Ως δωρεαν δικηγορος των κλεφτων εχεις φαει πολυ χορτο,οποτε στον σταβλο του κρεμασμενου μην μιλας για σχοινι.
Printable View
Ως δωρεαν δικηγορος των κλεφτων εχεις φαει πολυ χορτο,οποτε στον σταβλο του κρεμασμενου μην μιλας για σχοινι.
Για -22 και 9η θέση αν όλα πάνε καλά και σήμερα εκτός από χθες μιλάνε άραγε;;;;:scratch:
PDS για χόρτο μη μιλάς δε σας πέρνει... έχεις γίνει αλαφουζάκι πρώτο. Γελάει ο κόσμος εδώ και χρόνια με το παο, πολλά χρόνια, και ακόμα νομίζετε οτι φταίει η διαιτισία, όσο το νομίζετε αυτό τόσο πιο κάτω θα πέφτετε. Και είμουν ο πρώτος που έλεγα για το οτι δε μου αρέσει που δεν υπάρχει 2η ομάδα πια στην ελλάδα, αλλα να σου πώ κάτι? Καλά να πάθετε, γιατί είστε αστίοι.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Σου ειπα.Δωσε μου τα μισα απο τα κλεμμενα και βλεπουμε αν μιλανε.
dlevel μαλλον δεν καταλαβαινεις.Χεστηκα για τον Αλαφουζο.Δεν μπαινω καν στην διαδικασια να τον κρινω(ειτε θετικα ,ειτε αρνητικα) οσο συμμετεχει στην Σουπερ λιγδα του Μαρινακη.
Οταν και αν φυγει απο την λιγδα θα ασχοληθω με την παρτη του.Το ποιους θεωρει ο καθενας αστειους ας το κρατησει ο καθενας για τον εαυτο του καλυτερα.
Ως τοτε ειναι θρασος να σου την λενε οπαδοι του ΟΣΦΠ...του ΟΣΦΠ,για την ηττα ή για το πως καταντησε η ομαδα και μαλιστα μετα απο παιχνιδι με την Λεβαδειακο...
Υπαρχουν και ορια.Αλλο καζουρα σε ενα κανονικο πρωταθλημα και αλλο γλοιωδες θρασος.
hehehehe φίλε μου το γελοίο είναι να μιλάτε ακόμα... αλλα τεσπα!
Αυτο θα ελειπε,να μην μιλαμε κιολας.Και κερατας και δαρμενος.
hahaha να σου πω και φέτος με διαιτισία το χάνεις ε??
Και να στα δώσω θα μου λες για τα άλλα μισά αφού πάλι δεν θα έχεις φτιάξει ομάδα......κοίτα να αλλάξεις καραμέλα γιατί (αν το έχεις πάρει χαμπάρι) οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες σου αλλού τα ρίχνουν.
http://www.sport-fm.gr/article/626400
deviel ναι,oχι μονο για της φετινης χρονιας τα ωραια.Μην βλεπεις το δεντρο μονο.(εγω δεν γελαω οταν σου απανταω).
Νικο να τα ριξω αλλου για ποιον λογο?Για να βλεπω καλυτερη μπαλιτσα?Δεκτο.
Να τα ριξω αλλου για να κανω ομαδα και να κλεβεις το πρωταθλημα στο τελος?Να εχει αγωνια?
Μπα..
Ειναι δυσκολο πλεον ετσι και αλλιως.
Μακρια και αγαπημενοι στην βαθμολογια.
Δεν το έπιασες......να τα ρίξεις εκεί που πρέπει μπας και σας αναλάβει κανένας σοβαρός παράγοντας όπως έγινε μια φορά με τον Πατέρα και πήρες πρωτάθλημα.
Ναι εκτος απο τα χρηματα που εδωσε ο πατερας μπηκε και στο παρασκηνιο για μια χρονια.Κι ομως ηταν αυτη που το πηρα.''Ετυχε''.Δεν μας πειραζε κουνουπι.
Με καλυτερους ή ισαξιους παιχτες την επομενη χρονια του καλοπουλου το εχασα.
Ετσι παει δυστυχως.Οταν το καταλαβουμε θα ειναι τοσο αργα που ο πρωτος θα πανηγυριζει για συμμετοχη στο ιντερτοτο με αυτη την κατρακυλα.
Μέχρι να καταλάβεις ποιος φταίει θες να πεις γιατί βλέπω πως δεν και ούτε πρόκειται.
Αρχιζουμε καθε χρονο το πρωταθλημα με κανονες παραγκας και μου λες οτι εγω δεν εχω καταλαβει ποιος φταει.
Καληνυχτα ποδοσφαιρο.
Ο μονος τροπος για να παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟ ειναι να κανει μια παραγκουλα και να επενδυσει με βαση την σιγουρια του διορισμου.Κατι που εγω δεν γουσταρω.Ειμαστε διαφορετικοι.
Καλά ναι.....κάθε χρόνο όμως αρχίζουμε με αυτούς τους κανόνες......απορώ πως όλοι αυτοί οι βλάκες που βάζουν λεφτά στις ομάδες το καλοκαίρι δεν το βλέπουν......καληνύχτα "διαφορετικέ" πάω να δω το 2ο ημίχρονο της παραγκοομάδας μου.
Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους προπονητές ρε γμτ μου..
Δηλαδή γιατί να βγάλεις τον Γκρέκο? Τον μοναδικό παίκτη που έβγαζε και καμία κάθετη, αυτόν που έβγαλε τετ α τετ τον Τζιμπούρ.
Πάλι καλά που έβαλε τον Μασάντο στην φυσική του θέση στο 2ο.
Αν δεν παίξουν με την Βέροια ο Βλαχοδήμος ή ο Φετφατζίδης με ποιόν θα παίξουν???
Με την Λεβάντε?
Keep On Burning...
Βασικα δεν απαντανε και δεν προκειται να απαντησουν ποτε στο θεμα που εχει ουσια, στο οτι δλδ η ομαδα τους εχει στησει μια συμμορια που κλεβει εις βαρος των υπολοιπων, μοιραζει λεφτα σε συγκεκριμενες ομαδες, κανει στημενες εκλογες στην ΕΠΟ, οριζει διαιτητες και ανεβοκατεβαζει ομαδες απο κατηγορια σε κατηγορια. Για αυτα απαντηση δεν προκειται να παρεις, εκει μοκο.
Τους λες δλδ οτι ειναι κλεφτες και σου απαντουν οτι ο Παναθηναικος δεν εχει καλη ομαδα. Λες και το ενα εχει την παραμικρη σχεση με το αλλο.
Και φυσικα δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινουν τι λες, φυσικα και το καταλαβαινουν. Αλλα επειδη συνειδητα κανουν αυτο που λες παραπανω (οχι τωρα, εδω και χρονια) γυριζουν την συζητηση στα αγωνιστικα και εχασες απο τον εναν και τον αλλο οποτε δεν δικαιουσαι να ομιλεις.
Το οτι δλδ η ομαδα σου (ο Παναθηναικος, ο Αρης, η Αεκ) φετος παραπαιει αγωνιστικα σου αφαιρει το δικαιωμα να μιλας για την παραγκα.
trololol
Παρε και ενα bonus
Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Έξι μέρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου, Παναχαϊκή - Ολυμπιακός, ο παρατηρητής έκανε συμπληρωματική έκθεση, μη δίνοντας ευθύνη σε κάποια ομάδα για τη διακοπή.
Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απολογηθούν για τα όσα συνέβησαν, ενώ συνεκδικάστηκε και η ένσταση των Πατρινών για αντικανονική διακοπή του αγώνα. Τελικά, η εκδίκαση πήρε αναβολή για την προσεχή Δευτέρα (παραμονή Πρωτοχρονιάς) έπειτα από αίτημα της συνηγόρου της ΠΑΕ Παναχαϊκής και μετά από ένταση που υπήρξε και τον πρόεδρο του δικαστηρίου να αμφισβητεί τον παρατηρητή!
Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής απάντησε, αρχικά, αρνητικά στο αίτημα των Πατρινών καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες και επειδή έχουν ήδη προγραμματιστεί αγώνες Κυπέλλου στις 9 Ιανουαρίου.
Τότε, η συνήγορος της Παναχαϊκής, κ. Πανταζή τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα το video του αγώνα και την έκθεση της Αστυνομίας, ενώ το κανάλι που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου θα τα δώσει αύριο στους γηπεδούχους. Η υπεράσπιση των Πατρινών βασίζεται στο video και θεωρεί πως υπάρχουν κακώς κείμενα στην έκθεση του παρατηρητή της ΕΠΟ και το φύλλο αγώνα του διαιτητή.
Η αρχική άρνηση του προέδρου της Π.Ε. άλλαξε επειδή προέκυψε ένα νέο στοιχείο με τον παρατηρητή του αγώνα να έχει κάνει συμπληρωματική έκθεση έξι μέρες μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα και διαφοροποιείται με την πρώτη. Στην πρώτη του έκθεση ο παρατηρητής της ΕΠΟ έγραψε πως εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο 15 φίλαθλοι των δύο ομάδων, ενώ στη συμπληρωματική αναφέρει ως εισέβαλαν 15 φίλαθλοι χωρίς διακριτικά. Έτσι, ο παρατηρητής δεν ρίχνει σε καμία ομάδα την ευθύνη και ουσιαστικά δεν κατηγορεί κανέναν σύλλογο για την εισβολή φιλάθλων!
Ο συνήγορος του Ολυμπιακού, κ. Γιαννίκος πήρε το λόγο και τόνισε πως το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή δεν δέχονται αμφισβήτησης, άρα ότι γράφουν πρέπει να γίνουν και δεκτά.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/ar...-o-paratiritis
Με λιγα λογια ειχε γραψει για εισοδο οπαδων και των 2 ομαδων ο παρατηρητης και ενα πρωι εφαγε φλασια και θυμηθηκε τελικα οτι δεν ειχαν διακριτικα. Ασε μη γινοταν καμια στραβη και υπηρχε τεκμηριο εισοδου οπαδου του Ολυμπιακου στο γηπεδο, πως θα επαιρνε το ματσακι στα χαρτια να παρει νταμπλ ο μεγαλος επενδυτης?
Τα επεισοδια εκτος γηπεδου ως γνωστον δεν τιμωρουνται αν τα κανουν οπαδοι του Ολυμπιακου, οπως ειχε πει ο (αλλος) μεγαλος επενδυτης και αναμορφωτης του Ελληνικου ποδοσφαιρου Σωκρατης Κοκκαλης, "ειναι λιγο οξυθυμοι, τι να τους κανουμε?"
Ξύλο και βανδαλισμοί πριν το ματς Παναχαϊκή – Ολυμπιακός
Πορεία φιλάθλων του Ολυμπιακού προς το στάδιο της Παναχαϊκής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα εν όψει του αγώνα Παναχαϊκής – Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στις 20:00.
Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η πορεία των φιλάθλων του Ολυμπιακού σημειώθηκαν επεισόδια από φιλάθλους όταν κάποιος περαστικός έβρισε τον Ολυμπιακό.
Τότε, περίπου 100 άτομα τον κυνήγησαν και τον χτύπησαν μπροστά από την είσοδο μιας πολυκατοικίας.
Τα αίματα άναψαν για τα καλά και οι φίλαθλοι άρχισαν να χτυπούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=k6LUvSBjTFQ
TZIZ
κάποιοι εξακολουθούν και βλέπουν φαντάσματα.....έλεος.....
hakoo πολλά γράφεις, ηρέμισε.
ο πίνο πολύ καλός φάνηκε, καλά δεν είναι τυχαίος, γαλατα κ μονακο έπαιζε. Για να δούμε.
Δεν χρειαζεται να τα διαβαζεις, κλεισε τα ματια στην αναγκη, συνηθισμενος εισαι δεν θα δυσκολευτεις :hysterical: