Μαριε τελικα εχεις βελτιωθει παρα πολυ.2 πολυ καλα παιχνιδια που με εκανες στο 2 να καρδιοχτυπησω οταν στο 71ο λεπτοεκανες το 3-1 και επρεπε να βαλω 2 γκολ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΕ ΙΣΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
Printable View
ego to misaw to HOME ara den tha mpo.. empisteuome auton pu kani ti klirosi..
Έγινε η κλήρωση, οι αγώνες τις προημιτελικής φάσης βρίσκονται στην 1η σελίδα.
Ελπίζω να ολοκληρωθούν σύντομα τα παιχνίδια.
Apoksenosi περιμένω pm να κανονίσουμε σήμερα όποτε θές τους αγώνες μας.
opote theleis strati apo tis 5 kai meta kathe mera
apoksenosi (Totenham) - stratisd (Αrsenal)
0 -0
stratisd (Αrsenal)-apoksenosi (Totenham)
0-1
Δυστυχώς τις φιλότιμες προσπάθειες των μέσων της Arsenal, δέν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκόλ ο Αdebayor στις αρκετές ευκαιρίες που του δόθηκαν και στα 2 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρεθεί ο D.Bent σε εξαιρετική θέση και με ένα ευθύβολο σούτ να γράψει το μοναδικό τέρμα των αναμετρήσεων με την Totenham.
Καλή επιτυχία στη συνέχεια φίλε gepe13.
τετοια matche ειναι αξια και για τους 2 σας,με παθος και υδρωτα εως το τελος.......
υγ και στους 2 εστειλα τα ιδια π,μ στο psn φιλικα παντα παιχτουρες μου
σιγανο ποταμακι ο gepe τσουκου τσουκου βαδιζει προς τον τελικο .μπραβο γιωργαρα αντε με το καλο στον τελικο.
ATHOS καλημερα φιλαρακι η σημερα η αυριο θα παιξουμε τα παιχνιδακια μας οκ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ λες να μην ειμαι?? θα εισαι πολυ τυχερος τοτε
kosmios ti ores mporis simera? tora mporis?
Γιωργο σε παρακλαω φτασε στον τελικο και πατησε κατο τον Μακη να μην εχει να λεει οτι μονο o Μανος το νικαει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλη επιτυχια κουκλες
ATHOS επειδη σημερα το κοβω λιγο χλωμο γιατι ειμαι πηγμενος στην δουλεια λεω καλυτερα να το παιξουμε αυριο το παιχνιδι.αν αλλαξει κατι σε ενημερωνω.
lim (athos) σημερα τι ωρα μπορεις να παιξουμε τα παιχνιδια μας?????εγω μετα τις 7 ειμαι σπιτι αρα το μονο που μενει ειναι να στειλεις pm.
ok re.. den xero ora akrivos alla apopse tha to pexoume to game.
Άντε παιδιά για να κάνουμε την κλήρωση για τον ημιτελικό αύριο.
stratis ehi emfanisti tpt o kosmios?