-
Eτσι ακριβως νιωθω Πανο. Οτι οι οποιες "αποδειξεις" ή μαρτυριες εκει εξω υπαρχουν, δεν ειναι αρκετες για να με πεισουν εμενα προσωπικα. Καποιος αλλος που προφανως εχει διαφορετικη οπως λες οπτικη απο την δικη μου, ειναι πιο δεκτικος στο να πιστεψει κατι απο ολα αυτα. Που οκ ολοι μας πιστευουμε σε ενα ποσοστο οπως ειπε και ο Λευτερης, απλα διαφερει για τον καθενα μας το ποσοστο αυτο.
-
''Team Δημήτρης'' και εγώ. Δεν πείθομαι εύκολα ότι έχουμε legit ενδείξεις. Αν και είμαι 101% σίγουρος ότι υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί.
-
Τι λέτε τώρα οι "άπιστοι" .
Προσπαθώ να το δω όλο, είναι νομίζω 4 ώρες αλλά κυκλοφορεί σιγά σιγά με αγγλικούς υπότιτλους.
https://www.independent.co.uk/news/w...-b2410477.html
Στάλθηκε από το Redmi 10S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είδα στις ειδήσεις (TV), συγκράτησα την λεπτομέρεια: το 30% δεν ανήκει σε ανθρώπινο DNA. Τα απολιθώματα είναι άνω των 1000 ετών.
-
https://www.youtube.com/live/-4xO8MW...hImnoq_RwCaxX_
Αυτό είναι, κάπου μετά την μια ώρα βάζει μετάφραση στο πλάι.
Στάλθηκε από το Redmi 10S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειμαι διακοπες οποτε 4 ωρες βιντεο δεν μπορω να δω. Ομολογω ομως οτι στο αρθρο της independent σταματησα να διαβαζω σε αυτο εδω το σημειο:
Mr Maussan has previously been associated with claims of βalienβ discoveries that have later been debunked, including five mummies found in Peru in 2017 that were later shown to be human children.
-
Ωραία δες αυτό που είναι το ζουμι, 49 λεπτά με αγγλικούς υπότιτλους. Δείχνει ένας βιολόγος μαγνητικές τομογραφίες, μετά μιλά άλλος ένας για την ανάλυση του DNA και λένε ότι όλα τα στοιχεία τα έχουν διαθέσιμα δημόσια.
https://www.youtube.com/watch?v=UsBhOpiJw6Q
-
https://youtube.com/shorts/Ggyyb5I-X...l7lp5lexPqJqVF
Αληθεια ρε συ Πανο πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια στο εκατομυρριο πιθανοτητα να ειναι αληθεια αυτο το πραγμα?
Εμενα αληθεια μου φαινεται αστειο.
-
Aυτα που γινονται στην Γαζα τις τελευταιες μερες ειναι ντροπη για την ανθρωποτητα....
-
-
Πραγματικα δεν μπορω να δεχθω οτι ολοκληρο Δημοκρατικο κομμα στην Αμερικη των 330 εκατομυρριων ανθρωπων δεν μπορει να παρουσιασει κατι καλυτερο απο τον Biden για να τους εκπροσωπησει στην διεκδικηση της Προεδριας...
Ο ανθρωπος ειναι ο ορισμος του χουφταλου εντελως... αφηστε τον να αποσυρθει σε ενα ησυχο μερος να ευχαριστηθει ποιοτικα τα τελευταια χρονια της ζωης του. Ειναι δυνατον αυτος ο ανθρωπος να ειναι οτι καλυτερο μπορουν να βαλουν σημαιοφορο?! Επιτηδες τον κανουν για να χασουν τις εκλογες? Ξερω γω σχεδον ετσι μου φανηκε οσο τρελο και αν ακουγεται. Χωρις καν να ειμαι αμερικανος ενιωθα ντροπη ενω το εβλεπα, ενιωθα ασχημα για τον ιδιο τον Biden... τι να πω.
-
Αυτό ακριβώς ρε συ Δημήτρη.
Και πριν από το debate, με αφορμή τα γεγονότα στη Σεβαστούπολη, έλεγα ότι πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δε μπορώ να διακρίνω τι είναι προτιμότερο.
Ο σκουπίδης που είναι κολλητός με τον πούτιν, ή ο μαρμελαδόμυαλος που πάει να προκαλέσει 3ο παγκόσμιο.
'Ηρθε και το debate και έδεσε το γλυκό. Σε σημεία αισθανόμουν ότι τον βασανίζουν.
Πιστεύω άνετα η χειρότερη προεδρική κούρσα όλων των εποχών.
Ακούγεται πολύ έντονα ότι θορυβήθηκαν οι δημοκρατικοί (τι μου λετε??) και σκέφτονται για αντικατάσταση, κάτι που κατα τη γνώμη μου είναι σαν να παραδίνονται.
-
Πως να μην θορυβηθεις? Ουτε στρουθοκαμηλος δεν μπορει να κανει οτι δεν το βλεπει...
Το θεμα ειναι οτι τωρα ειναι αργα... τι σκατα να προλαβουν να βγαλουν και ποιον να βγαλουν? Ιεραρχικα η λογικη λεει Καμαλα Χαρις, αλλα απο δημοτικοτητα αυτη ειναι στον πατο οποτε δεν προκειται να την βγαλουν. Και αν δεν την βγαλουν θα βγει ολος ο τοπος να τους κραξει οτι δεν τηρουν ιεραρχιες και θα πεσει και κανα φεμινιστικο μπουρλοτο.
Τα εχουν κανει σαλατα, πλεον ειναι αργα και η ζημια εχει γινει και θεωρω ειναι μη αναστρεψιμη. Ο Τραμπ δυσκολα θα χασει την προεδρια μετα απο αυτο.
Εν τω μεταξυ ο Μπαιντεν λεει "Τα πηγα καλα"...
-
Υποτίθεται θα είχε αντικατασταθεί και θα ήταν όλα έτοιμα για τις επόμενες εκλογές !
Ειλικρινα γελάω .
Ειναι σαν κανένας να μη νοιάζεται για τίποτα όπως και τότε που είχε βγει ο Trump .
Το έχουν τόσο σίγουρο ότι θα κερδίσουν ;
Ο άνθρωπος με το ζόρι στέκεται και μιλάει δηλαδή !
-
Γενικα ειναι κριμα ολοκληρη ΗΠΑ, ενα απο τα πιο (θεωρητικα παντα) ανεπτυγμενα κρατη στον κοσμο και η μεγαλυτερη οικονομια του πλανητη να καταληξει να εχει σαν εκπροσωπους αυτους τους 2.
Ειλικρινα δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο το πραγμα, 20 χρονια πριν να με ρωταγαν θα ελεγα οτι ειναι αδυνατον να συμβει.
-
Νομίζω μου θυμίζει ακριβώς ότι είχε γίνει και τότε που ήμουν στην Αμερική πίσω μετά από χρόνια .
Ηταν η Κλίντον και ο Τραμπ σε διαμάχη .
Εμενα μου έκανε περισσότερο θέλω να είμαι πρόεδρος γιατί θέλω παρά για να πάει μπροστά το κράτος διότι έχω ιδέες κτλ.
Τωρα μαθαίνω από τα 330 εκατομμύρια κόσμο τα 60 είδαν περίπου το ότι έγινε πρόσφατα με τους δυο υποψήφιους .
Ακούγεται πάντως ότι αν θα χάσει της εκλογές ο Β θα είναι γιατί δεν πείτε μέρος να σταματήσει ο πόλεμος και άφησε να σκοτωθούν τόσα παιδάκια κτλ .
Αυτο λένε οι περισσότεροι στο Αμερικα.
Τωρα αν με ρωτήσεις για την Πολιτεία που μένω .. είναι σε διακοπές και στα Pride αυτή την στιγμή και δεν έχουν χρόνο για τέτοια .
Γενικά δεν τους νοιάζει και πολύ γιατί είναι cool
( γενικά η πολιτεία αυτή παιδιά μου είναι άλλο φρούτο που λέμε )
-
Κάτι ακούγεται για Μισέλ Ομπάμα, τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις τα πάει καλά.
-
1 Attachment(s)
Συντριβή για τους συντηρητικούς στην Βρετανία. 11 υπουργοί εχασαν την έδρα τους, το ίδιο έπαθε και η Liz Truss.
Attachment 13301
-
Θα έχει πλάκα η συνεργασία με Τραμπ τώρα!
-
Μεγαλύτερα τρολάκια απο τους γάλλους, δεν εχει μετά το σημερινό.