.Για τους αλλους που βλεπουν με τα ματια αλλων, ισως υπαρχει ελπιδα καποια στιγμη(λεμε τωρα),οταν φτασουν οι γκαλακτικος να παιζουν με 100 ατομα στην εξεδρα.Κοντα ειμαστε.
Δεν αλλάζει κάτι δίκιο έχεις. Σε κάθε παιχνίδι θα περιμένεις με το δίκαννο ακόμα και αν δεν γίνεται τίποτα.... :boxing:
Quote:
Kριμα που δεν ειχαμε και εμεις αντi fair-play και 25 λεπτα καθυστερηση
:blink:Quote:
Aκομα και τπτ να μην εγινε στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Νομιζεις οτι αλλαζει κατι?
Δεν ειπα οτι δεν εγινε τιποτα.
Ειπα οτι δεν εχει σημασια.Και τελικα δεν με ενδιαφερει.Δεν περιμενω την καθε αγωνιστικη ξεχωριστα για να δω τι συμβαινει.Ξερω τι συμβαινει οπως και ολος ο κοσμος.
Αν με ρωτας αν εγινε θα σου πω ναι εγινε.Οπως και σχεδον σε καθε παιχνιδι του γαυρου.
Αν κοιταξεις πισω τα σχολια δεν εγραψα κατι εγω πρωτος με αφορμη το παιχνιδι του γαυρου.Δεν ασχοληθηκα.Αλλα οταν σου την λενε και απο πανω,δεν γινεται να μην απαντησεις.
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω το νοημα των 2 quote μου στο ποστ σου.Iσως δεν εγινα κατανοητος,αν και δεν νομιζω.
Ότι κλέψουμε δεν κλέψουμε έχουμε πλέον κατακλέψει τον κόσμο όλο οπότε τι να λέμε.. Αυτό καταλαβαίνω ότι πιστεύεις.. Οπότε δεν υπάρχει γυρισμός στην κατρακύλα,κλπ κλπ
Φυσικά διαφωνώ αλλά τα έχουμε ξαναπεί και δεν έχω κουράγια για ακόμα έναν γύρο :) Γιατί δεν γυρνάτε με τον nikon στα avatars με τα αλάνια-γερόντια απ'το muppet show?
Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε :D
Σωστο το πρωτο.Αυτο πιστευω.(κατα βαθος και εσυ:p)
Εσυ θελεις να μιλας για μπαλα oμως.Δεκτο,αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος οτι μπορει να γινει κατι τετοιο,ετσι οπως καταντησε η S.L.
Moνο για καμια εθνικη εχει νοημα κατ'εμε.
Οσο για τον Παππου-Νικολα,πρεπει να εχουμε κανει 1000δες ποστς σε αυτο το φορουμ στα οποια γραφουμε τα ιδια πραγματα .:a050:
Αν δεν ηταν οφτοπικ thread σε φορουμ ασχετο με τα αθλητικα θεματα,θα επρεπε να ειχαμε φυγει για μπανακι απο το 2008,μπορει και 2007.:a050:
ΥΓ.Εδω ερχεται ο τζιμπριλαρος και δεν ασχολειται κανεις.
με αλαφούζο στο τιμόνι δε νομίζω όχι σισε να πάρουν... ουτε.... τεσπα σοβαρός ανθρωπος ο σισε και πολυ καλός παίχτης για να μπλέξει με τέτοια διοίκηση.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
σοβαρο ανθρωπο δεν τον λες,καλο παικτη τον λες για μικρομεσαια πρωταθληματα οπως το ελληνικο.
@για τα παραπανω σχολια καποιων που δεν ειχαν δει καν το ματς λεβαδειακος-ολυμπιακος και ασχολιουντε με δευτερολεπτα,απλα get a life
υ.γ.το διαβασαμε κ αυτο,απαγορευεται οι ολυμπιακοι να κανουν καζουρα,καποιοι ζουνε στην εποχη της χουντας ακομα,ας τους ξυπνησει καποιος..