Xαχα!Μ'αρέσει που ξεκίνησα να φτιάξω καρμπονάρα, χωρίς να έχω κοιτάξει αν έχω κρέμα γάλακτος ή bacon!Πάλι καλά που έχω τουλάχιστον μακαρόνια! Lol!
Printable View
Xαχα!Μ'αρέσει που ξεκίνησα να φτιάξω καρμπονάρα, χωρίς να έχω κοιτάξει αν έχω κρέμα γάλακτος ή bacon!Πάλι καλά που έχω τουλάχιστον μακαρόνια! Lol!
Βλέπω ότι στο εξωτερικό έχει πέραση το twitter. Τι ακριβώς κάνεις σε αυτό? Αξίζει να έχεις λογαριασμό στο twitter?
Σκοπος του site αυτου ειναι να λες στο κοσμο τι ωρα εφαγες πρωινο, τι ωρα το εβγαλες,
τι θα κανεις το βραδυ και με ποιους, να λες τα ψυχολογικα σου και οσοι σε εχουν κανει
add να λενε LOL, OMG, υπομονη, φιλακια, να παμε καφεδακι.. Eιναι σαν το facebook αλλα
μονο με status bars..
"τι ωρα το εβγαλες" ποιο ρε φιλαρακι?
χαχα αψογο το review του twiter απο τον θεσσαλονικιο! + rep.
και το facebook βλακεια ειναι.κανε φιλους συνεχεια να βλεπεις τον συνολικο τριψηφιο και να χαιρεσαι..και φιλους στην πραγματικη ζωη,εξω στην κοινωνια μηδεν..ανεβασε τραγουδια να κανουν ολοι "like" και να χαιρεσαι...κατι τρεχει στα γυφτικα λεω εγω αμα βλεπω οτι κανουν like σε τραγουδια που ανεβαζω π.χ.
το μονο που ειναι καλο το facebook ειναι για να στελνεις κανα μνμ και να μιλας με καναν ανθρωπο που εχεις καιρο να μιλησεις...μια φορα τη βδομαδα το ανοιγω και αν..
EDIT : δεν με αφηνει για το rep θεσσαλονικιε,δεσμευομαι για οταν με αφησει...
Έλεος μ'αυτούς που θέλουν σε 1 μέρα να φτάσουν τα 50 post για να βάλουν αγγελία.
Ωραίο το νέο banner του φόρουμ. Όταν έρθει η μέρα ας βάλουμε και πυροτεχνήματα.:P:P:P
σκεφτομαι τι πρεπει να κανω για να μου δωθει δικαιωμα για να φτιαξω thread...
^^ Υπομονη...ολα τα μελη με τους ιδιους κανονες λειτουργουν.
Δεν ειναι σπαστικο να νομιζεις οτι γραφεις σε ελληνικα αλλα τελικα να γραφεις σε
greeklish?
Άμα μάθεις να γράφεις χώρις να κοιτάς το πληκτρολόγιο, δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.
Τελικά υπάρχει πολύ βλαμένος κόσμος...
The Top 10 worst gaming parents
Ασε φιλαρακι, σε κατι τετοιους γονεις, α ν ε τ α κανω πραξη πανω τους αρρωστημενες
σκεψεις περι βασανηστηριων
Βασικά τέτοιοι "άνθρωποι" δεν πρέπει καν να γίνονται γονείς και ο χαρακτηρισμός 'βλαμμένος' πολύ επιεικής είναι.... δεν ξέρω καν αν υπάρχει κατάλληλος χαρακτηρισμός γι'αυτούς...τι να πει κανείς...
Για μισο... Για μισο... Εδω τον παραπληροφορειτε τον ανθρωπο και δεν θα εχει την σωστη ιδεα περι Twitter. Καθολου ετσι δεν ειναι τα πραγματα.
Ξεκινωντας απο το Twitter, σου λεω εν ταχει τι ακριβως ειναι. Ειναι μια σελιδα, ας πουμε κοινωνικης δικτυωσης, η οποια στηριζεται, κυριως, στα μηνυματα. Καθε ενας που συμμετεχει μπορει να κανει follow καποιον αλλο και με τη σειρα του κι αυτος να εχει followers. Πχ, μπορει να εχει καποιος 30 followers και να κανει follow 350. Ομως, δεν ειναι αυτο το καλο με το Twitter. Πραγματι, δε θα ηταν και πολυ καινοτομο να λες "Το βραδυ θα παω Cinema" και να το λαμβανουν και οι 30 που σε ακολουθουν. Το καλο ειναι πως μεγαλες ιστοσελιδες ειναι συνδεδεμενες με το Twitter και μπορεις να κανεις follow. Θα σου πω για παραδειγμα το CNN, το BBC και αλλες πολλες ειδησεογραφικες σελιδες. Αν θες να παμε προς Ελλαδα, ειναι και ο ΣΚΑΪ στο Twitter. Καθε φορα, λοιπον, που συμβαινει κατι και ο ΣΚΑΪ, πχ, το βγαζει στο Twitter, εσυ, μπαινοντας, το μαθαινεις χωρις να χρειαστει να συνδεθεις με τη σελιδα του ΣΚΑΪ ή με αλλες ειδησεογραφικες σελιδες. Για να στο κανω πιο απτο το παραδειγμα και πιο προς τα δικα μας λημερια να παω, ακου και αυτο. Εμενα μου ηρθε πριν απο λιγο μηνυμα στο Twitter απο το Play.com (ναι, ειναι και αυτο μεσα το οποιο εγω "ακολουθω") που με ενημερωνε για την κυκλοφορια του Avatar: Extended Edition σε Blu Ray.
Αντιλαμβανεσαι πως με τον ιδιο τροπο κινεισαι σε ολους τους τομεις που μπορει να σε ενδιαφερουν και να μαθαινεις νεα. Πολιτικη, gaming, κινηματογραφος, βιβλιο, formula 1, κλπ κλπ. Aν θες, βεβαια, να ευτελισεις το μεσο, ε, ναι, μπορεις να γραφεις πως πριν λιγο κατουρησες και να το μαθαινουν ολοι οσοι σε ακολουθουν. Ομως καθε πραγμα αποδιδει συμφωνα με τον τροπο που χρησιμοποιειται.
Για το FaceBook τωρα. Oχι, δεν ειναι για να λες τον πονο σου με ατομα που συναντας μεσα, once in a while. Ειχα την ιδια αποψη πριν το ανοιξω. Να σου πω εδω πως και στο FaceBook και στο Twitter ειμαι πολυ νεος χρηστης. Αν ξερεις να το χρησιμοποιησεις και αυτο, εχεις μονο πλεονεκτηματα. Και τι εννοω? Αν, πχ, δε κανεις "φιλους" ετσι για πλακα και δεν ασχολεισαι μονο με το πως θα ανεβει ο αριθμος. Εαν κανεις "φιλους" ατομα που πραγματι εχουν να σου πουν κατι, θα δεις πως και το FB ειναι καλη εμπειρια. Αν ψαξεις, θα δεις πως μεσα υπαρχουν πολλοι αξιολογοι ανθρωποι (ας πουμε του βιβλιου που ενδιαφερει εμενα) και "ανεβαζουν" νεα απο τη δουλεια τους. Ανθρωποι "επωνυμοι" (τη σιχαινομαι τη λεξη, αλλα για να καταλαβεις τι θελω να πω) που ανεβαζουν κειμενα, ειτε κριτικα για την επικαιροτητα, ειτε οτιδηποτε αλλο θεωρουν σημαντικο. Ανθρωποι απο τον πολιτικο χωρο, τον πνευματικο χωρο, το χωρο της διασκεδασης. Ανθρωποι που δε θα σου αρνηθουν ενα friend request. Επισης, υπαρχουν σελιδες που μπορεις να μαθαινεις εξελιξεις στο χωρο που σε ενδιαφερει. Υπαρχει σελιδα dedicated στους Red Hot Chily Peppers που τους λατρευω. Ειναι fan made και απο εκει μαθαινεις ολες τις τελευταιες κινησεις τους (αν και, οι ατιμοι, εχουν σιωπησει τοσο καιρο). Και υπαρχουν και οι ρυθμισεις ασφαλειας που δεν επιτρεπουν στον καθε τυχαρπαστο να σε "βλεπει".
Αυτα... Κοινως, θελω να πω πως οτιδηποτε χρησιμοποιειται "σοφα" ειναι εργαλειο και ειναι στο χερι μας πως θα το αξιοποιησουμε.
Χμμμ, δεν ξέρω ρε Παύλο.Για την "σωστή" χρήση κλπ. συμφωνώ.Αλλά το FB (δεν έχω, αλλά έχω δει λογαριασμούς γνωστών) δεν το θεωρώ και τόσο αθώο. Ένα παράδειγμα:Κατά καιρούς έχει διαρρεύσει οτι στέλνει profiles έναντι αμοιβής σε εταιρίες που θέλουν να διαφημιστούν σε συγκεκριμένα target groups.
Nικο, δε θα διαφωνησω. Μαλιστα, η "μανια" του να αποκτα και νεους χρηστες γινεται εμφανεστατη μολις συνδεθει κανεις. Αλλα το θεμα δεν ειναι εκει. Απλα προσπαθουσα να κανω αντιληπτη τη χρηση του.
Κατα τα αλλα, προσεχω παρα πολυ, αν και καποια πραγματα δεν αρκει να τα προσεχεις μονο.
Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος κατοχος PS3 στον κοσμο που η ελευση του GT5 τον αφηνει παγερα αδιαφορο.
Ή μαλλον οχι... Πρεπει να υπαρχουν δυο τρεις ακομα....