Εγω πήγα και έκανα τα χαρτιά μου για το Kymco. Δευτέρα θα ξέρω αν εγκριθεί το δάνειο. =]
Printable View
Εγω πήγα και έκανα τα χαρτιά μου για το Kymco. Δευτέρα θα ξέρω αν εγκριθεί το δάνειο. =]
Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά.
Τα αυτοκόλλητα λείπουν γιατί είναι βαμένη..
Φίλε ps4 θα ρωτήσω να σου πω..
Εχω κανει 4-5 προσπαθειες απο διαφορα μαγαζια να παρω ενα Kymco Xciting 300 R καινουριο / μεταχειρισμενο και καμια τραπεζα δε μου εγκρινει τιποτα!
Πραγματικα εχω αγανακτήσει! Εχω ενα ικανοποιητικο εισοδημα και δε μου εγκρινουν ενα δανειο 3000ευρω. Και για προσωπικο δανειο που πηγα παλι δεν εγινε τιποτα. Και το ωραιο ειναι οτι οταν ρωταω για πιο λογο δεν εγκριθηκε μου λενε οτι δε μπορουν να μαθουν ουτε οι ιδιοι. Λες και δε ξερουμε! Οτι να'ναι. Κωλοχανείο!
Anyway... Μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να κανει γραμματια; Ενδιαφερομαι για beverly η xciting.
Αν ξερει κανεις τιποτα ας μου πει. Γιατι ψαχνω εδω και 2 μηνες και δε βρισκω τιποτα...
Ευχαριστω.
Αν θες ακου τι μπορεις να κανεις..
Μια πολυ καλη και ελαστικη τραπεζα σε θεματα δανειων ειναι η Τραπεζα κυπρου κανε μια καταθεση σε ενα λογαριασμο 500 ευρω η και παραπανω αν μπορεις και εφοσον δουν αυτοι οτι εχεις βαλει χρηματα στην τραπεζα τους θα σου δωσουν το 3χιλιαρο που ζητας.
Αργοτερα κανεις αναληψη τα χρηματα σου και τα βαζεις εκει απο οπου τα πηρες.
Μετά από 7+ χρόνια και κοντά 50.000 -σκισμένα- χλμ, με το KTM 640, εκτός πως πάει διαολεμένα γρήγορα, το μοτέρ αρχίζει και με "γαργαλάει"... Δυστηχός, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξω τον κινητηρα να δω τι πρέπει να (πρωτο)μαζέψω.
Με πρόχειρους υπολογισμούς θα φύγει ένα χιλιάρικο μαζί με αλυσίδα, γρανάζια...
Αν όλα πάνε καλά και δεν χρειαστεί και μπιέλα
Ακόμη και αυτό εν μέσω κρίσης και απομύζησης μισθών, χτυπάει ανελέητα την ήδη πονεμένη τσέπη μου.
Καλημερα σε ολους,ξερετε καποιο site με μινιατουρες? Θελω να παρω στον αδερφο μου τη zzr1400, αλλα δε τη βρηκα πουθενα.
Απο Ελλαδα παιδια γιατι δεν εχω απο εξωτερικο καρτα να ψωνισω.
http://www.no-limits.gr/c-155-moto.aspx
Δεν βλέπω το μοντέλο που θες αλλά πάρε ένα τηλέφωνο γιατί στο μαγαζί έχουν πολύ πράγμα.
Ευχαριστω φιλε μου,πηρα τηλεφωνο και θα με ειδοποιησουν αν το βρουν
Εχω την εντυπωση οτι απο το ιντερνετ και καποια σαιτ που παιζουν με μοντελισμο θα βρεις ποιο καλες τιμες.
Εδω και χρονια καβατζωσα τη Harley του πατερα μου.
Εδώ και 2 μέρες είναι ευτυχής κάτοχος του παρακάτω scooter:
http://scooternet.gr/wp-content/uplo...lia-SR-Max.jpg
Φωτογραφία δικιά μου αργότερα γιατί δεν πρόκανα ακόμα να το φωτογραφίσω ο ίδιος!
Καλορίζικο Χρήστο και πάντα όρθιος πολύ όμορφο.....πάντως είναι φοβεροί πήραν το Nexus και το έκαναν Aprilia 300 sr.:P
Ευχαριστώ Νίκο νά σαι καλά!
ποιο απο τα 3 παπια θα προτεινατε;inova,crypton και αυτο που βγαζει η kawasaki τωρα δεν θυμαμαι πως το λενε....μην μου πειτε κανα modenas κλπ...αυστηρα ενα απο τα 3 αν γινετε μερικες γνωμες!
κοίτα χωρίς να έχω την τρελή πείρα, και τα τρία είναι σκυλιά.
Αν το τρίτο που εννοείς είναι το kaze-R είναι πραγματικό σκυλί και το βρίσκεις σε χαμηλή τιμή απλά να δείς να είναι προσεγμένο.
Ανεβαίνοντας σε λεφτά πας στο innova που ποια κυκλοφορεί παντού, και honda=εγγύηση και φθηνά ανταλλακτικά,
και τέλος και πιο ακριβό το πιο καινούργιο crypton-x (αν εννοείς αυτό), που είναι το πρώτο υδρόψυκτο παπί 135 κυβικά αλλά σε τιμή και ανταλλακτικά τζούζει.
Ανάλογα τα λεφτά σου πάντως. Αν εγώ είχα λεφτά για ξόδεμα και και ήθελα οπωσδήποτε ένα από τα τρία θα έπαιρνα μάλλον το crypton-x που το έχω οδηγήσει και είναι πολύ τίμιο. Παίρνει και συμπλέκτη αν κάποια στιγμή θελήσεις να ανέβεις κατηγορία και δεν έχεις ξαναοδηγήσει με συμπλέκτη.
Αν σε λεφτά ήμουν "στενεμένος" θα πήγαινα σε innova.
kaze-r εχω τωρα αλλα ειναι του αδερφου μου και το εχω προσωρινα επειδη με βολευει για τη δουλεια.με συμπλεκτη οδηγω αλλα δεν θελω να φτασω εκει οικονομικα.ενα παπι everyday θελω.με το kaze βγαζω με 5 ευρω μια εβδομαδα πηγενε ελα στη δουλεια + τις βολτες.το αμαξι μαζευει πολυ σκονη απο τοτε που το εφαγα απο τον brother.
Αν δεν θέλεις/μπορείς να δώσεις τα 2200 ευρώ που ζητάει το Innova, δεν σε ενδιαφέρουν οι "επιδόσεις" και ο "σπορ" χαρακτήρας του Crypton-X 135 των 2700 ευρώ τότε το πολύ καλό και τίμιο Crypton 110 είναι ότι πρέπει έναντι των 1700 ευρώ που ζητάει για να το αποκτήσεις.
Το μόνο που του λείπει είναι το μονό σταντ...
Με την ευκαιρία ας ποστάρω το καινούργιο μου μωρό:
Attachment 1418
Respect...