Κρατήστε τα PS3 σας παιδία, ΜΗΝ τα σκοτώσετε! Κρίμα είναι ...
Printable View
Κρατήστε τα PS3 σας παιδία, ΜΗΝ τα σκοτώσετε! Κρίμα είναι ...
εχω και 2 joystick που ειναι τουμπανα, μαλακια της sony που δεν παιζουν στο ps4
με τις τιμονιερες τι γινεται? εχουν ανακοινωσει κατι? εχω την gt της logitech, αυτη που ειχε βγει για το gran turismo. θα παιζει με το ps4?
Και καλά τα χειριστήρια ρε παιδιά αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι τόσα καινούρια παιχνίδια του ps3 πχ GTA 5,GT6,PES 2014 κλπ δεν θα μπορούμε να τα παίξουμε στο ps4?????wtf και για ποιο λόγο να σκάσω 400€ αν δεν μπορώ να παίξω αυτά τα παιχνίδια και τόσα άλλα?????
Με το ένα παίζω και το άλλο φορτίζει. Το ίδιο και για το BT mic (ευτυχώς αυτό δεν θα χρειάζεται στο PS4).
Δεν γίνεται αλλιώς. ¶λλαξε ριζικά η αρχιτεκτονική (PPC -> x86).
Ελπίζω στο PS5 να μην δούμε καμία τέτοια αλλαγή πάλι (π.χ. x86 -> ARM64)...
Ξερω εγώ; Επειδή θα βουν καινουργια καλυτερα και πιο προχωρημένα; Εντάξει μπορεί να μην γίνει από την πρώτη μέρα αλλά σύντομα νομίζω δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να θέλει ντε και καλά να παίξει κάποιον τίτλο του PS3 στο PS4. Το ιδανικό θα ήταν προφανώς να μπορούμε να χαρούμε όλα μας τα παιχνίδια, αλλά αν γλιτώσαμε ένα πενηντάρι από το no backwards combatibility, εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Τώρα αν ήταν μόνο ένα 20¤ και χωρίς άλλες επιπτώσεις στην κονσόλα, θα τα έδινα κι ας μην το χρησιμοποιούσα ποτέ.
¶λλωστε θεωρητικά θα μπορούμε μεσω του Gaikai το οποίο αν ειναι σωστοί, εφόσον ξερουμε ότι αναγνωρίζει τα δισκάκια του PS3 για την "αναβάθμιση" κάποιων παιχνιδιών (εκτός και αν έχουν οι τελευταίοι τίτλοι καμιά πατέντα μέσα), θα μπορούμε να παίζουμε παλιούς τίτλους με το διαθέσιμο δισκάκι στο drive. Έτσι θα γλιτώσουμε όσοι εχουμε μία κάποια βιβλιοθήκη ορισμένα νταβατζιλίκια για τιτλους PS3.
Είναι καλή ιδέα νομίζω, PadPoet δες αν την εχουν σκεφτεί και μετέφερε τους την σε παρακαλώ :)
τι εννοεις "συμβατοτητα προς τα πισω"? εξαλλου usb θυρα εχει.
το θεμα ειναι αν μπορει να διαβαζει την αρχιτεκτονικη (αν το λεω σωστα) το ενα το αλλο. κ μιας κ απο οτι θυμαμαι, η Logitech επαψε να ασχολειτε με τις κονσολες, θα ειναι ισως δυσκολο να βγαλουν καποιο update.
Δηλαδή παίδες για να καταλάβω......δεν έχει ούτε GT6 ούτε GTA 5 στο ps4????αν ναι τότε δεν με πιάνει για αγοραστή η Sony φέτος.....με τίποτα???
Το ξέρω αυτό, απλά προτιμώ να μην έχω το USB καλώδιο να κρέμεται ενώ παίζω, συν ότι η φθορά μοιράζεται σε 2 χειριστήρια αντί σε ένα.
Παλιά που έπαιζα με ένα μόνο χειριστήριο είχαν καταξεσκιστεί οι αναλογικοί μοχλοί (ειδικά ο αριστερός) και η μπαταρία τα είχε παίξει από τις πολλές επαναφορτίσεις...
Στο GT5 η Polyphony έβαλε υποστήριξη με patch για τις τιμονιέρες της Logitech. Δεν βγάζει drivers για κονσόλες η Logitech όπως γίνεται στα PC. Είναι θέμα του game developer αν θα ασχοληθεί ή όχι.
ας ελπιζουμε να ασχοληθουν λοιπον.
Eβαλε ο Νeil Druckman της Naughty Dog αυτη τη φωτο στο twitter
https://pbs.twimg.com/media/BWA1f8oCYAAWR23.jpg:large
με το σχολιο
Uncharted reference? Παιζει, βεβαια καπου εκει ξεκινησε η παρανοια στο neogafQuote:
Our new display case is getting filled out. Let's see... One, two, three, four.
Time to analyze that reflection!
Wait, what's that?
http://i.imgur.com/F0TfxP8.jpg
Enhance!
http://i.imgur.com/BgQdIWl.jpg
It's Nathan Drake's belt buckle
http://1.bp.blogspot.com/--hVL4ZMEGC..._bb_pirate.jpg
Καμια σχεση βεβαια τα δυο σχεδια αλλα LOL, δεν υπαρχουν οι ανθρωποι.
^^ Δεν παιζονται τα ατομα χωρις πλακα...
Εγώ πάλι που βλέπω τον Crash απο πάνω απο τα ps γιατί μου φαίνεται ότι ίσως να υποννούν κάτι για Crash Bandicoot 4?
Kαι φυσικα δεν θα ηθελα με τιποτα να ξεκινησει την νεα γενια η ND με ενα Crash... νομιζω περασε πλεον η εποχη που η ND ως στουντιο πρεπει να ασχολειται με τετοια παιχνιδια και ναι πεστε να με φατε, αλλα προτιμω την πιο ωριμη ND απο την παιδικη. Ειμαι και σε μια ηλικια Α αλλωστε και οκ δεν θα με κρατησει ενα παιχνιδι με ζωακια που χοροπηδανε. Οχι οτι το Uncharted ειναι ωριμο ετσι, απλα ειναι πιο in between φαση και μπορει να με εντυπωσιασει με τους χαρακτηρες του και το αναλαφρο στορυ του.
Παιδια μετα το TLOU αμαρτια ειναι να παμε σε αναλαφρο τυπου Unch ή παιδικο τυπου Crash. Θελουμε ενα νεο IP σκοτεινο και κινηματογραφικο! Στην χειροτερη ενα TLOU 2, αλλα μου φαινεται πως θα πανε για Uncharted 4.
Προσωπικά ούτε TLOU 2 θέλω. Το TLOU είναι ακόμα φρέσκο και θα βγάζουν DLCs μέχρι το 2014.
Έχουν να παρουσιάσουν καινούριο Uncharted από τον Δεκέμβρη του 2010... ε νομίζω καιρός είναι να δούμε κάτι στα VGAs φέτος. Θα απογοητευτώ πολύ αν δείξουν κάτι άλλο. Με τα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε το UC3, υπάρχει ψωμί ακόμα... δεν μπορεί να κλείσει με τριλογία.
Εγω παλι δεν θελω σε καμια περιπτωση να ακολουθησουν την φορμουλα του "καθε νεο IP και πιο σκοτεινο/σοβαρο". Δεν θα με χαλαγε καθολου κατι πιο χαλαρο, αρκει να ειναι και αυτο καλοφτιαγμενο.