Είναι και βελτιωμένο κιόλας, παίζει και στο homescreen!
Printable View
Είμαι και εγώ στο beta αλλά συνήθως δεν τις βάζω αν δεν είναι σε GM έκδοση. Αντιμετωπίζεται τίποτα θέματα γενικότερα;
Το πήρα το ρολογάκι τελικά. Το ποθούσα πάρα πολύ από τότε που είχε βγει και είπα να το πάρω αυτή τη φορά.
Spoiler!
Ξέρει κανεις τι παίζει με την εγγύηση προϊόντων της Apple που αγοράζει κανεις από Αγγλία; Υσχυει η εγγύηση των 2 χρόνων που έχουμε εδω;
Βγηκε η ΒΕΤΑ 3 του 11.1 και επεσε και το τελευταιο παραπονο που ειχα απο το ios 11 το οποιο ηταν το lag/framerate drop στην χρηση του 3D touch.
Πλεον ολα λειτουργουν αψογα με το πιο smooth framerate που ειχα στο τηλεφωνο μου, ναι ακομα και συμπεριλαμβανομενου του ios 10. Και μπορω να αναφερω συγκεκριμενα σημεια που συμβαινει αυτο.
Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια, δεν ξερω ποσο τυχερος ειμαι γιατι βλεπω να γραφονται αρκετα παραπονα για το ios 11 (οκ ειμαι στο 11.1 αλλα και στο 11.1 αναφερονται παραπονα) και ειλικρινα μου κανουν αρκετη εντυπωση. Κατι iphone 7 που σερνονται κατι μπαταριες που αδειαζουν σε 6 ωρες κλπ κλπ.
Για εμενα ειναι το καλυτερο OS που εβγαλε η apple μετα απο αρκετο καιρο. Φτου φτου...!
Τι να πω, πειτε κι εσεις εδω την εμπειρια σας, εχει ενδιαφερον...
Ρε γαμωτο και εγω με 11.1 beta 3 παίζω αλλά ακόμα το θέμα της μπαταρίας δεν έχει λυθεί στο τηλέφωνο μου, ενώ στο ταμπλετ είναι μια χαρα.
Μπαταρια να πω οτι κι εγω οκ εχω παρατηρησει μια μικρη αυξηση της καταναλωσης αλλα οχι και κατι το συνταρακτικο. Δηλαδη ειναι σε τετοιο βαθμο που πραγματικα δεν με επηρεαζει ιδιαιτερως, ξερω γω της ταξης του 5% κατι τετοιο.
Με την 11.1 beta 5 η μπαταρία του τηλεφώνου έχει απίστευτη διαχείρηση στην κατανάλωση. Κρατάει πολύ περισσότερο από πριν!
Ειμαστε έτοιμοι για pre order του X? Χαχα
Εγω παιδια θα την κανω την αμαρτια μου.:)
Όχι ρε συ. 1199€ είναι υπερβολικά χρήματα.
Παίζει να πάω ταξίδι Αμερική την άνοιξη. Με την διαφορα ισοτιμίας και φόρων παίζει να το πάρω τότε. Εδω και με αυτή την τιμή με τίποτε.
BTW το 6s που έχω κρατάει ακόμα πολύ καλά. Σφαίρα είναι. Ότι τυχαίο μιας και ήταν το πρώτο μοντέλο με 2GB RAM
Για αυτό είπα «λένε» Χαχαχαχα 🤣
Νομιζα θα ερχόταν μετα την καινουρια χρονια ..παλι καλα!
Thanks @panos74gr και @wolfrathmA για τις απαντήσεις.
https://www.youtube.com/watch?v=l0DoQYGZt8M&t=0s
Δείχνει πάντως εντυπωσιακό, αλλά απλησίαστο.
Κάτι άλλο.
Αποθηκεύω αρχεία στο iCloud και μετά δεν μπορώ να τα από το web. Τι κάνω λάθος;