Ρε σεις (Des, Slay), που να προλάβω να το
δω κι αυτο με τόσα που βλέπω;;;; Πάντως, το εχω προμηθευθει. ;)
Printable View
Ρε σεις (Des, Slay), που να προλάβω να το
δω κι αυτο με τόσα που βλέπω;;;; Πάντως, το εχω προμηθευθει. ;)
Καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν μου κάθεται γιατί και ο αντίλογος στις εξηγήσεις του επιστήμονα είναι εύκολος.Ένα μικρό παράδειγμα του τι εννοώ για να μην βγούμε offtopic:
Spoiler!
- - - Updated - - -
6 επεισόδια είναι μόνο.Όρμα ανεπιφύλαχτα!
Πάνω που ξεκίνησα το True Detective...
I trust you! Θα το ξεκινήσω!
Παιδιά, το True Detective απλα εκπληκτική σειρα!!!!!!! Το acting ειναι σε πολυ υψηλό επίπεδο και το όλο concept προσέγγισης της ιςτοριας εκπληκτικό. Βεβαια, μεχρι το τρίτο επεισόδιο που εχω δει, το σενάριο δε διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπιας (μάλιστα μου θυμίζει το Twin Peaks λιγο), αλλα πιστεύω θα αλλάξει γραμμή καποια στιγμη.
Αν και γω είμαι up to date και δεν θέλω να σου πω τίποτα περισσότερο Παύλε, αν θες εξήγησε λίγο για την πρωτοτυπία πως το εννοείς! Καθαρά από θέμαSpoiler!
Δεδομένου ότι μες στο σενάριο είναι ό,τι παρακολουθούμε, οι διάλογοι, οι χαρακτήρες, η αλληλεπίδρασή τους, και φυσικά η ιστορία και η προσέγγιση της όπως λες, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που βλέπουμε και τόσο συχνά (και δεν μιλάω για την εκπληκτική σκηνοθεσία/φωτογραφία/μουσική, ή τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα της που σε καθηλώνουν).
Δεν θυμάμαι, ίσως το έχω ξαναποστάρει, αλλά ο δημιουργός έχει πει χαρακτηριστικά για το τι να περιμένουμε:
Quote:
"I'm not interested in creating disgusting monsters or the most bizarre serial killer ever".
"My primary concern is always the humanism of the characters. Where the show gains its power for an audience, I think, is in things that aren't investigative at all. It's in two men talking to one another in a car. It's in a man coming over to another man's house for dinner and eating with his family. Those are the things that always interest me."
Game of thrones
Breaking Bad
Spartacus
Fringe
Walking Dead
Person of Interest
Οι αγαπημενες μου :p
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
@tony
Μόλις δω όλα τα επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει, θα σου πω. Ίσως και σημερα. :)
Εντωμεταξύ, κι ένα φοβερά ενδιαφέρον άρθρο - πρακτικά για τις αναφορές και το βάθος της σειράς (ας διαβαστεί αφού δείτε τα επεισόδια μέχρι τώρα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα spoilery βέβαια)
The One Literary Reference You Must Know to Appreciate True Detective
Παίχτηκε και αυτό. Ενδιαφέρον φαίνεται αν έχει την σωστή υλοποίηση.
http://www.imdb.com/title/tt3145422/
και εγώ αυτό ήρθα να βάλω.
http://coedmagazine.files.wordpress....onah-hill3.gif
Από τις λίγες σειρές που δεν άντεξα να την δω ολόκληρη (και την μετέφραζα κιόλας κάποια στιγμή...)!
Δεν ξέρω ποια ήταν χειρότερη εκείνη την εποχή, το Prison Break ή το Heroes (μιλάω για τις μετέπειτα σεζόν τους, και οι δύο σειρές είχαν δύο αν μη τι άλλο διασκεδαστικότατες πρώτες σεζόν).
Δυστυχώς το Heroes χάλασε παααρα πολύ. Ελπίζω σε αυτό το reboot (?) να έχουν σκεφτεί και τα μετέπειτα storylines.
https://www.youtube.com/watch?v=xXUjpHHfTLY
Το αστείο είναι ότι το heroes είχε βγει σειρά της χρονιάς πάνω από την 4η σεζόν του The Wire! Γελάει ο κόσμος
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ξεκίνησα το Black mirror. Έχω δει τον πρώτο κύκλο (3 επεισόδια δλδ) και είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Παρακάτω μια περιγραφή από το site που το βλέπω
Quote:
Ο δημιουργός της, Charlie Brooker, εξήγησε τον τίτλο στη The Guardian σημειώνοντας: "Αν η τεχνολογία είναι φάρμακο --και πράγματι μοιάζει να είναι--, τότε ποιές ακριβώς είναι οι παρενέργειές του; Σ'αυτό ακριβώς το διάστημα, μεταξύ της απόλαυσης και της δυσφορίας εστιάζει η σειρά. Τον Μαύρο Καθρέπτη του τίτλου θα τον βρείτε σε κάθε τοίχο, σε κάθε γραφείο, σε κάθε παλάμη κάθε χεριού...Είναι η κρύα φωτεινή οθόνη μιας τηλεόρασης, ενός υπολογιστή, ενός smartphone". Τα επεισόδια είναι εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, δεν καταπιάνονται με το ίδιο ακριβώς θέμα, δεν εκτυλίσσονται στην ίδια εποχή, αφήνουν διαφορετική αίσθηση και στο καθένα παίζουν διαφορετικοί ηθοποιοί, στοιχεία που ίσως σας ξαφνιάσουν και σας ξενίσουν. Θα καταλάβετε όμως ότι όλα βγάζουν μια κοινή αλήθεια. Ποια είναι αυτή, θα το ανακαλύψετε μόνοι σας.
Το Black Sails βλεπω, ειναι με πειρατες, πλοια και ναυμαχιες, πολυ καλη σειρα, ειναι αρκετα καλη μεχρι στιγμης (5ο επισοδειο), καλο σεναριο με αρκετη δραση και δυνατες σκηνες. Συστηνεται σε οσους παιζουν το Assassins Creed Black Flag :p και σε οσους αρεσουν γενικα ιστοριες με πειρατες και πειρατικα πλοια. Επισης βλεπω και το Breaking Bad.
Eιδα ενα επεισοδιο απο Black Sails ...
Ενταξει δεν τρελαθηκα.. Κατι με χαλασε με το cast γενικα ..Θα δω και τα υπολοιπα σε καποια φαση.
Btw για οσους βλεπουν Vikings , αρχιζει η δευτερη season σημερα .
(Προσοχη περιεχει σκηνες απο την δευτερη season ,για οποιον δεν θελει να δει κατι)
https://www.youtube.com/watch?v=zz7AHIrZPwE
Για οσους δεν το ξερουν ακομη :
http://www.imdb.com/title/tt2306299/?ref_=ttep_ep_ttγ
Εκπληκτικη σειρα το true detective,το black sails ειναι καλη αναλαφρη σειρα,βλεπετε ευχαριστα,μπανσι 2η σεζον συνεχιζει καλα,justified στην 5η επισης.