Τολη thanks για το moderating.
Printable View
Τολη thanks για το moderating.
παιδια μου φενεται σαν να κανει κατι μικροσπασιματα το πσ4 στο μενου και στο gta v τι να κανω, το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος?
λοιπον η λυση ηταν απλη,την ηξερα αλλα δεν το ειχα κανει απο την 1η στιγμη γιατι λεω δεν θα μπορει να συνδεθει στον σερβερ,λοιπον η λυση ειναι να κανετε delete το βασικο η καποιο αλλο user που εχετε,εγω εσβησα ενα αλλο user που ειχα,μετα πατησα να το ξαναφτιαξω και εκει για 1η φορα μου εβγαλε να δεχτω κατι ορους ??? δεν το διαβασα ειναι η αληθεια,πατησα accept εκανε sign in και αυτο ηταν,το προβλημα λυθηκε παντου,μπαινει κανονικα τωρα στο playstation network/account management,το τεσταρα και με το βασικο user και εκει ολα κομπλε.
προσοχη,πριν κανετε διαγραφη κρατηστε τα save σας γιατι χανονται.
εμενα δεν λεει please wait απλως σε καποιες στιγμεσ κανει αυτα τα μικροσπασιματα
και πως κραταω τα save?
Αν έχεις plus, τα ανεβάζεις είτε χειροκίνητα (είτε το κάνει αυτόματα θα δεις) στο cloud, αλλιώς μπορείς να τα αντιγράφεις σε κάποιο δικό σου USB stick. Έχει επιλογή στα settings -> application saved data management. Πάντως και να σβήσεις το παιχνίδι, το save του μένει πίσω στον δίσκο δεν το διαγράφει (όπως π.χ. γίνεται στο PS Vita).
http://manuals.playstation.net/document/gr/ps4/settings/data_system.html
Γεια σας,
εχω ενα προβλημα με το Ps4.Οταν το εχω σε rest mode και το κανω turn off κατευθειαν κρατωντας το power button μεχρι να ακουσω το 2ο μπιπ,μολις το ξανα αναψω μου βγαζει error οτι δεν εγινε σωστο shutdown και οτι αφεραισα το AC cord.
τι μπορω να κανω?
Δοκίμασε να δεις μήπως με το παρατεταμένο πάτημα προκαλεί κάποιο conflict με κάποια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο κατά τον τερματισμό αυτό. Δεν ξέρω αν θεωρείται "εξαναγκασμένος τερματισμός" αυτός ο τρόπος και έτσι σου βγάζει το σφάλμα, αλλά εμένα που χρησιμοποιώ την επιλογή από το μενού (είτε με παρατεταμένο πάτημα του PS button και μετά επιλογή μενού) δεν μου έχει βγάλει ποτέ σφάλμα. Δες τις ρυθμίσεις σου στις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας. Να υποθέσω ότι όταν το κάνεις μέσω μενού δεν σου βγάζει πρόβλημα... θα έλεγα να απενεργοποιήσεις και τυχόν επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας (κατάσταση αναμονής) αν δεν τις χρησιμοποιείς έστω για λίγο και να δοκιμάσεις έτσι για λίγο πριν τις ξαναβάλεις όπως σε βολεύουν.
http://manuals.playstation.net/docum...sic/power.htmlQuote:
- Με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, όταν δεν γίνεται κάποια ενέργεια στο σύστημα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα εισέλθει αυτόματα σε λειτουργία αναμονής ή θα απενεργοποιηθεί. Αν μια εφαρμογή είναι ενεργή, όπως, για παράδειγμα, αν παίζει ένα βίντεο, το σύστημα ενδέχεται να μην εισέλθει σε κατάσταση αναμονής ή να απενεργοποιηθεί αυτόματα. Για να αλλάξετε τη ρύθμιση, επιλέξτε http://manuals.playstation.net/docum...n_settings.png (Settings) (Ρυθμίσεις) > [Power Saving Settings] [Ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας] > [Set Time Until PS4 Turns Off] [Ορισμός χρονικού διαστήματος για απενεργοποίηση PS4] από την οθόνη λειτουργίας και επιλέξτε [Media Playback] [Αναπαραγωγή πολυμέσων] ή [General (Games)] [Γενικά (Παιχνίδια)].
- Όταν το σύστημα απενεργοποιείται ή εισέρχεται σε λειτουργία αναμονής, όλοι οι χρήστες αποσυνδέονται.
Και εμένα βγάζει σφάλμα και αυτό ξεκίνησε από όταν βγήκε η έκδοση 2.0 που ενσωμάτωνε το rest mode. Ακόμα και τίποτα να μην τρέχει αν το κλείσω από rest mode με παρατεταμένο πάτημα του power button μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν έκανα σωστό τερματισμό ενώ παλαιότερα δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Οπότε τώρα πρέπει να ανοίξω πρώτα το PS4 εάν είναι σε rest mode και μετά να το κλείσω.. Κατά τα άλλα τα stability updates τους μάραναν..
Λοιπόν, επειδή δεν κατάλαβα καλά και νόμιζα ότι ενοούσατε το κουμπί στο χειριστήριο το οποίο με παρατεταμένο πάτημα αρχικώς βγάζει το μενού, σε δεύτερο χρόνο κλείνει το χειριστήριο, να τονίσω εδώ ότι κρατώντας πατημένο το power button υποτίθεται ότι σβήνει η κονσόλα στο πρώτο μπιπ που ακούγεται. Περαιτέρω χρόνος και ηχητικές ενδείξεις οδηγούν σε forced shutdown με όλα τα γνωστά θέματα με μηνύματα κλπ. Εγώ θα πρότεινα να ξεχάσετε τα κουμπιά επάνω στην κονσόλα (για πολλούς και δίαφορους λόγους) και να σβήνετε την κονσόλα από το χειριστήριο, εύκολα και απλά. Παρατεταμένο πάτημα και επιλογή shut down, δεν είναι 2 δεύτερα και δεν σηκώνεστε και από το κάθισμα σας. Επίσης, αν κολλήσει πολύ βαριά η κονσόλα σας για κάποιο λόγο, δοκιμάστε να κρατήσετε το power πατημένο για πολυυυυύ ώρα πριν αυτή κλείσει (20+ δεύτερα).
Από παρουσιάστε δεν πάμε στο παρά πόδα, χρειάζεται και το επ' ώμου ενδιάμεσα.
Κάνεις λάθος!
Ακόμα και στο μάνουαλ έλεγε ότι αν θέλεις να θέσεις το PS4 σε λειτουργία standby τότε πατάς το power button μέχρι να ακουστεί ένα μπιπ ενώ αν θέλεις να το κλείσεις τελείως τότε το κρατάς πατημένο μέχρι να ακουστεί και ένα δεύτερο μπιπ. Και ξαναλέω μέχρι να βγει η έκδοση 2.0 εάν η κονσόλα μου βρισκόταν σε rest mode τότε την έκλεινα κρατώντας πατημένο το power button και όλα ήταν μια χαρά. Δηλαδή φαίνεται λογικό να πρέπει να ανοίξεις την κονσόλα από standby για να κάνεις shutdown; Ξέρω πολύ καλά τι είναι το forced shutdown και σε αυτή την περίπτωση η κονσόλα κλείνει απότομα..δεν βλέπεις το φωτάκι να αναβοσβήνει και τα σχετικά.
Edit: Με μία γρήγορα αναζήτηση http://www.gamefaqs.com/boards/69108...ion-4/71699655 και άλλοι αναφέρουν ότι δεν είχαν πρόβλημα να κλείνουν το PS4 με τον συγκεκριμένο τρόπο μέχρι την έκδοση 2.0 άρα αυτό αφορά όλα τα PS4 και λογικά έχει να κάνει με την αλλαγή από standby σε rest mode. Αν κάποιος απενεργοποιήσει το resume κτλ τότε δεν εμφανίζεται αυτό το error.
οταν ειναι σε rest mode πριν το απο καποια update και ηθελα να το κανω shutdown απ το rest mode χωρις να ξαναεργοποιησω τη κονσολα,κρατουσα το power button μεχρι να ακουσω το μπιπ και εσβηνε..τωρα βγαζει eroor για μη normal shutdown.
Επειδή λοιπόν οι κονσόλες με τα firmware updates εξελίσονται και αλλάζουν την λειτουργία τους μην επιμένετε σε κάποιο θέμα που σας προκαλεί πρόβλημα. Ειδικά αν έχετε υποψίες ότι όντως άλλαξαν την συγκεκριμένη λειτουργία.
Επιπλέον θα πρότεινα να μην κάνετε shutdown όταν η κονσόλα βρίσκεται σε rest mode γιατί εκτελεί διαφόρων ειδών λειτουργίες στο υπόβαθρο και εσείς έμμεσα την ωθείτε σε υποχρεωτικό shutdown. Δεν ξέρω πως φερόταν προ 2.00 αλλά μετά πρόσθεσαν διάφορα που δεν υπήρχαν έως τότε (π.χ. Resume gameplay). Αν κατεβάζετε υλικό, κάντε rest μέχρι να κατεβάςει όλα όςα θέλετε, αλλιώς επιλέξτε shutdown όταν δεν ασχολείστε μαζί της. Από rest mode θα προτείνω ενεργοποίηση για να κάνει τα δέοντα και από εκεί shut down για αποφυγή των προβλημάτων που αναφέρετε. Δεν ξέρω αν είναι δυο κουμπάκια παραπάνω, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να σας βγάζει συνεχώς σφάλματα. Επίσης, επειδή ξέρουμε ότι το power button ανά περιόδους βγάζει σφάλματα (κακοφτιαγμένο ίσως) θα πρότεινα την ευκολία του χειριστηρίου.
Εάν σας βγάζει σφάλματα και μπλε ή μαύρες οθόνες στην εκκίνηση, δοκιμάστε μήπως φταίει και το δισκάκι, καμιά φορά για άσχετους λόγους (π.χ. Βρωμιά) αδυνατεί να το διαβάσει και οδηγεί την κονσόλα σε κρέμασμα και διαφόρων ειδών πρπβλήματα, μιλάω εκ πείρας.
Ξέρει κανένας γιατί δείχνει όνομα αντι για psn username οταν παιζεις με δεύτερο προφιλ.
Edit
Μαλακια έγραψα,μίλαω οταν παιζεις με αλλο προφίλ (διπλο)τα τρόπαια δείχνουν στο screenshots το ονοματεπώνυμο οχι το psn name.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσπαθησα να συνδεσω ακουστικα απο κινητο samsung και ενω μου εβγαλε μηνυμα στην οθονη οτι συνδεθηκαν, δεν ακουγα τιποτα και συνεχιζα και ακουγα απο την τηλεοραση.
Κανω κατι λαθος?? Καποια ρυθμιση?
αφου εχεις τα ακουστικα συνδεμενα,πατα και κρατα το κουμπι του ps απο το χειριστηριο μεχρι να σου δειξει ενα μενου,εκει πανε στην επιλογη που αφορα τον ηχο και αλλαξε το chat audio σε all audio,συγνωμη γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τις ονομασιες και πιθανων να σου τα ειπα και λαθος,ειναι ευκολο θα το βρεις αμεσα.
Δεν ήθελα να ανοίξω thread οπότε κάνω την ερώτηση εδώ.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω εξώφυλλα για ps4 παιχνίδια (και ps3) ώστε να τα εκτυπώσω μόνος μου;;
Επειδή έχω κάτι promo δεν μου αρέσει να τα έχω έτσι..
Γενικώς δεν υπάρχει ένα μοναδικό site που να τα έχει όλα, όπως επίσης τα περισσότερα θα τα βρεις σκόρπια από εδώ και από εκεί. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις Google Search για το κάθε παιχνίδι που ψάχνεις.
Ένα site με αρκετά πάντως (και κυρίως custom) είναι αυτό https://vgboxart.com/browse-covers/PS4/ αν και δεν έχει printable versions για όλα. Κάνεις κλικ αυτό που θες και κοιτάς κάτω δεξιά αν έχει download link για εκτυπώσιμη μορφή. Επίσης υπάρχει και αυτό http://www.thecoverproject.net/ αν και είδα ότι σε PS4 είναι κάπως φτωχό ακόμη.
Yπαρχει τροπος μεσω dlna η καπως αλλιως το ps4 να δειχνει ακριβως οτι δειχνει και το laptop? δε λεω για το media server που παιρνει αρχεια απο το laptop